elik Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Co się najchętniej robi w niedzielę ? Oczywiście odpocyfa :) Quote
Olena84 Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 8 godzin temu, Radek napisał: I ja się przywitam:) witamy! 8 godzin temu, elik napisał: Co się najchętniej robi w niedzielę ? Oczywiście odpocyfa :) mam słabosć do tego leniwca;) Przepraszam ze tak późno ale dzis dzień babci, ech moja babcia w tym roku skończy 92 lata, ale przez ostatnie miesiące bardzo pogorszył sie jej stan zdrowia, starość jest naprawdę przykra:( Quote
elik Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 8 minut temu, Olena84 napisał: . . . mam słabosć do tego leniwca;) Przepraszam ze tak późno ale dzis dzień babci, ech moja babcia w tym roku skończy 92 lata, ale przez ostatnie miesiące bardzo pogorszył sie jej stan zdrowia, starość jest naprawdę przykra:( Ja też. 92 lata piękny wiek :) Życzenia zdrowia dla Babci. Quote
Olena84 Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 9 minut temu, elik napisał: Ja też. 92 lata piękny wiek :) Życzenia zdrowia dla Babci. dziękuję! Quote
Radek Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Przepraszam ze tak późno ale dzis dzień babci Miło czytać, że pamiętasz o swojej babci. Babcie są wspaniałe. Quote
Nesiowata Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 No i znów przywitam się zimowo. Grzesiu - pobudka! Quote
Elisabeta Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Jestem, Grzesiu. Olenko, życzę siły i więcej zdrowia Twojej Babci. Starość jest trudna, ale jak ma się taką dobrą Wnusię, to na pewno trochę lżejsza... Quote
elik Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Jestem i ja :) Cytat Starość jest trudna, ale jak ma się taką dobrą Wnusię, to na pewno trochę lżejsza... Pięknie to ujęłaś Elisabeta :) Nie pozostaje nic innego, jak tylko z przyjemnością się pod tym podpisać. Quote
Olena84 Posted January 22, 2018 Author Posted January 22, 2018 Grześ z kolegami pozdrawia Poprosiłam też o zdjecia samego Grzesia do ogłoszeń, bo w hotelu nie będzie tak zestresowany jak przy mnie robiącej fotki. Quote
Olena84 Posted January 22, 2018 Author Posted January 22, 2018 10 godzin temu, Radek napisał: Miło czytać, że pamiętasz o swojej babci. Babcie są wspaniałe. jeszcze dwa lata temu mieszkałyśmy ze sobą 3 godziny temu, Nesiowata napisał: No i znów przywitam się zimowo. Grzesiu - pobudka! witamy! 2 godziny temu, Elisabeta napisał: Jestem, Grzesiu. Olenko, życzę siły i więcej zdrowia Twojej Babci. Starość jest trudna, ale jak ma się taką dobrą Wnusię, to na pewno trochę lżejsza... miło mi;) 13 minut temu, elik napisał: Jestem i ja :) Pięknie to ujęłaś Elisabeta :) Nie pozostaje nic innego, jak tylko z przyjemnością się pod tym podpisać. witamy ;) Quote
Radek Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 29 minut temu, Olena84 napisał: Grześ z kolegami pozdrawia Ale super zdjęcie:) Psy i książki. Czego chcieć więcej:) 1 Quote
Olena84 Posted January 22, 2018 Author Posted January 22, 2018 Wyróżniłam Grzesiowi ogłoszenia na miesiąc na olx i na tydzień na gumtree - jako wyróżnione i jako galeria kategorii czyli bardziej widoczne - koszt to ok 12zł olx i 14zł gumtree - dziś dodam do rozliczenia. Wykasowałam oglądalność na olx - było: wyświetleń 585, pobrań telefonów: 9, obserwuje: 4, a na gumtree wyświetlenia - 214 Quote
Elisabeta Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Dobrze, że powiększyłaś, Olenko, bo chyba bym Grzesia nie znalazła wśród... tylu książek. Słodki jest nasz Grisza. Pięknie mu lśni futerko. 1 Quote
Olena84 Posted January 22, 2018 Author Posted January 22, 2018 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: Dobrze, że powiększyłaś, Olenko, bo chyba bym Grzesia nie znalazła wśród... tylu książek. Słodki jest nasz Grisza. Pięknie mu lśni futerko. Słodki tylko nikt go nie chce:( Quote
Radek Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Słodki tylko nikt go nie chce:( A kolejka powinna być. 2 Quote
Elisabeta Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Kolejek do Bezdomniaczków to pewnie nie będzie, bo bardzo ich dużo wszędzie, ale wierzę, że gdzieś jest Domek Grzesia. Odnajdzie naszego Czarnulka. Trzymam kciuki za wyróżnionego Grzesia... 1 Quote
elik Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Przydałyby się ładne zdjęcia Grzesia, takie naprawdę ładne i jak się bawi i przy człowieku. Bez ładnych zdjęć nie będzie adopcji. Niestety przykre to lecz prawdziwe.Jest ogrom psiaków szukających domu więc w jakiś sposób Grześ musi się wyróżnić, żeby był zauważony. Quote
Elisabeta Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Dzień dobry, Grzesiu. Jeszcze sobie pośpij troszkę... Póki kochana Niesiowata nie zrobi pobudki. Quote
elik Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 A może w miejsce Niesiowatej kochanej ja zrobię pobudkę, bo już pora :) Z kogucikiem zapraszam na kawę 2 Quote
Olena84 Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 18 godzin temu, elik napisał: Przydałyby się ładne zdjęcia Grzesia, takie naprawdę ładne i jak się bawi i przy człowieku. Bez ładnych zdjęć nie będzie adopcji. Niestety przykre to lecz prawdziwe.Jest ogrom psiaków szukających domu więc w jakiś sposób Grześ musi się wyróżnić, żeby był zauważony. mają być na dziś, czy jak Grześ sie bawi, to chyba nie zobaczymy jeszcze;) ale mam nadzieje że jakos ładnie zapozuje 6 godzin temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Grzesiu. Jeszcze sobie pośpij troszkę... Póki kochana Niesiowata nie zrobi pobudki. witam, no dzis Nesiowata nie zawitała:( 36 minut temu, elik napisał: A może w miejsce Niesiowatej kochanej ja zrobię pobudkę, bo już pora :) Z kogucikiem zapraszam na kawę jaki wytresowany! ja dzis w domu przymusowo to podrzucam Grzesia później Quote
Elisabeta Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 3 godziny temu, Olena84 napisał: witam, no dzis Nesiowata nie zawitała:( Niestety... Smutno u Grzesia bez Nesiowatej... Na szczęście mijałyśmy się dziś z rana na wątkach., więc chyba wszystko ok. Quote
Nesiowata Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 No to chyba niezbyt długo. Dzień dobry. Wcześnie rano była i znów zapomniała zapisać, poszła sobie na inne wątki. Skleroza nie boli. 1 Quote
Nesiowata Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 3 godziny temu, elik napisał: A może w miejsce Niesiowatej kochanej ja zrobię pobudkę, bo już pora :) Z kogucikiem zapraszam na kawę Mam ładniejszego żywego. Jest biały i do tego ma gołą, czerwona szyję. Quote
Recommended Posts