Jump to content
Dogomania

Fred,Viola,Astusia,Mika,Majka,Maliniak,czyli marcowe nowosci-W DOMACH! Trojmiasto

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brązowoa czy wzieła ją Monika czy ktos nam ją sprzatnął sprzed nosa? w jakiej sosnowieckiej? ja założyłam watek dla tej małej z sopotu.:roll:

Posted

Nie odebrałam Małej. Została zaadoptowana przez Panią w średnim wieku. Spóźniliśmy się.

Mam nadzieję, że znalazła bezpieczną przystań.

Gdyby wróciła do schronu będę wiedziała i ruszy plan B.

Pozdrawiam i Dziękuję za wsparcie szczególnie Ambrze i Wioli :loveu:

Posted

Akuszko,czy ktores z fotek Miki,przydadza sie do ogloszeń?
To dobra,spolegliwa suczka,dzis Milerca robila jej test ;) na caluski i przytulanie-nos cały.

bedzie wspaniala towarzyszka spacerow,relaksu przy telewizorze-dobry piesek.

Posted

Cóż za całuśny pychol i te uszy ach!!!
Fajnie jest przeprowadzać testy na całowanie :loveu: (fajnie, gdy całowany obiekt sobie tego życzy oczywiście ;) )

Posted

Gobo,pytamy jako charcej ekspertki.Ten piesek ma napisane mc Asta,bo pregowany.Ale gdy dzis popatrzylam sbie na niego i wyłaczylam jego umaszczenie,jako astowate,a wlaczylam,jako umaszczenie po charciku,to widze bardziej charta.Drobne to,cieniutkie łapeki,ogonek chyba ma najbardziej chartowaty.Wielkosc-idealnie Twoje pieski.
Albo ja juz wszedzie charta widze

Posted

brązowa1
pierwszy psiak z chartem raczej mało ma wspólnego - takie umaszczenie może mieć wiele piesków.... ale i tak jest uroczy i jak każde stworzenie zasługuje na szacunek i dobry domek

a Viola wygląda przesłodko i śmiało do goldenów można ją dać :loveu: