bea_m Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Erazm napisał(a):No, coz Bea jakolwiek atrakcyjna z lodowka nie miala szans;) Nikt z lodwka przy dalmatach nie ma szans :razz: To straszne przekupki są i tyle. No i dobrze. Widziałam Figi plecak po transporcie. Z wielkiego opakowania parówek zosytało niewiele :cool3: ale podobno Figa też coś z tego skąsiła (no głodna pewnie po tylu kilometrach była to i pewnie Dex pozwilił się jej pożywić :evil_lol:). Pani Ania obiecała foty i ich nie ma. W zwiazku z tym czuję sie w obowiązku zrobić do końca tygodnia nalot z aparatem :razz: Wezmę ze sobą moją latorośl i tylko sie zastanawiam czy owinąć go parówkami czy czosnkiem :diabloti: Cioteczki poradźcie czym :p Quote
diuna_wro Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Tylko nie parówkami:evil_lol: Deks to chyba już paróweczki widzi, patrząc na biegające dzieciaki. Tak sobie to tłumaczę:roll: Quote
diuna_wro Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Które imię wybrała Ania? Deks czy Eiko? Quote
bea_m Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 W rozmowie ze mną używa Deks. Tzn Deksio to Deksio tamto.... :loveu: To co? Czosnkiem owinąć latorośl? Czosnku to nawet wampiry nie lubią a Deks ma polubić moje dzieciątko. Quote
anja24 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Witam serdecznie, przepraszam ze nie pisałam niesety z powodów rodzinnych tzn mam cięzko chorego dziadka. mam fotki Dexa ale nie mam pojęcia jak je dodac tu na profil, utworzyl mi sie album tu i w tym albumie 2 fotki... pozdrawiam wszystkich Quote
anja24 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Dex przyzwyczaja się do koszatek i papug :)zwierzaki maja klatki nisko na półce od butów a Dex nie rusza ich i jak sam zostaje czasami, to nie obchodzą go...:) Quote
anja24 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 niesety do królików jeszcze łapką zagląda do klatki i stoją na biurku... ale z czasem może sie przyzwyczai...uwilebia siedzieć prz mnie wieczorami wtuli sie we mnie i spi i rano jak sie budze to wpada mi do łóżka i sie kładzie kołomnie albo sie przewraca hehe Quote
anja24 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 jeśli chodzi o spuszczanie ze smyczy to jak bylam z Dexem u moich rodziców na wsi, tam są same pola i lasy, żadnych dzieci, i puściłam Dexa ze smyczy na chwile jak się oddaliliśmy od domu na spacerze, jak się mówiło do niego żeby wracał to wracał, słucha się bardzo, oj a jaki szczęśliwy był :) a potem zmeczony :), na początku jak jeżdził autem ze mna piewsze kilka dni to skomlał w aucie , może myślał że będzie znowu wywieziony gdzieś, ale teraz juz nie skomle i nie ma problemu w aucie z nim.... Quote
anja24 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 "diunia wro" dzięki za kaganiec :) nie wiem czy moge po imieniu do Państwa wsystkich mówić tzn pisać :) czy Pan/Pani :) Do mnie wole jak sie mówi po imieniu :) z dziećmi jest tak jak biegaja sobie po ulicy i nie zwracaja uwagi na dexa to on jakoś nie zwraca uwagi na nie, ale jak juz zauważa i mówia ooo jaki ładny piesek i podchodza do niego to najezy sie i szczeka na nie... do osób niektórych szczeka też najrzy sie i szczeka a do niektórych obcych merda ogonem i podbiec chce... Quote
:: FiGa :: Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Bo Dex się zna na ludziach i tych złych obszczekuje :evil_lol: Bo wiadomo - wszyskie dzieciaki to zło wcielone :evil_lol: A ja wcale nie podjadałam Dexowych paróweczek, proszę mnie o podobne patologie nie posądzać :mad: :diabloti: Quote
diuna_wro Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Aniu, gdy czytam o Waszych wspólnych wieczorach i porankach, spacerach, jechaniu autem, jestem wzruszona... poważnie, i szczęśliwa:thumbs: Mój De-ex .... eeeeyyy... tzn. Twój:evil_lol: zazdroszczę Ci, nie ukrywam. Quote
Erazm Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Deksior odczep sie od krolikow....Poczekamy na fotki;) Quote
diuna_wro Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [FONT=Fixedsys]Zdjęciaaaaa a a a !![/FONT] :mad: Quote
kamilka91 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 No i się jej nie dziwię :evil_lol: Ja Dexiora nie znam, a też nie mogę się zdjęć doczekać :p Quote
:: FiGa :: Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Kamilka ŻAŁUJ :loveu: Bo to taki pozytywnie pier... to znaczy walnięty pies :loveu: Quote
diuna_wro Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 My tu gadu,gadu, a zdjęć nadal NIET:wink: Quote
bea_m Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A ja czasu nie znalazłam żeby Deksia odwiedzić :placz: Quote
diuna_wro Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Nieee, no, nie wytrzymam. Zdjęciaaaaaaaaaaaaaa, bo pęknę z tęsknoty:evil_lol:. Zaraz sprawdzę PKP do Płocka, albo więcej: przełamię moje lęki, wsiądę w auto i popędzę tam. Dla Ciebie Deksiu - wszystko! :evil_lol: ;) Quote
Korenia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Wy pewnie nie wiecie, a ja wiem :eviltong: więc Wam powiem :eviltong: Eiko jest w październikowym "Moim Psie" :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='marta666']proszę to skan z gazety... :) .......... Quote
GoskaGoska Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 to moze z tego ogloszenia uda się adpotowac innego :cool3: Quote
bea_m Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 mamy taka nadzieję. A Pani Ania nie odbiera telefonu. Nie tylko odemnie :mad: Quote
Recommended Posts