Koperek Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='dorcass']nikt go nie wypatrzy jak nie ma ogloszen, czekamy na zdjecia z weekendu to zrobie mu allegro, i jak czas mi pozwoli to umieszcze go jeszcze gdzie indziej, co on takie zielone futro ma? czym sie wymazal? BAKSTEREK ma wymazane futro płynem przeciwpchelnym ;) Quote
dorcass Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 terra napisał(a):Ja nie umiem na te pytania odpowiedzieć.:shake: Jeśli zapadnie decyzja o płatnym domu tymczasowym, to kaska na pewno się przyda. Tylko same bazarki nie wystarczą. Zobaczymy co powie Koperek po wizycie u psiaka. Bakster ma ogłoszenia robione przeze mnie. Allegro nie ma. Ale im ich więcej ,tym większa szansa na dom. to wrzuć to link do ktoregos ogloszenia, przekopiuje tekst i zrobie allegro, super jakby byly inne zdjecia bez tego proszku zielonego:roll: Quote
terra Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Proszę bardzo ;) Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia kupie psa, gumtree, ale gratka, Nie chcą mi wchodzić linki, nie wiem dlaczego:shake:, ale tekst we wszystkich ogłoszeniach jest taki sam. Quote
terra Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Jest jeszcze na 4lapy, ale jak dopisuję, to mi kasuje wszystko:roll: CUDA ! Quote
GoskaGoska Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 dalam pieska na gumtreewroclaw, zmienila troche opis ;) pies jest jako Goldi i mix goldena przedstawiony Goldi mix goldena kochany piesek - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Wrocław Quote
dorcass Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 *Bakster* Mix howarta i goldena, złoty pies (587236203) - Aukcje internetowe Allegro ma alegro wyroznione tzn ze jest zawsze na pierwszej stronie w wyszukiwarce (z tego co sie orientuje) mam nadzieje ze to cos pomoze:roll: sliczny psiak:loveu: Quote
DorkaWD Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Poddaję się :angryy: No chyba, że ktoś mi łopatologicznie wytłumaczy jak mam podpiąć banerek z Baksterem do swojego podpisu. Próbuję i nijak mi nie wychodzi :placz: Quote
terra Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 DorkaWD, zaciemnij banerek z czyjegoś podpisu, kliknij prawym przyciskiem myszy,kopiuj, leć do panelu użytkownika ,edytuj sygnaturę i tam wklej banerek, na koniec zatwierdź i koniec, ale od jakiegoś czasu dogo szwankuje i Twoje problemy z wklejaniem banerka mogą być z tym związane:roll: Mnie też się nie udaje wstawić linków do ogłoszen i bazarków:shake: Eh... Bakster z rana rusza na spacerek :painting: Quote
dorcass Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 mysle ze dobrtze by bylo dodac do aukcji informacje o tym ze nie radzi sobie w stadzie, jest najslabszy i odganiany od miski(cos czytalam na 3 stronie zdaje mi sie) plus to ze potrafi zachowac w domu czystość? (to jest chyba w pierwszym poscie) zgadzacie sie???? Quote
Rivendel Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc, samej opadły mi ręce i cycki i w ogóle.. To chyba najlepiej ogłoszony pies w Polandii:lol: Quote
GoskaGoska Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 hm no ogloszen to chyba jednak wcale nie ma tak duzo :( przydalo by sie go dac do gazety, dorobilam kupiepsa.pl Quote
terra Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Bakster hopsaj na początek porozglądać się za domkiem. Quote
dorcass Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 GoskaGoska napisał(a):hm no ogloszen to chyba jednak wcale nie ma tak duzo :( przydalo by sie go dac do gazety, dorobilam kupiepsa.pl ja tez mu zrobilam kupie psa:) i zarejestrowalam sie wczoraj na alegratke, ale juz nie mialam cierpliwosci, wrzucaxc ogloszen, bo ja robie ich ok 10 dla roznych psiakow... podobno cafe animal duzo daje... Quote
GoskaGoska Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 cafeanimal daje duzo jak wydrukuja oglszenie w metrze - pare razy mi sie udalo, ale to nigdy nie wiadomo Quote
Koperek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Kicha ze spacerku, ponieważ BAKSTEREK siedzi na boksie ogólnym. Dzisiaj wyprowadzenie go nie było możliwe ze względu na jednego tylko opiekuna, który zajmował się wszystkimi psami. Zresztą w ogóle jedynie w wyjątkowych sytuacjach wyprowadza się boksowe psiaki. Ze zdjęć wychodziło mi, że znajduje się w kojcu, a dzisiaj się niemile zdziwiłam:roll: Oczywiście da się kudłatka wyprowadzić z boksu, ale to już bym musiała przyjechać w tygodniu i to jeszcze na pół dnia- żeby go wyciągnąć, wyczesać do zdjęć, sprawdzić reakcje i jeszcze zrobić ładne foty. Dowiem się, czy za tydzień też jest tylko jeden pielęgniarz- jeżeli więcej to można coś wtedy pokombinować, bo i tak będę z psem na zastrzyk jechała. Quote
terra Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Biedaczek, :-( a jak on się odnajduje w schronisku? Dziękuję Koperek za wieści o Baksterku. Quote
Koperek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 terra napisał(a):Biedaczek, :-( a jak on się odnajduje w schronisku? Dziękuję Koperek za wieści o Baksterku. Z tego, co widziałam to tak sobie się czuje. Tzn. nie jest pogryziony, nie panikuje, nie boi się, nie ucieka, nie przesiaduje w budzie, nie jest zaszczuty. Leżał sobie grzecznie na słoneczku i robił toaletę. Koledzy się w ogóle nie interesowali chłopakiem, więc strasznie źle to chyba mu nie jest. Co by prawdę rzec, to możliwe, że psychicznie dużo gorzej znosi pobyt w schronie niż niejeden tam:shake: Quote
terra Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Och, Baksterze, co tu zrobić ,żeby cię odnalazł twój dom? Quote
dorcass Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 dodalam go jeszcze na gumtree na wroclaw, wiec teraz ma ode mnei 4 oglosznia przygarnij zwierzaka kupie psa, allegro, gumtree i probuje sie zalogowac na cafe animal to tez go tam dodam tylko przydalyby sie inne zdjecia:roll: Quote
moniek Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Jeja, w koncu dostalam linka aktyw. i juz jestem Bakster, kochany pieseczku, lece ci z pomoca...;) Do gory:multi: Quote
Recommended Posts