sylwija Posted January 8, 2017 Author Posted January 8, 2017 dzięki :) ja osobiście wolę szelki - jakoś mi wygodniej i chyba psom też -ciezar się rozkłada równomiernie i mam za co złapać jakby co są przerażone i to bardzo, ale też Balbina niby była, a ten tydzień w schronie jeszcze na ich niekorzyść ale machaja juz do mnie ogonkami - duzo pija, jedza tak, ze wszytsko, ile bym dala, tyle zjedza łaciate już zaciekawiony mi sie przyglada, na poczatku, to w sciane patrzyl, jak wchodzilam, kulil sie i wzrok odwracal - widzialam juz takiie zachowania, ale chyba nigdy u szczeniaka Quote
konfirm31 Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Identycznie zachowywał się Rutek, szczeniaczek który był u mnie na krótkim tymczasie i który nie miał wcześniej żadnego kontaktu z człowiekiem. Bardzo szybko się zsocjalizował, a to dzięki naszej Bliss, którą we wszystkim naśladował. Quote
sylwija Posted January 8, 2017 Author Posted January 8, 2017 jak wpuściłam im Soni do pokoju, to oba glutki w podskoskach i popiskujac do niej sie garnely, moze myslaly, ze ich mama ;) ale naprawde, momentalnie wyszly spod szafy, spod kanapy i do niej biegly Quote
sylwija Posted January 8, 2017 Author Posted January 8, 2017 noo, psiak widzi, sa inne psy, radza sobie, krzywda im sie nie dzIeje = nie jest zle ;) poważnie, bezpieczniej sie czują, szczególnie te osierocone Quote
sylwija Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 12 godzin temu, Nesiowata napisał: Przypominam się o nr konta. dziękuję :>) czekam na odpowiedź od Livki, czy zgodzi sie byc skarbnikiem bąbli :) ew. zawsze można na subktonto, które mam udostępnione dla moich wszystkich podopiecznych": RUNA.Fundacja Hospicjum dla Kotów Bezdomnych nr konta: 09 10600076 0000330000827904 w ogóle moim zdaniem, Balbina, to całkiem adopcyjna już,. normalny, upierdliwy szczeniak ;) i gdyby ktoś mógł jej ogłoszenia porobić - wdzieczna bym byla, bo juz chyba mowilam, ze generalnie to ja wole dorosle osobniki - psy, koty te male mnie wykoncza kiedys ;) a teraz i kociaki, i szczeniaki, dom wariatów, a ja siwieje Quote
sylwija Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 a może ktoś by bąblom banerek skombinował? pls Quote
konfirm31 Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Tak, tak, maluchy są cudowne, ale męczące. Niestety z ogłoszeniami u mnie słabo, w sensie treść i zdjecia. Jakoś to co napiszę, nie chwyta za serce ;). Ogłoszenia wspaniale robi Kyoshi i chyba Havanka. Banerków , tez nie umiem robić :( Quote
sylwija Posted January 10, 2017 Author Posted January 10, 2017 Ptyś i Gucio od wczoraj nie jedzą, wymiotują i mają biegunkę. tylko wodę piją :( dopiero wróciłam z Shirką, ale nie jest lepiej, wiec musze ich do weta kurna :( Quote
sylwija Posted January 10, 2017 Author Posted January 10, 2017 Ptyś i Gucio mają parvo :( czują się źle, bardzo źle dostały surowice, antybiotyk i kroplówki koszty olbrzymie proszę o pomoc Quote
konfirm31 Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Biedactwa :(. Nawet tak krótki pobyt w schronisku, okazał się dla nich ogromnie niebezpieczny :((. Dobrze, że ich tam już nie ma i że szybko otrzymały leczenie. Quote
sylwija Posted January 11, 2017 Author Posted January 11, 2017 rokowania, mówiac delikatnie, ostrozne Balbina dostala surowice, bo rano wymiotowala, ale ona jest w dobreej formie cvzy ktoß umiaøby/moglby pomóci zrobic zbiorke na jakims pomagam czy zrzutka? Quote
Aldrumka Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Co za pech, biedaki Banerek w moim podpisie. Proszę się częstować :) 1 Quote
Livka Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 8 godzin temu, Aldrumka napisał: Co za pech, biedaki Banerek w moim podpisie. Proszę się częstować :) Dziękujemy pięknie :) Quote
Gusiaczek Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 O matulu! dopiero trafiłam, przepraszam ... Słodziaki <3 mam nadzieję, że wyjdą z choróbska Sylwio, następny bazarek będzie i dla Twoich podopiecznych, to niestety trochę potrwa ... Quote
sylwija Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 znow sie borykam z banerkiem, nie mma opcji wstaw adres odnosnika chyba calkiem jestem nieprzytomna ale dziekuje zaeaz jade z chlopaKAMIdo weta balbina energiczna i rozrabiaka oni - slabi, biedni, i w ogole koszty mnie przerazaja, na same podklady wydalam juz ponad 100, a znow musze dokupic. to jakis koszmar lecznie horrendalnie drogie, ale dobrze, ze byla surowica i szybko ja dostALI Quote
Tyśka) Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Dobrze, że trafili na Ciebie... w schronie nie mieliby szans... Chłopcy, błagam, wyjdźcie z tego! Quote
Gusiaczek Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Oby tylko zdrowie Ci nie szwankowało ... Sylwia, wejdź w ustawienia sygnatury - obrazek już masz, zapamiętaj myszką adres wątku, kliknij prawym klikiem na myszce w sygnaturkę 2razy, pojawi się okienko , wstaw do niego adres i zapisz zmiany Quote
milagros19853201 Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Dnia 4.01.2017 o 12:51, sylwija napisał: łaciatka biało-czarna, to inna, jeszcze mniejsza, ma dom u wolontariuszki ze schroniska, Karoliny te czekają :( o Pandzia ma DT a te dwa czekają, przerażone, łaciate mało widać nawet, ale jest z brązem ale boska slodka mordeczka jak bym moja milagros za szczeniaka widziala po tym umaszczeniu Quote
milagros19853201 Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 :-( biedne maluchy jeszcze dzisiaj przystapie do przygotowania bazarku rozmawialam z moja mama wysylala by ewentualne przesylki wiec jak tylko leki zacznal dzialac troche odepcha nos i przstanie mi sie krecic w glowie biore sie za fotografowanie fantow i wyczyniam bazarek Quote
milagros19853201 Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Dobrze, że trafili na Ciebie... w schronie nie mieliby szans... Chłopcy, błagam, wyjdźcie z tego! dolaczam sie Quote
milagros19853201 Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 bazarek jeszcze dzisiaj postaram sie sklecic zalezy tylko jak mi grypa pozwoli podzialas Quote
Recommended Posts