andzia69 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 ale ci się ciotka rymło:diabloti: no to ja tez trzymam kciuki za szczęśliwy finał:p Quote
rufusowa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 powodzenia Krysiu! :p jakby co to jesteśmy rzut beretem od Ciebie i chętnie wybierzemy sie z Tobą i Almą na spacerek...tylko Rufus sie przyzwyczai, ze to jego nowy domek i ze to normalne ze pancia wchodzi gdzieś bez niego ;) Quote
koorchak Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 dzieki dziewczyny! :) My po pierwszym szkoleniu - bylo... zadziwiajaco! Myslalam, ze mi leb peknie pod koniec oraz bylam na siebie wsciekla, ze mimo zrozumienia wypowiadanych do mnie slow ciagle robie zle przez wlasne jakies przyzwyczajenia... :/ Musze sobie poukladac w glowie, pocwiczyc, duzo duzo cwiczyc... Ale to niesamowite, ze pies zaczyna kumac o co mi chodzi i nie dosc, ze robi to jeszcze sie z tego cieszy...! :loveu: jaja jak berety, nie moge sie doczekac nastepnego szkolenia...!!! KASIA DZIEKI, O BOSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
rufusowa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 trzymamy kciuki za wytrwałość! :) szkolenie nie jest łatwe i najwiecej musi sie nauczyc właściciel ale jak sie czesto powtarza to samo wchodzi w krew :p buzki! Quote
Recommended Posts