Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koloru zachodzącego słóńca CUDEŃKO z wyglądu i charakteru przedstawiam! A w ramach kochania owczarkowej rasy poniżej także swoje foty wstawiam!

2081/08

7 lat, pies, duży. Troszkę nieufny wobec obcych. Właścicielowi oddany. Potrzebuje miłości i uwagi. Idealny do domu z ogrodem. Jego ogon został pogryziony przez inne psy - rany się zagoiły a sierść odrasta. Za jakiś czas będzie miał znów piękny pióropusz na ogonie :)

Oczywiście moje foty poniżej się znajdą- ino tycieńkę cierpliwości proszę ;)

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beka napisał(a):
Piękny :)
i dostojny jak lew

Na żywo jest jeszcze piękniejszy niż na fotach- jak się pozbieram powstawiam więcej zdjęć- wtedy zobaczysz ;)

Posted

beka napisał(a):
Podnoszę. Takie cudo nie powinno długo xczekac...

Niestety czeka już nieodpowiednie długo do swojego charakterku i wyglądu! :-(

...chyba to przez ten obgryziony ogonek, ale on już pięknie zarasta (muszę zrobić nowe fotki) i to jedynie kwestia czasu, a piękny będzie cały! ;)

Posted

a ja nie wiedzialam, ze on na swoj watek i wiecej zdjec :roll: a dzis go wrzucalam na kupiepsa , no nic pozniej dorobie mu troche ogloszen to juz wykorzystam nowe foty, zobaczycie ciotki ze znajdzie domek :lol:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Koperowa gdzie się podziewasz?:diabloti:

Koperkowa ledwo w niedzielę wieczorem ze szkolenia wróciła:diabloti:

Charakterek ma bardzo w porządku. Nie jest psem, który od razu rzuca się do całowania. Na początku nieco ostrożny, uważny i nieufny. Ale do mnie od razu podszedł, powąchał i tyle. Później już mnie poznawał i przychodził się pomiziać- znaczy tyle, ile zdołałam wsadzić rękę, bo przez te kraty się przecisnąć to nie lada sztuka ;)

Nie jest typem burczymuchy, czy dominanta. Bardziej uniknie konfrontacji i odejdzie, niż się o nią postara.

Ogonek obrgryziony z wlosów przez psy, bo w pierwszym momencie niefortunnie został sklasyfikowany do boksu. Teraz siedzi w innym, u spokojnych psów i sierść odrasta.

Posted

Dlaczego nikt nie zagląda do tego ślicznego psa?
A co on właściwie robi w schronisku?
Piękny, o dobrym charakterze. Czy toleruje koty?
Komu, komu takie cudo?