Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Almo w październiku mam dwie wplaty z bazarku 20 ode mnie (8.X) i 18 od [FONT=Arial]Magdoli z datą (21.X). Dane osobowe będę mogla sprawdzić i podać dopiero jutro na PW. Obie wplaty są zaksiegowane do żelaznego zapasu w poście rozliczeniowym. Pewnie mialam dać znać też na wątku bazarkowym a nie dalam... :oops:[/FONT]

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Almo w październiku mam dwie wplaty z bazarku 20 ode mnie (8.X) i 18 od [FONT=Arial]Magdoli z datą (21.X). Dane osobowe będę mogla sprawdzić i podać dopiero jutro na PW. Obie wplaty są zaksiegowane do żelaznego zapasu w poście rozliczeniowym. Pewnie mialam dać znać też na wątku bazarkowym a nie dalam... :oops:[/FONT][/QUOTE]

To się zgada nie musisz sprawdzać, pisałaś tu na wątku:p

Ta trzeci osoba Magda9 - licytowała książkę 'postaw na kota i psa' - bazarek się skończył, a ona mimo moich Pw - nie odzywała się, uznałam wiec ze zrezygnowała i zakończyłam bazarek.

teraz po trzech miesiącach przysłałam mi pw z informacją , że wysłała pieniądze - tylko nie napisała kiedy, może zrobiła przelew 5 lutego 2011r. poczekajmy więc do przyszłego tygodnia - czy pieniążki wpłyną.

Tak naprawdę, to nie wiem co o tym myśleć po trzech miesiącach , ktoś sobie przypomina o bazarku. może to jakieś żarty.

poczekajmy do przyszłego tygodnia

Posted

Może to jeszcze nie wypada spytać się przyszłego domku dla Władka i Rudzika i Was czy zamierza wziąć do DS innego psa zamiast Rudzika?
Strata Rudzika szczególnie w takim momencie jest bardzo bolesna ,ale życie się toczy dalej i wiele psów czeka na SWÓJ dom.
W potrzebie jest wspaniały pies , który po 2 latach zamieszkiwania pod sklepem poszedł do DS i został zwrócony po 8 miesiącach.Przebywa teraz w hoteliku. Wymaga dużo ruchu i dom z ogrodem i psi koledzy są mu bardzo potrzebni. Wkleję tu jego wątek. a nuż będzie miał chłopak szczęście. Mam nadzieję ,że mnie nie zamordujecie. Z góry dziękuję.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/173563-Hotel-lub-ulica-od-darczy%C5%84c%C3%B3w-zale%C5%BCy-dalszy-los-Bilona!Pomoc-w-og%C5%82oszeniach-potrzebna/page64[/url]

Posted

Almo, przyszło dzisiaj 12 zł z bazarku od Magdy9.
Poker, ja myślę, że wziąć Władka z psem, który dawał mu poczucie bezpieczeństwa miało wielki sens. Teraz dokładanie zmiany i nowego psiego partnera - to nie wiem. Chyba lepiej stopniowo?

Posted

[quote name='Bjuta']Almo, przyszło dzisiaj 12 zł z bazarku od Magdy9.
?[/QUOTE]

to muszę jeszcze teraz napisać do AGATY czy ma jeszcze tę książkę, ( to był egzemplarz AGATY, ja swoją sprzedałam) żeby jej wysłać.
przepraszam za zmieszanie, jak tylko dostanę odpowiedź od AGATY to dam znać, czy zostawiamy te pieniążki czy zwrócimy je MAGDZIE.

Posted

Cudowne wieści o Władziu i takie smutne o Rudziku :( ;(
To tak, jakby jego posłannictwm było doczekać, aż Władkowi się ułoży. Kochana psinka..
Dziwczyny, przepraszam, ale loguję się na dogo ostatnimi miesiącami starsznie rzadko - właściwie, żeby popłacicć deklracje i sprawdzić, co słychać u psiaków, i teraz nie wiem, jak z wpłatami lutowymi na Władzia?

Posted

Agatko, Władek ciągle mieszka u Wiosny, więc kawałek miesiąca musimy opłacić (na razie posłałam stówkę) no i będą potrzebne pieniążki na transport. Wydaje mi się, że w zasadzie je mamy - albo prawie mamy. Niemniej - za luty powinniśmy zebrać komplet deklaracji.

Posted

[quote name='ALMA2']to muszę jeszcze teraz napisać do AGATY czy ma jeszcze tę książkę, ( to był egzemplarz AGATY, ja swoją sprzedałam) żeby jej wysłać.
przepraszam za zmieszanie, jak tylko dostanę odpowiedź od AGATY to dam znać, czy zostawiamy te pieniążki czy zwrócimy je MAGDZIE.[/QUOTE]

Książeczka wysłana. Dzisiaj/wczoraj - 11.02. Przepraszam, nie było mnie kilka dni na dogo.

Posted

[quote name='agata51']Książeczka wysłana. Dzisiaj/wczoraj - 11.02. Przepraszam, nie było mnie kilka dni na dogo.[/QUOTE]

bardzo dziękuję,:loveu::B-fly:

teraz można te pieniążki wpisać na konto WŁADZIA

Posted

Władziu dostał 15 zł od Certusowej i 20 od Leny 13 (te zaksięgowałam na zeszłoroczny maj i czerwiec).
Dziękujemy pięknie obu paniom! :loveu::loveu:

Przelałam Wiośnie 236 zł - II ratę za hotelik do końca lutego.

Niestety w lutym bardzo słabo z wpłatami, a na marzec jest tylko jedna, jedyna... Troszkę zaczynam się tym martwić, tym bardziej, że Daria się nie odzywa. :roll:

[FONT=Arial][U]LUTY 2011[/U][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]12 - Divi[/SIZE][/FONT] (1.I.)
[FONT=Arial][SIZE=2]10 - Alma2 (10.I)
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial]30 - Jolanta 08 (11.I)[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]13- Renata5/Lioness (27.I)[/SIZE][/FONT]
20 - Bjuta (2.II)
50 - Ketunia z Asią (7.II)
[FONT=Arial][SIZE=2]15 - Certusowa[/SIZE][/FONT] (14.II)

czyli [B]150[/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red]
-[B] 100[/B] (czynsz - 1.II)[/COLOR][/SIZE][/FONT] I RATA
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red]-[B] 236[/B] (czynsz - 20.II)[/COLOR][/SIZE][/FONT] II RATA
[FONT=Arial][SIZE=2][U]
MARZEC[/U][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][U] 2011[/U][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]10 - Alma2 (10.I) [/SIZE][/FONT]

Posted

Nie chcę być złym prorokiem ale ta cisza troszkę mnie niepokoi.Ponieważ wyjazd Władzia do domku na dzień dzisiejszy nie jest pewny ( obym się myliła ) więc poszła moja deklaracja za marzec.To byłoby okropne gdyby Władek musiał wracać do schronu :shake:

Posted

[quote name='Bjuta']U nas też. Władek się pewnie denerwuje czy LadyyyD przyjedzie po niego czy też nie... :roll:[/QUOTE]

Władek też się denerwuje ciszą :bigcry::user:- bo on jest zdania, że lepsza jest wiadomość nawet zła, ale wiadomość, niż brak wiadomości.

Posted

Mnie też cisza niepokoi, mam nadzieję, że Daria się odezwie - no właśnie, w jakąkolwiek stronę, przecież może zrezygnować, ale napisać dwa słowa byłoby po prostu fair. Chyba, że stało się coś, co uniemożliwia jej kontakt z nami.

W gruncie rzeczy lepiej teraz niż miesiąc po adopcji...

Posted

Własnie, myślę , że gdzieś też podświadomie jest taki niepokój , że może cos się stało osobie która miała się odezwać.

Wiosno przepraszam, że pytam jak nasz Władzio się czuje po odejściu Rudzika:-(, mieszka teraz sam w boksie, czy może z nowym kolegą.

Posted

Śmierć Rudzika musi być dużym stresem dla Władka. Mam nadzieję, że zapomni. Mieliśmy w Przebieczanch Faxa i Kamela. Jak Fax umarł, to się Kamel w miesiąc wziął z tego świata. Ale to inna sytuacja, bo oni byli nierozłączni od 7 lat. No i Władzio jest silny też fizycznie. Tamte to były stare chucherka...

Posted

WŁADZIO to koleżeński piesek - myślę, ze Wiosna pomyśli o nowym przyjacielu dla niego. (oczywiście o Rudziku ja będę pmiętać i piszą powyższe mam tylko na myśli to, żeby Władziowi było raźniej)