Alaskan Malamute Fan Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Hej mam dwa psy Alaskan malamute i owczarka niemieckiego. Nie wiem jaka karmą je karmić. Rozchodzi się o to że chce by miały jednakową karmę, a nie dwie różnej Quote
dwbem Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Mięso wołowe i inne oprócz wieprzowego z dodatkiem ryżu lub makaronu i warzyw, dużo zdrowiej dla psow i dużo taniej dla kieszeni. 1 Quote
uxmal Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 A od czasu do czasu np co drugi dzień żółtko jaja a codziennie olej z łososia. Zdrowo i szczęśliwie dla psów. Zamiast monotonnych ciągle tak samo pachnących chipsów. Quote
dwbem Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Oczywiście, ja daję od czasu do czasu jajka, biały ser, mleko piją codziennie. Mięso wołowe surowe, drobiowe gotowane i oczywiście warzywa, olej i ew. jakieś mieszanki mineralne. Quote
Łisper Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 1 godzinę temu, katrinnn napisał: Royal Canin Maxi Adult 4 kg [...] karmę wysokiej jakości. jak przewróciłem oczami to mało mi do wnętrza czaszki nie wpadły. Skąd na tym forum tyle kont, które mają jeden, dwa posty- każdy zachwalający jakąś maksymalnie trzygwiazdkową karmę jako tą najlepszą, ekskluzywną, z wysokiej półki? Czy moderatorów i administratorów już w ogóle nie ma, ani jednego, żeby te konta reklamowe zbanować? Quote
Margo Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Moderacja dziala - moderujemy, banujemy i kasujemy.... Ale ze wzgledu na wielkosc forum najszybciej znikaja spamy zgloszone... Wiec jesli trafi sie jakis dziwny post to prosze nas informowac....bo spamerzy (firmy pseudo-reklamowe) rosna na sieci jak grzyby po deszczu... :/ Quote
lenanowicka1258 Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Ja swojego karmie Petvitą. Ma bardzo dobry skład. Oczywiście w jego dziennym menu znajdują się jajka, mięsko, i przekąski. Ale ta karma bardzo fajna Quote
Recommended Posts