Koperek Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Koloru zachodzącego słóńca CUDEŃKO z wyglądu i charakteru przedstawiam! A w ramach kochania owczarkowej rasy poniżej także swoje foty wstawiam! 2081/08 7 lat, pies, duży. Troszkę nieufny wobec obcych. Właścicielowi oddany. Potrzebuje miłości i uwagi. Idealny do domu z ogrodem. Jego ogon został pogryziony przez inne psy - rany się zagoiły a sierść odrasta. Za jakiś czas będzie miał znów piękny pióropusz na ogonie :) Oczywiście moje foty poniżej się znajdą- ino tycieńkę cierpliwości proszę ;) Quote
Koperek Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 beka napisał(a):Piękny :) i dostojny jak lew Na żywo jest jeszcze piękniejszy niż na fotach- jak się pozbieram powstawiam więcej zdjęć- wtedy zobaczysz ;) Quote
beka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Podnoszę. Takie cudo nie powinno długo xczekac... Quote
Koperek Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 beka napisał(a):Podnoszę. Takie cudo nie powinno długo xczekac... Niestety czeka już nieodpowiednie długo do swojego charakterku i wyglądu! :-( ...chyba to przez ten obgryziony ogonek, ale on już pięknie zarasta (muszę zrobić nowe fotki) i to jedynie kwestia czasu, a piękny będzie cały! ;) Quote
Rybka_39 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Piękny, taki leonbergerowaty:loveu: Potrzebna aelgratka? Quote
Rybka_39 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 A co to za akitowaty osobnik z tyłu: http://images40.fotosik.pl/74/d665cc74c34e185d.jpg ?:razz: Quote
mgie Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Rybka_39 napisał(a):Piękny, taki leonbergerowaty:loveu: Ta kryza wokół głowy bardziej upodabnia go do chow-chow:cool3: Quote
beka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Tak wielu ras można sie w nim dopatrzeć ai dlatego jest wyjątjkowo piękny :) Quote
lunarmermaid Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Cudeńko!!! Oby szybko poszedł do swojego domku!!! Quote
GoskaGoska Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 a ja nie wiedzialam, ze on na swoj watek i wiecej zdjec :roll: a dzis go wrzucalam na kupiepsa , no nic pozniej dorobie mu troche ogloszen to juz wykorzystam nowe foty, zobaczycie ciotki ze znajdzie domek :lol: Quote
terra Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Piękny pies, napatrzeć się nie mogę :loveu: Ogon pogryziony prze psy, a co z jego nosem? Czy charakterek ma czupurny? Quote
Koperek Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Rybka_39 napisał(a):Koperowa gdzie się podziewasz?:diabloti: Koperkowa ledwo w niedzielę wieczorem ze szkolenia wróciła:diabloti: Charakterek ma bardzo w porządku. Nie jest psem, który od razu rzuca się do całowania. Na początku nieco ostrożny, uważny i nieufny. Ale do mnie od razu podszedł, powąchał i tyle. Później już mnie poznawał i przychodził się pomiziać- znaczy tyle, ile zdołałam wsadzić rękę, bo przez te kraty się przecisnąć to nie lada sztuka ;) Nie jest typem burczymuchy, czy dominanta. Bardziej uniknie konfrontacji i odejdzie, niż się o nią postara. Ogonek obrgryziony z wlosów przez psy, bo w pierwszym momencie niefortunnie został sklasyfikowany do boksu. Teraz siedzi w innym, u spokojnych psów i sierść odrasta. Quote
terra Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Dlaczego nikt nie zagląda do tego ślicznego psa? A co on właściwie robi w schronisku? Piękny, o dobrym charakterze. Czy toleruje koty? Komu, komu takie cudo? Quote
Zuzanna.psiaki Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 I co z psinką?? Przepiękny jest przecież !! Quote
Recommended Posts