Bjuta Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Dogo07']A czy psiak jest pod opieką jakiejś fundacji może ?[/quote] Nie. Chyba się nie mylę? Quote
Bjuta Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='bico']czekam na konto na pw. wpłacę po 9 sierpnia.[/quote] Dziękujemy! :loveu: Jutro zrobię porządek i powysyłam PW. Quote
Bjuta Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Divi']a 12 zł dziennie to ja deklaruje 12, a nie 10 zł. Nie doczytałam :)[/quote] Władzio kazał podziękować! :lol: Quote
agata51 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Cierpliwości, Władeczku, będzie dobrze. :loveu: Quote
Bjuta Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Wiecie co, strasznie tego nie lubię - ale chyba trzeba porozsyłać prośbę o pomoc... Napisałam coś takiego i zacznę od dogomaniaków na literkę W (jak Władek) - może też byście troszkę porozsyłały... :oops: [FONT=Arial][SIZE=2]Władek na szóstkę...[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images45.fotosik.pl/172/cf1a29d8a9d83d1d.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Kochani - rozsyłamy info o naszym staruszku Władku. Chłopak boi się i trzęsie jak osika na widok człowieka, a ładny jest i mimo wieku ma szansę na adopcję... Dlatego uśmiechamy się nieśmiało z prośbą o sześć złotych - to pół dnia hoteliku u Wiosny. (Mamy już prawie połowę!) Gdyby ktoś mógł wspomóc finansowo to będziemy b. wdzięczni! I za odwiedziny na wątku też!!![/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/wladek-cierpienie-glod-strach-pomoz-zbieramy-deklaracje-na-hotelik-133307/[/URL][/SIZE][/FONT] Quote
wacia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 A gdzie jest numer konta ?? nie mam czasu czytac całego wątku a chciałabym wpłacic troche pieniedzy na Władka Quote
Bjuta Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dziękujemy za błyskawiczną reakcję! Już wysyłam info na PW. Tylko - jeszcze słowo wyjaśnienia - Władek stoi w kolejce do Wiosny i nie mamy pewności, kiedy wskoczy na miejsce. Dlatego w zasadzie, na razie zbieramy deklaracje. (Cholerka nie napisałam tego wyraźnie w rozsyłanym PW, zaraz poprawię!), a swoją drogą nr konta na Władka też już jest, więc wyślę, do skorzystania w dowolnym terminie! ;) Przypominam, jak stoimy z deklaracjami! ;-) Musimy zebrać deklaracji stałych na 372 zł. (12 zł dzień razy 31 dni w "długim" miesiącu). [SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Mamy już[/COLOR] 182! :multi:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Brakuje[/COLOR] 210 zł![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][U]Deklaracje stałe! :loveu:[/U][/SIZE] [SIZE=4]20 zł Justyna 85 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]20 zł Bjuta :lol:[/SIZE] [SIZE=4]50 zł Ghanima :lol:[/SIZE] [SIZE=4]12 zł Divi :lol:[/SIZE] [SIZE=4]20 zł Agata51 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]10 zł Agat 21 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]10 zł Lena 13 (w porywach ciut więcej) ;-)[/SIZE] [SIZE=4]10 zł Alma 2 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]30 zł Jolanta 08 :lol:[/SIZE] [SIZE=4][U]mamy też deklaracje jednorazowe!:loveu:[/U][/SIZE] [SIZE=4]24 zł Dogo 07 (dwa pierwsze dni pobytu Władka) :lol:[/SIZE] [SIZE=4]24 zł Sonikowa (dwa drugie dni pobytu Władka) :lol:[/SIZE] [SIZE=4]15 zł Ewa Gonzales[/SIZE] :lol: [SIZE=4]"COŚ" Bico[/SIZE] Quote
Bjuta Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dziewczyny - rozsyłam na PW - wszystkim deklarującym nr konta. Z długim listem przypominającym, że dopiero stoimy w blokach startowych. Wolę to zrobić teraz, bo jestem w mieście, a od niedzieli znowu w górach - więc jakby się nagle u Wiosny - miejsce na Władka zwolniło, to przy tym łączeniu się z internetem przez telefon, mogę mieć spory kłopot. Quote
Divi Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ja w poniedziałek powysyłam PW na literke D bo weekend nie dam rady. Tylko wysyłać z nr konta czy nie ? Quote
Bjuta Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 O dzięki!! Ja jeszcze nie doszłam do połowy "W" ;) Myślę, że powinniśmy jednak zbierać deklaracje, a konto wysyłać, jak już Wiosna da cynk, że miejsce czeka, no bo my się tu znamy (choć z większością tylko wirtualnie), a prosimy o wsparcie, u osób całkiem nieznajomych, więc to tak trochę głupio wysyłać konto "na zaś":roll:. No chyba, że ktoś poprosi, to co innego. Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 DZB za poowiadomienie o Władku-nie czytałam wątku.Ładny acz nieszczęśliwy pies.Będziemy pamietać przynajmniej o jednorazowej wpłacie.Dajcie znać jak będzie miejsce w hoteliku-coś dla biedaka damy.Ile będzie wiadomo w okolicach 10sierpnia. Trzymaj sie Właduchna,będzie lepiej,bo żle juz było! waldi481 Quote
Bjuta Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dziękujemy bardzo!!!:loveu::loveu: A ja, po cichutku powiem, że na wątku Kubusia gruchnęła wieść, że we wrześniu pójdzie do domu! :multi::multi::multi: Zapytałam zaraz Wiosnę, czy to znaczy, że nasz Władek, we wrześniu może się pakować, ale jeszcze nie odpisała. Władek w kolejkę do Wiosny wskoczył na miejsce Aspena (wielkiego psiaka, którego przygarnęła moja ciotka), no ale Władek to maluszek (mniejszy na pewno i od Aspena i od Kuby) więc nie jestem pewna, czy on czeka na miejsce po Kubie, czy po innym psie. W każdym razie - zagryzam palce i czekam na odpowiedź Wiosny ... Quote
Gogonek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Melduje się. Boże jakie on ma smutne te oczy, taki śliczny psiak:placz: Podajcie proszę nr konta, dorzucę jakiś grosik do hoteliku. Władziu, u Wiosny odżyjesz piesku, jeszcze troszkę i będzie już tylko lepiej Quote
irysek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 warto sie pocieszyc, bo sierpien i wrzesien maja po 30 dni, takze na hotel potrzeba wtedy 360zl ;) Quote
Poker Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='irysek']warto sie pocieszyc, bo sierpien i wrzesien maja po 30 dni, takze na hotel potrzeba wtedy 360zl ;)[/quote] sierpień ma 31 dni :cool3: :roll: Quote
irysek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ach, faktycznie, zle spojrzalam w kalendarz. ale wrzesien (a prawdopodobnie w tym miesiacu psiak trafi do hotelu) ma juz 30 dni :) Quote
Bjuta Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Wiosna mi odpisała, że kiedyś obiecała miejsce Kubusia komuś, ale że poprosi tego kogoś (jest akurat na urlopie), by Władek mógł zastąpić Kubusia - no bo to pies z tego samego schroniska, no i swoje miejsce już przez parę miesięcy odstał (pod ksywką Aspen) ... Bardzo więc możliwe, że we wrześniu startujemy. Tym bardziej musimy się śpieszyć ze zbieraniem deklaracji. Przypominam, jak stoimy z deklaracjami! ;-) Musimy zebrać deklaracji stałych na 372 zł. (12 zł dzień razy 31 dni w "długim" miesiącu). [SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Mamy już[/COLOR] 182! :multi:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Brakuje[/COLOR] 210 zł![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][U]Deklaracje stałe! :loveu:[/U][/SIZE] [SIZE=4]20 zł Justyna 85 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]20 zł Bjuta :lol:[/SIZE] [SIZE=4]50 zł Ghanima :lol:[/SIZE] [SIZE=4]12 zł Divi :lol:[/SIZE] [SIZE=4]20 zł Agata51 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]10 zł Agat 21 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]10 zł Lena 13 (w porywach ciut więcej) ;-)[/SIZE] [SIZE=4]10 zł Alma 2 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]30 zł Jolanta 08 :lol:[/SIZE] [SIZE=4][U]mamy też deklaracje jednorazowe!:loveu:[/U][/SIZE] [SIZE=4]24 zł Dogo 07 (dwa pierwsze dni pobytu Władka) :lol:[/SIZE] [SIZE=4]24 zł Sonikowa (dwa drugie dni pobytu Władka) :lol:[/SIZE] [SIZE=4]15 zł Ewa Gonzales[/SIZE] :lol: [SIZE=4]"coś" Bico ;) "coś" Gogonek ;) "coś" Waldi 481 ;) [SIZE=2]A ja dostałam właśnie rachunek za korzystanie z internetu przez komórkę... 478 zł... :angryy::angryy::angryy: Sama sobie jestem winna :mad: Ale to oznacza kochani, że w sierpniu będę się tu pojawiać bardzo rzadko... W moich górach, kawiarenka internetowa jest w Nowym Sączku (prawie 40 km. od szałasu, w którym spędzam wakacje) Wybaczcie!!! I tak będzie to jedyny wątek na którego odwiedzanie sobie pozwolę... [/SIZE] [/SIZE] Quote
irysek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 czyli po podliczeniu na wrzesniowa oplate za hotel brakuje 115zl - czyli juz wladzio jest blizej niz dalej. jakby zrobic bazarek, to by sie te pieniadze uzbieraly ;) (tylko u mnie teraz krucho z czasem). Quote
Bjuta Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Podniosę jeszcze wieczornie, może ktoś Władusiu sypnie grosikiem na Twój dom? ;) Quote
Bjuta Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dzięki! :loveu: Wielkie! Niniejszym, jesteśmy prawie w połowie!!! czyli stoimy na tym: Musimy zebrać deklaracji stałych na 372 zł. (12 zł dzień razy 31 dni w "długim" miesiącu). [SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Mamy już[/COLOR] 192! :multi:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Brakuje[/COLOR] 200 zł![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][U]Deklaracje stałe! :loveu:[/U][/SIZE] [SIZE=4]20 zł Justyna 85 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]20 zł Bjuta :lol:[/SIZE] [SIZE=4]50 zł Ghanima :lol:[/SIZE] [SIZE=4]12 zł Divi :lol:[/SIZE] [SIZE=4]30 zł Agata51 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]10 zł Agat 21 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]10 zł Lena 13 (w porywach ciut więcej) ;-)[/SIZE] [SIZE=4]10 zł Alma 2 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]30 zł Jolanta 08 :lol:[/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4][U]mamy też deklaracje jednorazowe!:loveu:[/U][/SIZE] [SIZE=4]24 zł Dogo 07 (dwa pierwsze dni pobytu Władka) :lol:[/SIZE] [SIZE=4]24 zł Sonikowa (dwa drugie dni pobytu Władka) :lol:[/SIZE] [SIZE=4]15 zł Ewa Gonzales[/SIZE] :lol: [SIZE=4]"coś" Bico ;-) "coś" Gogonek ;-) "coś" Waldi 481 ;-)[/SIZE] Quote
Poker Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 To ja deklaruję 10 zł miesięcznie w imieniu pani Anety z Gdyni :lol: Proszę o konto. Quote
Recommended Posts