tomcug Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 No i co? Odezwała się ta pani jeszcze? Normalnie mnie skręca, nie mogę uwierzyć, że nie ma zainteresowania. Quote
ElzaMilicz Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 tomcug napisał(a):No i co? Odezwała się ta pani jeszcze? Normalnie mnie skręca, nie mogę uwierzyć, że nie ma zainteresowania. Z ogłoszeń nie ma odzewu. Za to Misio ma dziś gości. ;) Nie piszę więcej, żeby nie zapeszyć. Quote
tomcug Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Z ogłoszeń nie ma odzewu. Za to Misio ma dziś gości. ;) Nie piszę więcej, żeby nie zapeszyć. :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
ElzaMilicz Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Misio wciąż czeka. Taki miły, idealny. Jak to możliwe ? Już nie wiem co robić, w książeczce ma wpisane 2 lata. Może go trochę odmłodzić ? Quote
tomcug Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Misio wciąż czeka. Taki miły, idealny. Jak to możliwe ? Już nie wiem co robić, w książeczce ma wpisane 2 lata. Może go trochę odmłodzić ? A na Allegro ma już 2 obserwatorów. :cool1: Quote
tomcug Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ewcia87 napisał(a):Misio Powodzenia w szukaniu domku Ja też trzymam kciuki za słodziaka. Quote
tomcug Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 No i masz, przecież mnie rozerwie z ciekawości. :diabloti: To może sama się rozerwę i pójdę z moimi piesiami na spacerek. Elza, jak wrócę to mam nadzieję relacja będzie szczegółowa. :mad: :lol: Quote
ElzaMilicz Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Pojechał Misio do domku. :p Przedwczoraj wieczorem pani Małgorzata wypatrzyła go na allegro, zaraz rankiem dzwoniła do mnie, dziś całą rodziną przyjechali po Misia. To miłość od pierwszego wejrzenia. :p Moje dzieci mnie wołają, potem relacja. ;) Quote
ElzaMilicz Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Agata69 napisał(a):Ło jesu, ale fajnie. Elza czarownico... Pierwsze Czarownice to Camara i Tomcug !!! :cool2: :Rose: Misio jest domową przytulanką- jak w założeniach. :p Nie chciał odjeżdżać od nas, trzeba było mu pomagać wstać z ziemi bo się okopał. :eviltong: Dojechali po południu. Chłopak zdążył się zapoznać z psią rezydentką(zesztywniała na jego widok), obejść posesję, zobaczyć konie i owce. Jeszcze trochę niepewny, ale otwarty na ludzi. Palnęłam im "gadkę" o wychowaniu psów. 11-letni Krzyś skwitował: "Tak, Misio będzie spał u mnie w łóżku." :diabloti: No nic, z jego mamą ustaliłyśmy, że jednak w legowisku. ;) Pożegnalny bieg z Leną. Gdzie jest Misio ? [SIZE="3"]Aaaa... i jeszcze jedno- Domek Tymczasowy spłakany jak bóbr. :placz: Quote
Camara Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ElzaMilicz napisał(a):... Aaaa... i jeszcze jedno- Domek Tymczasowy spłakany jak bóbr. :placz: może mu trzeba jakiegoś włochacza na pociechę :cool3: mam. do wyboru. pod warunkiem że lubią białe :evil_lol: Bardzo się cieszę, że Miśko ma dom :multi::multi::multi: Quote
Bambino Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Camara napisał(a):może mu trzeba jakiegoś włochacza na pociechę :cool3: mam. do wyboru. pod warunkiem że lubią białe :evil_lol: Bardzo się cieszę, że Miśko ma dom :multi::multi::multi: Tak, myślę że Camara ma dobry sposób na otarcie Elzowych łez. :evil_lol: Elzuniu ty wiesz, jak bardzo się cieszę z Twoich "takich" łez. Wielkie buziaki. :buzi::buzi: Quote
Ewcia87 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Gratulacje Misio i powodzenia w nowym życiu!!!! Quote
tomcug Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Same dobre życzenia na nową drogę. :loveu::loveu::loveu: Quote
ElzaMilicz Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Pani Małgorzata pisze: "Przesyłam kilka zdjęć Miśka z jego dzisiejszego dnia u nas.Miał dziś dość sporo wrażeń bo odwiedził weterynarza,którego bardzo polubił,został odrobaczony i zabezpieczony przed wszelkimi insektami (pchły i kleszcze).W tej chwili smacznie sobie śpi na swoim posłaniu,bardzo się zmęczył graniem z chłopcami w piłkę :) ale przed snem oczywiście musiał obowiązkowo zagrać z Kornelką w jej gry na zabawkowym komputerze :) on uwielbia jej komputer i patrzy na niego jakby naprawdę grał i słucha co mu mała opowiada :)) Misio czuje się bardzo dobrze a my kochamy go coraz mocniej(choć nie wiem czy można jeszcze mocniej:) ).Jest naprawdę wspaniały :)))... " Quote
Agata69 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Pani Małgorzata pisze: "Przesyłam kilka zdjęć Miśka z jego dzisiejszego dnia u nas.Miał dziś dość sporo wrażeń bo odwiedził weterynarza,którego bardzo polubił,został odrobaczony i zabezpieczony przed wszelkimi insektami (pchły i kleszcze).W tej chwili smacznie sobie śpi na swoim posłaniu,bardzo się zmęczył graniem z chłopcami w piłkę :) ale przed snem oczywiście musiał obowiązkowo zagrać z Kornelką w jej gry na zabawkowym komputerze :) on uwielbia jej komputer i patrzy na niego jakby naprawdę grał i słucha co mu mała opowiada :)) Misio czuje się bardzo dobrze a my kochamy go coraz mocniej(choć nie wiem czy można jeszcze mocniej:) ).Jest naprawdę wspaniały :)))... " Misio szczęściarz... Quote
Bambino Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Pani Małgorzata pisze: "Przesyłam kilka zdjęć Miśka z jego dzisiejszego dnia u nas.Miał dziś dość sporo wrażeń bo odwiedził weterynarza,którego bardzo polubił,został odrobaczony i zabezpieczony przed wszelkimi insektami (pchły i kleszcze).W tej chwili smacznie sobie śpi na swoim posłaniu,bardzo się zmęczył graniem z chłopcami w piłkę :) ale przed snem oczywiście musiał obowiązkowo zagrać z Kornelką w jej gry na zabawkowym komputerze :) on uwielbia jej komputer i patrzy na niego jakby naprawdę grał i słucha co mu mała opowiada :)) Misio czuje się bardzo dobrze a my kochamy go coraz mocniej(choć nie wiem czy można jeszcze mocniej:) ).Jest naprawdę wspaniały :)))... " :multi::multi::multi: Quote
ElzaMilicz Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='Camara']może mu trzeba jakiegoś włochacza na pociechę :cool3: mam. do wyboru. pod warunkiem że lubią białe :evil_lol: Lubią białe, ciapkowane, "te co skaczą i fruwają" , ale teraz pojechali do Włoch na wakacje. Ech... :placz: Quote
Recommended Posts