szuwar Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Viola jest piękna. Tylko chyba troszkę gruba:cool3: Quote
brazowa1 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 ech,to widać jest tak tylko chudy jak chart:( Viola nie jest za gruba!Nawet zaliczylabym ja do szczupłych goldenowatych pieskow.On do schroniska przyszla 2 tygodnie temu,tuz po porodzie.Brzuszek jeszcze jej sie nie wklęsł.Do tego ma na brzuszku falbane z włosow. Quote
brazowa1 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 suczka Miki,ta bez ogonka-zaadoptowana.Akuszko,jednak ogloszenia ciagle cos daja:) Quote
brazowa1 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Viola we wtorek miala sterylke.Do czasu sterylizacji nawet jej nie oglaszalismy,aby zdazyc ja wyciąć.Dopiero teraz zaczelismy ja pokazywac poza Dogo.Zebyscie widzialy,jaki ma powyciagany brzuszek...pewnie co cieczke miala szczeniaki.... Quote
a-markofix Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 MIki w domku :multi: oby więcej takich wspaniałych wieści :multi: Quote
brazowa1 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 czyli pieniazki wplacamy na amstafke-zawsze ktoras zostanie wycieta i to juz jest do przodu! Quote
brazowa1 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Fred ma deresje..tak go urzadzil pan Quote
brazowa1 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Prze pierwsze dwa tygodnie nie mozna było w ogole go wyciagnac z boksu.Po prostu byl bardzo agresywny :( Cos tam jadł,ale nieduzo.. Po dwoch tygodniach jest lepiej o tyle,ze podchodzi,wacha czlowieka,ale caly zjeżony,gotow gryzc przy probie dotyku.Jego pan powinien to zobaczyc. Viola miala wczoraj gosci.No i wiecie,moze ja przesadzam,ale ludzie leca tylko na jej urode.Nie podoba mi sie to.Niech no tylko zawarczy na psa na spacerze,juz pewnie beda ja chcieli oddawac. Byli ludzie po szczeniaka amstafke,ta 8mio miesieczna.Zostali dla zastanowienia wyslani po smycz i obroż.Zniesmaczyli mnie.Bo jezeli ktos nawet glupio zalozy bialy plaszcz do schronu,gdy idzie po psa,to w momencie,gdy bezdomny piesek cieszy sie do niego-powienien ten plaszczyk odżalowac i nie drzec sie i nie uciekac od szczeniaka. Na szczescie po nia nie wrocili. Byli ludzie obejrzec sznaucerka Frolika,wyraznie rozczarowani,ze juz nie wyglada tak,jak na fotce (robionej miesiac temu,piesek zdazyl sie skołtunic i ufaflunic brode w zarciu). Moze jestem niesprawiedliwa i przesadzam. Quote
brazowa1 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 a to nowe....ciekawe jak dlugo bedzie taki bialutki.Mial na sobie szelki.czy ktos go szuka?....... Akuszko,moze uda sie go umiescic na trojmiejskich? od kilku dni w schronisku,bialy pies,sredniej wielkosci,puchaty,mial na sobie zielone szelki.Czeka na swojego pana i bardzo mocno przezywa!!! Quote
brazowa1 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 jutro pozostale fotki marcowych nowosci.ktore powoli przestaja byc nowosciami :( zobaczymy,czy jakis pies znalazl dom. Quote
brazowa1 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Violka zaadaptowana :) oj,zeby tym razem jej sie udalo... Musze zmienic tytul watku,a na tytulowe miejsce Violi pojdzie inne cudo,6ciomiesieczny olbrzymek. I do marcowych powinien wejsc jeszcze jeden pies...Uszko.Wspanialy,wielki i bardzo nieszczesliwy.Oddany,bo zaczal chorowac z zaniedbania:( Quote
brazowa1 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Oni juz do niej przychodzili kilka razy.Viola,jak to golden,cieszyla sie do kazdego,kto jej okazal zainteresowanie.Ale jaka to bedzie adopcja,czas pokaze. Quote
akucha Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Jak przychodzili, to znaczy, że im zalezało. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze! A jak Fred? Quote
akucha Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='brazowa1'] Lalunia w domku już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: własnie zaadoptowalam tą suczke :) gdy ją zobaczylam odrazu sie w niej zakochalam jest slodka :) lezy kolo mnie i patrzy sie tak :) wrocilysmy z dlugiego spacerku :) Dostała dom od szczeniaka giganta :lol: Pani wybrała się po niego, a wróciła z astusią. I pięknie jest! Mam nadzieję, że będzie kochana i szczęśliwa. Quote
brazowa1 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 moze uda sie pania astusiowa zaprosic na watek.Oj i sterylka tak bardzo potrzebna.mam nadzieje,ze sunia bedzie delikatna wobec dziecka. To wspaniala suka.Warta najlepszego domu. Quote
akucha Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Jakiego dziecka? To nie pani od dziewczynki ja przygarnęła. To inna :lol: Brazowa!!!!!!! Potrzebuje fotek białego okrucha!!!!! On wisi w ogłoszeniach tylko z 2 fotami, golas taki. Quote
brazowa1 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 aaaaaa,sorki! mi sie dwie pani nałozyly :oops: bialaska dam,dam,oieuje,ze jeszcze dzis tutaj wkleje jego fotki...... albo osobny watek zaloze dla niego i dla kaukazowatego "lwa" Quote
brazowa1 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 prosze to bialasek.Jego schroniskowy numer to 48/09,w schronisku od 26 marca .To domowy ,wypielegnowany pies i taki ma byc jego koniec :-( Akuszko,z kim on Ci sie kojarzy? za co taki los....... Quote
akucha Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Moja droga towarzyszko partyzantki, przypomina mi on krakowskiego Aniołka. A tobie? :razz: Foteczki miodzio! Dałam go na a. Ile on może wiosen liczyć? jaki do psów? A do dzieci jaki? a czy sika w domu? a potrafi sam zostawać i nie niszczyć? a czy nie zje moich kotków? a czy zdrowy? a czy nie potrzebuje drogiek karmy? a cxzy wysterylizowany? Jak nie, to nie biorę! Quote
brazowa1 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 dokladnie tak,Akuszko. dla mnie to skrzyzowanie Aniołka z Kubusiem,ktory pojechal do Tundry. Przypuszczalnie nie sika.O kotach nic nie wiem.Nie niszczy-to starszy piesek.Zdrowie,jak to zdrowie-zyje,je,ma ladne kupy,nie zabiera sie do rychlego odejscia z tego padołu.Ale nie bedzie psem z dozywotnia gwarancja na niewydawanie pieniedzy u weterynarza. jaki do psow -nie wiem,siedzi sam,na pewno taki san jaki jest standard wsrod psow miejskich. Quote
Recommended Posts