terra Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Takie cudo pewnie już pilnuje własnego ogrodu :lol: Quote
lunarmermaid Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Mam taką nadzieję,bo pies faktycznie ma urodę... Quote
Koperek Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Gosiu, a na kogo dałaś telefon w jego sprawie?? Do mnie, czy do kikou? Quote
GoskaGoska Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 no nie byla by taka pewna jeszcze 4 dni temu by, ktos dzownil - ale tylko 1 osoba o niego i nie wiadomo czy cos wyszlo:shake: Quote
GoskaGoska Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Zlotego zabrali ludzie z ogloszenie - kikou napisala na wątku ogolnym owczarkow, narazie się piesek oswaja z nowym otoczeniem i poznaje z drugim psem, oby się udalo i bylo dobrze TRZYMAJCIE KCIUKI. A nr do kikou byl podany Proszę podnoscie , zagladajcie i cos zrobmy z tym owczarkiem, w schronie raczej go trochę olali. Kiedy Koperek będziesz w schronie? Mozesz mu podac smechte? Zalozylam mu watek wiec jak by byly info to dawajcie znac. http://www.dogomania.pl/forum/f28/owczarek-niem-w-tragicznym-stanie-bez-pomocy-umrze-134642/ Quote
Zuzanna.psiaki Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Uff taki piękny ... :D Doczekał się swojej rodzinki. Gratuluję adopcji :p Quote
lunarmermaid Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Super wiadomości!!! Oby się dogadał z drugim psem!!! Quote
Koperek Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Na bank się dogada- to jest mądry i "nieinwazyjny" chłopak ;) Zmieniłam tytuł, a teraz sio do innego działu i nigdy więcej niech cię tu nie widzę!:loveu: Quote
Koperek Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='GoskaGoska']Zlotego zabrali ludzie z ogloszenie - kikou napisala na wątku ogolnym owczarkow, narazie się piesek oswaja z nowym otoczeniem i poznaje z drugim psem, oby się udalo i bylo dobrze TRZYMAJCIE KCIUKI. A nr do kikou byl podany Proszę podnoscie , zagladajcie i cos zrobmy z tym owczarkiem, w schronie raczej go trochę olali. Kiedy Koperek będziesz w schronie? Mozesz mu podac smechte? Zalozylam mu watek wiec jak by byly info to dawajcie znac. http://www.dogomania.pl/forum/f28/owczarek-niem-w-tragicznym-stanie-bez-pomocy-umrze-134642/ Hmmm... Jakby to powiedzieć...?? KTÓRĄ ZAMORDOWAĆ? Chyba kikou, bo Rudzielec Piękny nadal kwitnie w schronie i absolutnie nikt go nie adoptował!!!!:mad: Ale się dzisiaj zdziwili w schronie, że mam info, że DONcia już nie ma!:evil_lol: I powiem więcej- żadnego owczara w weekend, czy w piątek poprzedzający nikt nie adoptował! Zaraz napiszę do kikou, skąd to info ma...:roll: Quote
terra Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Koperek;12066446 [U napisał(a):Rudzielec Piękny nadal kwitnie w schronie i absolutnie nikt go nie adoptował!!!!:mad: A tak się radośnie na wątku zrobiło, że ktoś docenił takie cudo:-( Quote
GoskaGoska Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:no co ty kurcze - to nie dobrze - to ja nie wiem co się stało :crazyeye::crazyeye: Quote
kikou Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Koperek']Hmmm... Jakby to powiedzieć...?? KTÓRĄ ZAMORDOWAĆ? Chyba kikou, bo Rudzielec Piękny nadal kwitnie w schronie i absolutnie nikt go nie adoptował!!!!:mad: Ale się dzisiaj zdziwili w schronie, że mam info, że DONcia już nie ma!:evil_lol: I powiem więcej- żadnego owczara w weekend, czy w piątek poprzedzający nikt nie adoptował! Zaraz napiszę do kikou, skąd to info ma...:roll: strasznie przepraszam za zamieszanie... rozmawiałam z nimi w niedziele jak jechali do schroniska, gdzie mają skręcać itd....potem w poniedziałek dzwoniłam, Pani mi opowiadała że psiak poznaje własnie teren koło domu a Mąż majstrkuje z budami na podwórku bo teraz mają dwa pieski...itd.... wszystko wskazuje na to że po prostu jakiś inny piesek poszedł do adopcji rudy (jak z nimi rozmawiałam wprawdzie w pierwszej calkiem rozmowie była mowa o n-rze 2081... ale potem mówiliśmy po prostu kilkakrotnie o rudym mieszańcu...) chyba wzięli przez pomyłke jakiegoś innego rudego biedaka... Quote
GoskaGoska Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 No jak wziéli jakiego to i tak wyszlo na dobre - tylko ciekawe jakiego czy tez duzego i ciut starszego? No i nie wiem z jakim charakterem :crazyeye:A nie obiecali Ci moze zdjéc, zebysmy sié przekonaly ktory pies z nimi pojechal Quote
GoskaGoska Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 no to na nowo oglaszamy Rudego : gumtree centrumofert gieldaogloszen alegratka autogielda olx dwukropek - wroclaw Quote
kikou Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 GoskaGoska napisał(a):No jak wziéli jakiego to i tak wyszlo na dobre - tylko ciekawe jakiego czy tez duzego i ciut starszego? No i nie wiem z jakim charakterem :crazyeye:A nie obiecali Ci moze zdjéc, zebysmy sié przekonaly ktory pies z nimi pojechal sprawdzałam w książce, ta rodzina która dzwoniła w sprawie Rudego wzięła pieska 476/09 duży rudobrązowy.....i młodszy-3latek...wiec możliwe że sie nie pomylili, że w ostatniej chwili jednak po prostu wzieli młodszego..... Quote
terra Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Trzeba zmienić tytuł wątku i przenieść go do innego działu. Czy Złoty jest zgłoszony na OWP? Piękny Złoty pies, gdzie jest jego dom? Quote
GoskaGoska Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Tylko mogli CI powiedziec ze wziéli innego :roll: ALE TAK NAJWAŻNIEJSZE ZE JAKIEGOŚ PSA ZABRALI - BO JAK DUŻY I JAKIŚ MIESZANIEC - TO CHOĆ MŁODSZY TO NIE MIAŁ ZA BARDZO SZANS - A NASZ ZŁOTY ŚLICZNY I DOMEK ZNAJDZIE NIE TEN TO INNY:) PS. szukałam na Negri stornie tego "innego" ale u niej go akurat nie było Quote
Koperek Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Takie fotki jeszcze wynalazłam ;) A te z pierwszego postu za chwilkę będą znów widoczne! Quote
GoskaGoska Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 piekne :loveu::loveu::loveu: kurcze trzeba by blo na nowo ogloszenia :roll: Quote
Koperek Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Ma już alegratkę ;) http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1910916_zloty_donek_czeka_na_dom.html Taką fotkę jeszcze odszukałam: Quote
terra Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Piękny ON jest :loveu: Niespotykany, zjawiskowy DON, kto go przygarnie? Quote
GoskaGoska Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 gumtreewroclaw, kupiepsa, adopcjapsa.pl , OXL.PL, Interpress, Quote
terra Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Zgłosiłam Złotego na OWP: [Wroc�aw] Z�oty, ok. 8 lat, DON - Owczarek w Potrzebie - Owczarki Niemieckie - Forum Quote
Recommended Posts