Gabi79 Posted May 28, 2019 Author Posted May 28, 2019 9 godzin temu, b-b napisał: Wyróżnione ogłoszenie dziewczyny https://www.olx.pl/oferta/ja-czekam-wlasnie-na-CID103-IDx7UPe.html A może spróbować na Poznań zrobić jej ogłoszenie? Właśnie dzisiaj wyróżniłam to Twoje Bogduniu ogłoszenie i na Katowice https://www.olx.pl/oferta/tigra-sliczna-preguska-czeka-na-swoich-ludzi-CID103-IDvG0nV.html Jeśli chodzi o Poznań, można spróbować, gdyby ktoś zrobił będę ogromnie wdzięczna, albo może lepiej na Bielsko-Białą Patrzę na zdjęcia Tigruni i się nią zachwycam, zmieniłam nieco treść ogłoszenia, bo Tigrunia jest już "zwyczajnym" pieskiem, potrzebuje tylko czasu na aklimatyzację Quote
Radek Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 59 minut temu, Gabi79 napisał: bo Tigrunia jest już "zwyczajnym" pieskiem Zwyczajnym, ale nadzwyczajnym. Quote
Gabi79 Posted May 28, 2019 Author Posted May 28, 2019 Przed chwilą, Radek napisał: Zwyczajnym, ale nadzwyczajnym. O widzisz Radku, bardzo trafnie to ująłeś. Miałam na myśli, że Tigrunia jest kochana i bezproblemowa. Tracę powoli nadzieję, że znajdzie super domek Quote
Tyśka) Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 Ja podobnie mam z Mimi... nie wiem, czy znajdzie dom. Niemniej jednak Tigra ma śliczne, szylkretowe umaszczenie - to czyni ją tym bardziej wyjątkową. Quote
b-b Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 2 godziny temu, Gabi79 napisał: Właśnie dzisiaj wyróżniłam to Twoje Bogduniu ogłoszenie i na Katowice https://www.olx.pl/oferta/tigra-sliczna-preguska-czeka-na-swoich-ludzi-CID103-IDvG0nV.html Jeśli chodzi o Poznań, można spróbować, gdyby ktoś zrobił będę ogromnie wdzięczna, albo może lepiej na Bielsko-Białą Patrzę na zdjęcia Tigruni i się nią zachwycam, zmieniłam nieco treść ogłoszenia, bo Tigrunia jest już "zwyczajnym" pieskiem, potrzebuje tylko czasu na aklimatyzację Gabi kochanie na B-B już dawno ma https://www.olx.pl/oferta/pregowana-pieknosc-CID103-IDxLR2Z.html Quote
Gabi79 Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 Cytowanie znowu mi nie działa, Bogduniu całkiem zapomniałam o ogł. na Bielsko B. Telefon nadal milczy, a ja popadam w depresję. Na koncie Tigruni czerwcowa deklaracja od czarnej kafki 10,- bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Tyśka) Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Gabi, proszę nie popadaj w depresję... znajdziemy dom Tigruni, zobaczysz :) Quote
Gabi79 Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Gabi, proszę nie popadaj w depresję... znajdziemy dom Tigruni, zobaczysz :) Tysiu, kochana, tak bym chciała, żeby Twoje słowa były prorocze Quote
b-b Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Szkoda ,że nie ma nowych zdjęć Tigruni. Zmieniam co jakiś czas zdjęcie główne na olx .Może w końcu ktoś ją pokocha i ..... Quote
b-b Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Tigrunia dostała wyróżnienie po Lunce elik i teraz na do 27.06 wyróżnione ogłoszenie :) https://www.olx.pl/oferta/wez-nie-pytaj-wez-mnie-przytul-razem-ze-mna-idz-krok-w-krok-CID103-IDyKz31.html Ogłoszenie jest na B-B Gabi czy zmienić na inne miasto? Quote
Gabi79 Posted June 10, 2019 Author Posted June 10, 2019 Dnia 8.06.2019 o 23:29, b-b napisał: Tigrunia dostała wyróżnienie po Lunce elik i teraz na do 27.06 wyróżnione ogłoszenie :) https://www.olx.pl/oferta/wez-nie-pytaj-wez-mnie-przytul-razem-ze-mna-idz-krok-w-krok-CID103-IDyKz31.html Ogłoszenie jest na B-B Gabi czy zmienić na inne miasto? Bardzo dziękuję Bogduniu, niech zostanie na B-B Na koncie Tigruni czerwcowe deklaracje od milagros19853201 10,- i dorcia2 30,- Bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Gabi79 Posted June 16, 2019 Author Posted June 16, 2019 Na koncie Tigruni czerwcowe deklaracje od Yoany 15,- i Livki 20,- Bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Gabi79 Posted June 19, 2019 Author Posted June 19, 2019 Miałam dzisiaj telefon w sprawie Tigruni. Opowiedziałam o Niej i Państwo mają się zastanowić i ewentualnie podjechać do Kasi. Nie robię sobie nadziei, poczekamy, zobaczymy 1 Quote
kiyoshi Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Miałam dzisiaj telefon w sprawie Tigruni. Opowiedziałam o Niej i Państwo mają się zastanowić i ewentualnie podjechać do Kasi. Nie robię sobie nadziei, poczekamy, zobaczymy trzymam mocno kciuki!! Quote
b-b Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 2 godziny temu, Gabi79 napisał: Miałam dzisiaj telefon w sprawie Tigruni. Opowiedziałam o Niej i Państwo mają się zastanowić i ewentualnie podjechać do Kasi. Nie robię sobie nadziei, poczekamy, zobaczymy Jasne...ale kciuki trzymam mocno! :) Quote
Gabi79 Posted June 20, 2019 Author Posted June 20, 2019 Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków!!! Pani powiedziała, że potrzebują kilku dni na przedyskutowanie. Dom bliźniak, rodzina 4 osobowa + uratowana kotka. Quote
kiyoshi Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 9 minut temu, Gabi79 napisał: Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków!!! Pani powiedziała, że potrzebują kilku dni na przedyskutowanie. Dom bliźniak, rodzina 4 osobowa + uratowana kotka. oby było na Tak! Oby chociaż pojechali na zapoznanie! i dali szanse. Trzymam z całych sił! Ludzie sa z Bielska? uratowana kotka wróży dobre serca... Quote
Gabi79 Posted June 20, 2019 Author Posted June 20, 2019 1 minutę temu, kiyoshi napisał: oby było na Tak! Oby chociaż pojechali na zapoznanie! i dali szanse. Trzymam z całych sił! Ludzie sa z Bielska? uratowana kotka wróży dobre serca... Tak Izuniu z Bielska. Pani mówi, że najbardziej obawia się reakcji koteczki na psiaka, powiedziałam, że na to będzie potrzebny czas. Z jednej strony bardzo bym chciała, aby Tigrunia wreszcie miala DS, a z drugiej słabo mi się robi na myśl, jaki to byłby dla Tigruni szok. Po tym co przeczytałam we wtorek na jednym z wątków jestem pewna, że już nikomu nie zaufam Quote
kiyoshi Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Tak Izuniu z Bielska. Pani mówi, że najbardziej obawia się reakcji koteczki na psiaka, powiedziałam, że na to będzie potrzebny czas. Z jednej strony bardzo bym chciała, aby Tigrunia wreszcie miala DS, a z drugiej słabo mi się robi na myśl, jaki to byłby dla Tigruni szok. Po tym co przeczytałam we wtorek na jednym z wątków jestem pewna, że już nikomu nie zaufam chyba wiem co przeczytałaś....i ja jestem w szoku...niestety- nie wszystko jesteśmy w stanie przewidzieć. Każda z nas już się nie raz sparzyła, i to na ludziach którzy wydawali się absolutnymi pewniakami...ale mamy wybór- albo (ograniczenie) zaufamy znowu, albo już żadnemu nowemu zwierzakowi nie pomożemy.... 1 Quote
Tyśka) Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Dla mnie adopcja takich psów, jak Tigrunia czy Mimiśka przysparza niemal o palpitację serca. Jak ktoś dzwoni w sprawie mojego rudzielca to zamiast cieszyć się, myślę "o nie!" - bo to oznacza konieczność podjęcia decyzji na podstawie tego, co powiedzą Ci ludzie i jak się wykażą na wizycie... A wiadomo, ludzie potrafią nieźle czarować i sprzedać się, najchętniej więc nie oddałabym "mojej" Mimiśki nikomu. Ale tak się nie da, bo takich mimisiek i tigrusiek jest sporo, nie mogę wszystkich wziąć :( . Trzeba będzie kiedyś zaufać (ale na razie czuję ulgę, że nikt nie dzwoni w sprawie Mimi :p). Ja mam nadzieję, że to TA rodzina dla Tigruni. Trzymam kciuki. Quote
Gabi79 Posted June 20, 2019 Author Posted June 20, 2019 5 godzin temu, kiyoshi napisał: chyba wiem co przeczytałaś....i ja jestem w szoku...niestety- nie wszystko jesteśmy w stanie przewidzieć. Każda z nas już się nie raz sparzyła, i to na ludziach którzy wydawali się absolutnymi pewniakami...ale mamy wybór- albo (ograniczenie) zaufamy znowu, albo już żadnemu nowemu zwierzakowi nie pomożemy.... Jakiś czas temu przeczytałam o oswojonym szopie, którego jacyś debile zamknęli w beczce i biedak się udusił, a teraz to. Jestem w stanie zrozumieć, że psiak ucieknie i zdarzy się wypadek, ale coś takiego, jak w przypadku Teosia to koszmar nad koszmary. Tak bardzo żal mi tego maluszka. To straszne, że zwierzęta są tak bardzo od nas zależne. 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Dla mnie adopcja takich psów, jak Tigrunia czy Mimiśka przysparza niemal o palpitację serca. Jak ktoś dzwoni w sprawie mojego rudzielca to zamiast cieszyć się, myślę "o nie!" - bo to oznacza konieczność podjęcia decyzji na podstawie tego, co powiedzą Ci ludzie i jak się wykażą na wizycie... A wiadomo, ludzie potrafią nieźle czarować i sprzedać się, najchętniej więc nie oddałabym "mojej" Mimiśki nikomu. Ale tak się nie da, bo takich mimisiek i tigrusiek jest sporo, nie mogę wszystkich wziąć :( . Trzeba będzie kiedyś zaufać (ale na razie czuję ulgę, że nikt nie dzwoni w sprawie Mimi :p). Ja mam nadzieję, że to TA rodzina dla Tigruni. Trzymam kciuki. Nie wiem, co mnie bardziej przeraża, fakt, że Tigrunia i Sarcia zasiedzą się u Kasi, czy adopcja. Też bym najchętniej obie wzięła, ale nie mogę Quote
Gabi79 Posted June 26, 2019 Author Posted June 26, 2019 Sarunia już w DS, bardzo miło wszystkich zaskoczyła, bo niemal natychmiast się zadomowiła. Sądzę, że tak samo byłoby z Tigrunią. Pani z Bielska, która w zeszłym tyg, ze mną rozmawiała dzwoniła do Kasi. Okazało się jednak, że oboje z mężem długo pracują i Tigrunią mieliby głównie zajmować się synowie (12 i 15 lat). To trochę zbyt ryzykowne w przypadku Tigruni. No cóż, czekamy dalej na TEN dom. Na koncie Tigruni 5,- od p. Iwony spoza Dogo (czerwiec). Przelałam na konto Fundacji 150,- za czerwiec Quote
Recommended Posts