Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zlotego zabrali ludzie z ogloszenie - kikou napisala na wątku ogolnym owczarkow, narazie się piesek oswaja z nowym otoczeniem i poznaje z drugim psem, oby się udalo i bylo dobrze TRZYMAJCIE KCIUKI.
A nr do kikou byl podany
Proszę podnoscie , zagladajcie i cos zrobmy z tym owczarkiem, w schronie raczej go trochę olali. Kiedy Koperek będziesz w schronie? Mozesz mu podac smechte? Zalozylam mu watek wiec jak by byly info to dawajcie znac.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/owczarek-niem-w-tragicznym-stanie-bez-pomocy-umrze-134642/

Posted

Na bank się dogada- to jest mądry i "nieinwazyjny" chłopak ;)

Zmieniłam tytuł, a teraz sio do innego działu i nigdy więcej niech cię tu nie widzę!:loveu:

Posted

[quote name='GoskaGoska']Zlotego zabrali ludzie z ogloszenie - kikou napisala na wątku ogolnym owczarkow, narazie się piesek oswaja z nowym otoczeniem i poznaje z drugim psem, oby się udalo i bylo dobrze TRZYMAJCIE KCIUKI.
A nr do kikou byl podany
Proszę podnoscie , zagladajcie i cos zrobmy z tym owczarkiem, w schronie raczej go trochę olali. Kiedy Koperek będziesz w schronie? Mozesz mu podac smechte? Zalozylam mu watek wiec jak by byly info to dawajcie znac.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/owczarek-niem-w-tragicznym-stanie-bez-pomocy-umrze-134642/
Hmmm... Jakby to powiedzieć...??

KTÓRĄ ZAMORDOWAĆ? Chyba kikou, bo Rudzielec Piękny nadal kwitnie w schronie i absolutnie nikt go nie adoptował!!!!:mad:

Ale się dzisiaj zdziwili w schronie, że mam info, że DONcia już nie ma!:evil_lol: I powiem więcej- żadnego owczara w weekend, czy w piątek poprzedzający nikt nie adoptował! Zaraz napiszę do kikou, skąd to info ma...:roll:

Posted

Koperek;12066446 [U napisał(a):
Rudzielec Piękny nadal kwitnie w schronie i absolutnie nikt go nie adoptował!!!!:mad:

A tak się radośnie na wątku zrobiło, że ktoś docenił takie cudo:-(

Posted

[quote name='Koperek']Hmmm... Jakby to powiedzieć...??

KTÓRĄ ZAMORDOWAĆ? Chyba kikou, bo Rudzielec Piękny nadal kwitnie w schronie i absolutnie nikt go nie adoptował!!!!:mad:

Ale się dzisiaj zdziwili w schronie, że mam info, że DONcia już nie ma!:evil_lol: I powiem więcej- żadnego owczara w weekend, czy w piątek poprzedzający nikt nie adoptował! Zaraz napiszę do kikou, skąd to info ma...:roll:

strasznie przepraszam za zamieszanie... rozmawiałam z nimi w niedziele jak jechali do schroniska, gdzie mają skręcać itd....potem w poniedziałek dzwoniłam, Pani mi opowiadała że psiak poznaje własnie teren koło domu a Mąż majstrkuje z budami na podwórku bo teraz mają dwa pieski...itd.... wszystko wskazuje na to że po prostu jakiś inny piesek poszedł do adopcji rudy (jak z nimi rozmawiałam wprawdzie w pierwszej calkiem rozmowie była mowa o n-rze 2081... ale potem mówiliśmy po prostu kilkakrotnie o rudym mieszańcu...) chyba wzięli przez pomyłke jakiegoś innego rudego biedaka...

Posted

No jak wziéli jakiego to i tak wyszlo na dobre - tylko ciekawe jakiego czy tez duzego i ciut starszego? No i nie wiem z jakim charakterem :crazyeye:A nie obiecali Ci moze zdjéc, zebysmy sié przekonaly ktory pies z nimi pojechal

Posted

GoskaGoska napisał(a):
No jak wziéli jakiego to i tak wyszlo na dobre - tylko ciekawe jakiego czy tez duzego i ciut starszego? No i nie wiem z jakim charakterem :crazyeye:A nie obiecali Ci moze zdjéc, zebysmy sié przekonaly ktory pies z nimi pojechal

sprawdzałam w książce, ta rodzina która dzwoniła w sprawie Rudego wzięła pieska 476/09 duży rudobrązowy.....i młodszy-3latek...wiec możliwe że sie nie pomylili, że w ostatniej chwili jednak po prostu wzieli młodszego.....

Posted

Trzeba zmienić tytuł wątku i przenieść go do innego działu.
Czy Złoty jest zgłoszony na OWP?

Piękny Złoty pies, gdzie jest jego dom?

Posted

Tylko mogli CI powiedziec ze wziéli innego :roll: ALE TAK NAJWAŻNIEJSZE ZE JAKIEGOŚ PSA ZABRALI - BO JAK DUŻY I JAKIŚ MIESZANIEC - TO CHOĆ MŁODSZY TO NIE MIAŁ ZA BARDZO SZANS - A NASZ ZŁOTY ŚLICZNY I DOMEK ZNAJDZIE NIE TEN TO INNY:)
PS. szukałam na Negri stornie tego "innego" ale u niej go akurat nie było

• 2 weeks later...