Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co, strasznie tego nie lubię - ale chyba trzeba porozsyłać prośbę o pomoc... Napisałam coś takiego i zacznę od dogomaniaków na literkę W (jak Władek) - może też byście troszkę porozsyłały... :oops:

[FONT=Arial][SIZE=2]Władek na szóstkę...[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images45.fotosik.pl/172/cf1a29d8a9d83d1d.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2]Kochani - rozsyłamy info o naszym staruszku Władku. Chłopak boi się i trzęsie jak osika na widok człowieka, a ładny jest i mimo wieku ma szansę na adopcję... Dlatego uśmiechamy się nieśmiało z prośbą o sześć złotych - to pół dnia hoteliku u Wiosny. (Mamy już prawie połowę!) Gdyby ktoś mógł wspomóc finansowo to będziemy b. wdzięczni! I za odwiedziny na wątku też!!![/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/wladek-cierpienie-glod-strach-pomoz-zbieramy-deklaracje-na-hotelik-133307/[/URL][/SIZE][/FONT]

Posted

Dziękujemy za błyskawiczną reakcję! Już wysyłam info na PW. Tylko - jeszcze słowo wyjaśnienia - Władek stoi w kolejce do Wiosny i nie mamy pewności, kiedy wskoczy na miejsce. Dlatego w zasadzie, na razie zbieramy deklaracje. (Cholerka nie napisałam tego wyraźnie w rozsyłanym PW, zaraz poprawię!), a swoją drogą nr konta na Władka też już jest, więc wyślę, do skorzystania w dowolnym terminie! ;)

Przypominam, jak stoimy z deklaracjami! ;-)

Musimy zebrać deklaracji stałych na 372 zł. (12 zł dzień razy 31 dni w "długim" miesiącu).

[SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Mamy już[/COLOR] 182! :multi:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Brakuje[/COLOR] 210 zł![/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][U]Deklaracje stałe! :loveu:[/U][/SIZE]
[SIZE=4]20 zł Justyna 85 :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]20 zł Bjuta :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]50 zł Ghanima :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]12 zł Divi :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]20 zł Agata51 :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]10 zł Agat 21 :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]10 zł Lena 13 (w porywach ciut więcej) ;-)[/SIZE]
[SIZE=4]10 zł Alma 2 :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]30 zł Jolanta 08 :lol:[/SIZE]

[SIZE=4][U]mamy też deklaracje jednorazowe!:loveu:[/U][/SIZE]
[SIZE=4]24 zł Dogo 07 (dwa pierwsze dni pobytu Władka) :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]24 zł Sonikowa (dwa drugie dni pobytu Władka) :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]15 zł Ewa Gonzales[/SIZE] :lol:
[SIZE=4]"COŚ" Bico[/SIZE]

Posted

Dziewczyny - rozsyłam na PW - wszystkim deklarującym nr konta. Z długim listem przypominającym, że dopiero stoimy w blokach startowych. Wolę to zrobić teraz, bo jestem w mieście, a od niedzieli znowu w górach - więc jakby się nagle u Wiosny - miejsce na Władka zwolniło, to przy tym łączeniu się z internetem przez telefon, mogę mieć spory kłopot.

Posted

O dzięki!! Ja jeszcze nie doszłam do połowy "W" ;)
Myślę, że powinniśmy jednak zbierać deklaracje, a konto wysyłać, jak już Wiosna da cynk, że miejsce czeka, no bo my się tu znamy (choć z większością tylko wirtualnie), a prosimy o wsparcie, u osób całkiem nieznajomych, więc to tak trochę głupio wysyłać konto "na zaś":roll:. No chyba, że ktoś poprosi, to co innego.

Guest Elżbieta481
Posted

DZB za poowiadomienie o Władku-nie czytałam wątku.Ładny acz nieszczęśliwy pies.Będziemy pamietać przynajmniej o jednorazowej wpłacie.Dajcie znać jak będzie miejsce w hoteliku-coś dla biedaka damy.Ile będzie wiadomo w okolicach 10sierpnia.
Trzymaj sie Właduchna,będzie lepiej,bo żle juz było!
waldi481

Posted

Dziękujemy bardzo!!!:loveu::loveu:

A ja, po cichutku powiem, że na wątku Kubusia gruchnęła wieść, że we wrześniu pójdzie do domu! :multi::multi::multi: Zapytałam zaraz Wiosnę, czy to znaczy, że nasz Władek, we wrześniu może się pakować, ale jeszcze nie odpisała. Władek w kolejkę do Wiosny wskoczył na miejsce Aspena (wielkiego psiaka, którego przygarnęła moja ciotka), no ale Władek to maluszek (mniejszy na pewno i od Aspena i od Kuby) więc nie jestem pewna, czy on czeka na miejsce po Kubie, czy po innym psie. W każdym razie - zagryzam palce i czekam na odpowiedź Wiosny ...

Posted

Melduje się. Boże jakie on ma smutne te oczy, taki śliczny psiak:placz: Podajcie proszę nr konta, dorzucę jakiś grosik do hoteliku. Władziu, u Wiosny odżyjesz piesku, jeszcze troszkę i będzie już tylko lepiej

Posted

[quote name='irysek']warto sie pocieszyc, bo sierpien i wrzesien maja po 30 dni, takze na hotel potrzeba wtedy 360zl ;)[/quote]
sierpień ma 31 dni :cool3: :roll:

Posted

Wiosna mi odpisała, że kiedyś obiecała miejsce Kubusia komuś, ale że poprosi tego kogoś (jest akurat na urlopie), by Władek mógł zastąpić Kubusia - no bo to pies z tego samego schroniska, no i swoje miejsce już przez parę miesięcy odstał (pod ksywką Aspen) ... Bardzo więc możliwe, że we wrześniu startujemy. Tym bardziej musimy się śpieszyć ze zbieraniem deklaracji.

Przypominam, jak stoimy z deklaracjami! ;-)

Musimy zebrać deklaracji stałych na 372 zł. (12 zł dzień razy 31 dni w "długim" miesiącu).

[SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Mamy już[/COLOR] 182! :multi:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Brakuje[/COLOR] 210 zł![/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]20 zł Agata51 :lol:[/SIZE]

[SIZE=4][U]mamy też deklaracje jednorazowe!:loveu:[/U][/SIZE]
[SIZE=4]24 zł Dogo 07 (dwa pierwsze dni pobytu Władka) :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]24 zł Sonikowa (dwa drugie dni pobytu Władka) :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]15 zł Ewa Gonzales[/SIZE] :lol:
[SIZE=4]"coś" Bico ;)
"coś" Gogonek ;)
"coś" Waldi 481 ;)

[SIZE=2]A ja dostałam właśnie rachunek za korzystanie z internetu przez komórkę... 478 zł... :angryy::angryy::angryy: Sama sobie jestem winna :mad: Ale to oznacza kochani, że w sierpniu będę się tu pojawiać bardzo rzadko... W moich górach, kawiarenka internetowa jest w Nowym Sączku (prawie 40 km. od szałasu, w którym spędzam wakacje) Wybaczcie!!! I tak będzie to jedyny wątek na którego odwiedzanie sobie pozwolę... [/SIZE]

[/SIZE]

Posted

czyli po podliczeniu na wrzesniowa oplate za hotel brakuje 115zl - czyli juz wladzio jest blizej niz dalej.
jakby zrobic bazarek, to by sie te pieniadze uzbieraly ;)
(tylko u mnie teraz krucho z czasem).

Posted

Dzięki! :loveu: Wielkie! Niniejszym, jesteśmy prawie w połowie!!!

czyli stoimy na tym:

[SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Mamy już[/COLOR] 192! :multi:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Brakuje[/COLOR] 200 zł![/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]30 zł Agata51 :lol:[/SIZE]