Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alma jest strasznym pulpetem :evil_lol: waży 35 kg a wcale nie jest duza :crazyeye:

śmieszna jest jak się cieszy, to wiska np. kołdrę, kocyk itp :loveu:

pogoda była kijowa, wiec fotki tylko z domu

leniwiec

pulpecik :p

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ano nie zdazylismy sie nia nacieszyc :placz:

ale poszła do tak fajnych ludzi, ze ze świecą takiej rodzinki szukać :loveu:
Poza tym mieszkają blisko :multi:

Zapraszamy Krysie i Radka na forum :loveu:

Posted

doddy napisał(a):
Alma dziś zamieszka w nowym domu u Krysi i Radka w Warszawie. Pewnie nowi właściciele się odezwą na wątku.

ja cie - no to wspaniale!:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Witam witam! Tu Krysia :D

Jesteśmy przeszczęśliwi, Alma to CUDEŃKO nie pies! :multi:
Będzie miała raj na ziemi:loveu:
Byłyśmy na spacerze w parku - sporo psów, ale była bardzo grzeczna :) (ręce jeszcze w stawach :eviltong:) Poza tym cały dzień miziania na wyrku, wycałowana, wyprzytulana fest. Radek jeszcze w pracy, dzwoni przynajmniej 3 razy na godzinę żeby zapytać "co słychać u jego kobiet" ;))) Już się doczekać nie może wieczornego spaceru, zresztą ja też... :)
Cieszymy się niemożliwie!!!

DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Wdzięczność nie do opisania!!!

Posted

Cześć nowej mamie :hand:

Widzę, że jeszcze euforia nie minęła. :bigok:

Byliśmy dziś u Krysi i Almy w odwiedzinach już po adopcji i powiem Wam, że Alma jest w nowym domu tak spokojna, jakby w nim mieszkała już dłuuugo. To był piękny widok!

Posted

Spała z nami całą noc :D Nawet się nie wierci, tylko trochę chrapała pszczoła jedna ;) Jest najsłodsza na świecie!!!

Wiskanie nochalem w poduszkę z radości :)

Posted

Odkryłam coś nowego... :grins:
Mam tendencję do kichania, czasem i po 8 razy pod rząd. Almiś reaguje na to momentalną hiperaktywnością, jojczy do mnie, skacze, nie wiem czemu, ale bardzo się z tego cieszy... :D A potem siada i obserwuje balkon. Próbuję jeszcze odkryć co mi chce przez to powiedzieć ;) (na balkon już wychodziłyśmy - zdarzenie ocenione jako "ok")

Posted

miałam dziś nie pisać ale nie mogę się powstrzymać :evil_lol:

fotki z poranka są przecudne a miłość az bije z Twoich postow Krysiu :loveu:

ogromnie się cieszę, ze do Was trafiła i nie mogę się doczekać wspolnego spacerku :p

widzę że wiskanko ze szczescia będzie czestym widokiem :evil_lol:
no i ciekawe co ma na mysli z tym patrzeniem na balkon - moze w ksiazce znajdziecie odpowiedz :p

cieszę się, że nie skąpicie fotek - uwielbiam takie adopcje :loveu:

Krysia masz maila co do zamowienia na pitmanie :razz:

Posted

JAAAAKIE SUPER FOTKI! :D :D :D Psina moja cudna!

Kochana Rufusowa :) Takiego słodziaka jak Almuś to aż grzech nie ubóstwiać! Dziś jak wróciłam z pracy to mało nie oszalała z radości! Pierwszy raz została sama na kilka godzin, do tej pory albo non stop ze mną albo z Radkiem, bo miał wczoraj wolne i wariowali razem w domu. Psi szał był, aż kłaki latały ;)
Kruszyna dostała od Babci specjalną psią kostkę. Kostki dawno nie ma (mierzyła jakieś 30cm i była twarda jak beton) a pies zmęczony leży na kocyku :P Babcia równiż zapisała się na wszystkie popołudniowe spacery po parku.

Rufusowa, dzwoń wieczorami to się wszyscy spotkamy! ;)

Posted

koorchak napisał(a):
JAAAAKIE SUPER FOTKI! :D :D :D Psina moja cudna!

:loveu:

koorchak napisał(a):
Kochana Rufusowa :) Takiego słodziaka jak Almuś to aż grzech nie ubóstwiać! Dziś jak wróciłam z pracy to mało nie oszalała z radości! Pierwszy raz została sama na kilka godzin, do tej pory albo non stop ze mną albo z Radkiem, bo miał wczoraj wolne i wariowali razem w domu. Psi szał był, aż kłaki latały ;)

Kochana to jesteś Ty i Radzio, bo dajecie temu pulpetowi tyle miłości i czułości :loveu:
e tam kłaki....ostatnio doddy i Andzia dyskutowały nad przewagą sierści astów nad sierścią ON-ków wiec trzeba sie cieszyć, że astów sierść grzecznie lezy tam gdzie spadła i czeka na sprzątnięcie, bo sierść ON-ów lata sobie :evil_lol:

koorchak napisał(a):
Kruszyna dostała od Babci specjalną psią kostkę. Kostki dawno nie ma (mierzyła jakieś 30cm i była twarda jak beton) a pies zmęczony leży na kocyku :P Babcia równiż zapisała się na wszystkie popołudniowe spacery po parku.

babcia juz zakochana? :p
toz taka kosteczka to tylko na rozgrzewke dla psa :diabloti:
gorzej, że potem jadowite bąki piesek puszcza :mad:

koorchak napisał(a):
Rufusowa, dzwoń wieczorami to się wszyscy spotkamy! ;)

jak juz pisałam w mailu, do września na saskiej bywam weekendami wiec wtedy spacerek jak najbardziej :loveu:
potem będziemy przyzwyczajać Alme do moich psow i tez będziemy chodzic na spacery, a co! :diabloti:

za szeleczki przelałam kaske - juz sie nie mogę ich doczekać :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

W imieniu całej Fundacji AST, Zarządu, Rady i Wolontariuszy, życzymy wszystkim użytkownikom, a w szczególności nowym rodzicom Almy

Pogody, słońca, radości.
W niedzielę dużo gości.
W poniedziałek dużo wody.
Dużo jajek kolorowych
świąt wesołych no i zdrowych.

Posted

:) :) :)

Szeleczki super! :) Zdają egzamin, chociaż nie można powiedzieć, że Mała je ubóstwia hehe ;) tak jak i kaganiec - ale jak mus to mus ;)
Przesłodka psinka nasza kochana ma się super, ma mnóstwo miłości i zabawy :) Wciąż nie odkryłam przyczyny jej szału radości na to moje kichanie :lol:
Za to odkryłam jaki to sęp mały do jedzenia wszelakiego - panna jest wciąż na swojej dietce, coby zrzuciła trochę na wiosnę i stawów sobie nie obciążała (po ostatniej działce co polatała to już jej i trochę jej się przykulało - profilaktyka w postaci Cortaflexu i Inflamexu stosowana jest, a jakże). Wielka to sztuka zjeść trochę czekolady bez ataku fafluna i kałuży pod psim pycholem :D Ale nie łamiemy się, twardym trzeba być! ;)