Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Czarnulku, witam  w pogodny poranek. Trochę mrozku, ale niebo jest pogodne. Może to będzie w miarę pogodny dzień? Przydałoby się trochę słońca na poprawienie humoru.Baw się z kumplami księciuniu.

Posted

Niedziela też była całkiem udana, szybko minęła. Weszłam przed południem na dogo i awaria.  Dopiero teraz wpadłam, na szczęście już wszystko w porządku.

Zdrówka księciuniu.

Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Weszłam przed południem na dogo i awaria.

Przez awarię zaniedbałem dzisiaj zaglądanie na ulubione wątki. 

• Like 1
Posted

Witaj Czarnusiu w bardzo, bardzo wietrzny poniedziałkowy poranek. Gwiździ niemożliwie, strach wychodzić z domu. Chyba nawet coś padało. Lepiej nie wystawiać nosa za drzwi. Pewnie ze spacerów nici. Trudno - czasem tak bywa. Dziś tylko wyższa konieczność powinna zmuszać do opuszczania domu. Pamiętaj o tym księciuniu.

Posted

Witaj Grzesiu właściwie już wieczorkiem. Przeciekł mi ten dzień między palcami, nawet nie wiem kiedy. Pewnie dlatego, że czekałam na pogodową powtórkę w dnia wczorajszego. Na szczęście - bez rezultatu. Tyle, że pada deszcz.

Spokojnego wieczoru i nocy Czarnulku.

• Like 1
Posted
Dnia 9.02.2020 o 23:28, Radek napisał:

Przez awarię zaniedbałem dzisiaj zaglądanie na ulubione wątki. 

Grześ czuje się wyróżniony!

Dnia 10.02.2020 o 13:19, auraa napisał:

oj zasiedział się Grześ w hotelu:(

ech:(

Posted

Grześ baaardzo dziękuje za kolejne wpłaty , także bardzo za te jednorazowe:

- dorcia2 - 30zł - 23.01

- wiolhelm - 50zł !!! - 24.01

- Bakusiowa - 30zł - 30.01

- Olena84 - 30zł - 30.01

- mama Oleny84 - 50zł - 3.02

- christo_fair - 20zł - 4.02

- LupusNord - 20zł - 6.02

- Radek - 10zł - 6.02

- dorcia2 - 30zł - 11.02

- p. Agnieszka od elik - 50zł - 11.02

Posted

Dziś znów wieje jak diabli! Czyli mamy powtórkę z rozrywki.

Dobrze, że księciunio nie należy do tych psiaków wagi muszej - miałby wtedy problemy z utrzymaniem się przy ziemi.

Bądź zdrów Czarnulku.

Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Dziś znów wieje jak diabli! Czyli mamy powtórkę z rozrywki.

Dobrze, że księciunio nie należy do tych psiaków wagi muszej - miałby wtedy problemy z utrzymaniem się przy ziemi.

Bądź zdrów Czarnulku.

Znalezione obrazy dla zapytania: gify misie teddy

Posted

Witaj Czarnulku - znów coś pada, jakaś mieszanka deszczu ze śniegiem z przewaga deszczu). Chwilowo jeszcze nie są to intensywne opady, ale pewnie wszystko przed nami. A muszę jechać na badania, siła wyższa. Lala już zaprotestowała przed wyjściem z domu.

Pewnie Ty nie masz takich oporów, ale nie jest to przyjemne - lepiej siedzieć w domu.

Trzymaj fason Grzesiu i nie zapomnij o zabawach z kumplami.

Posted

Niechaj wreszcie te ogłoszenia dadzą jakiś efekt - biedny Grześ czeka już tyle czasu! 

Trzymaj się Czarnulku i baw dobrze. W końcu znajdzie się ten Twój człek. Problemem jest czas, a ten płynie tak szybko.

• Like 2