Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

black_sheep napisał(a):
Planów to ja mam sto, ale gdzieś nie wychodzą;/ w każdym razie może za jakiś czas znowu odwiedzę Misia, zobaczymy co u niego

może chociaz dalej jest u tego państwa w ogródku :loveu:

Posted

Misia "wypatrzyła" black sheep - i to jej by trzeba pytać. Chyba najlepiej przez PW. Z tego co doczytałam, piesek jest na wiosce, mieszkańcy mają go za przystankową maskotkę. Czyli jak rozumiem "sam nie wezmę, ale komuś nie dam":shake:.Dlatego nie jest to nagłośnione, coby Misiu nie znikł...

Posted

Mam dobrą wiadomość, ludzie którzy zamieszkali obok przystanku wzięli Misia. Widziałam jak bawił się z ich dzieckiem przed domem, a na drugi dzień mojego pobytu tam też się wylegiwał na trawce. A potem zapytałam, a oni, że skoro Miś i tak tam przychodził, no to co go będą wyrzucać:D Oczywiście nawyki przystankowe nadal są i Miś przychodzi tam na kiebłaskę i piwko;) Dzięki ciotki za wsparcie!:loveu:

Posted

[quote name='marysia55']czyli plan jest taki: Misio na razie w ogródku, potem postawi mu sie tam budę, a na końcu Państwo sie w nim zakochają i zostanie tam na stałe :loveu::loveu:

[SIZE="3"]kurcze .... chyba wrózka jestem :evil_lol::evil_lol: albo jakaś czarownica :ghost_2::ghost_2:

Posted

[quote name='marysia55']

kurcze .... chyba wrózka jestem :evil_lol::evil_lol: albo jakaś czarownica :ghost_2::ghost_2:
Aż sie włos na głowie jeży ze strachu :evil_lol: