jankamałpa Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 6 godzin temu, Nadziejka napisał: o matuniu .. jakie cudne ciocia zaloz tuptuskom watus mioze Na razie sytuacja jest bardzo dynamiczna, czyli było dużo pracy , załatwiania bo to moja bardzo bliska rodzina. Dziś jest pogrzeb, spotkamy się w ścisłym najbliższym gronie, porozmawiamy, Quote
Nadziejka Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Serduchem sciskam za wszytko za psie serdunka Quote
Nadziejka Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 Serdecznosci dla Was spokojnego wekendu ciociu i co z psimi serdunkami? trzymam mocno mocno zeby sie ulozylo Quote
jankamałpa Posted September 21, 2018 Author Posted September 21, 2018 2 minuty temu, Nadziejka napisał: Serdecznosci dla Was spokojnego wekendu ciociu i co z psimi serdunkami? trzymam mocno mocno zeby sie ulozylo Trzymaj, trzymaj, potrzebne mi wsparcie i dobre myśłi. Psiaki są tam gdzie czują się najlepiej, czyli u siebie na placu, Quote
Nadziejka Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 Ciociu moze pisz do hop! w sprawie klatki Quote
jankamałpa Posted September 22, 2018 Author Posted September 22, 2018 6 godzin temu, Nadziejka napisał: Ciociu moze pisz do hop! w sprawie klatki Już napisałam. Czekam na odpowiedź. Quote
Nadziejka Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 pozdrawiamy goraaaco w ten zimowy wietrzny tydzien w gorach juz sniegi trzymajcie sie cieplutenko Ciociu sciskam za te maluszki dwa sciskam serdecznie Quote
jankamałpa Posted September 26, 2018 Author Posted September 26, 2018 Dnia 25.09.2018 o 08:12, Nadziejka napisał: pozdrawiamy goraaaco w ten zimowy wietrzny tydzien w gorach juz sniegi trzymajcie sie cieplutenko Ciociu sciskam za te maluszki dwa sciskam serdecznie I ja pozdrawim grąco. Ja cały czas w drodze, a na dodatek dziś kończy mi się urlop i od jutra do pracy. Będzie ciężko praca, jeżdżenie do psów. Sytuacja rodzinna nadal nie do końca ogarnięta. Quote
Nadziejka Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Sciskam mocno za wszytko Ciociu Maksiutkowa gdybys watek zakladala to pisz prosze a jak z klatka ? Quote
jankamałpa Posted September 27, 2018 Author Posted September 27, 2018 9 minut temu, Nadziejka napisał: Sciskam mocno za wszytko Ciociu Maksiutkowa gdybys watek zakladala to pisz prosze a jak z klatka ? Wątku na razie nie zakladam, moim zdaniem najlepiej aby psy zostały tam gdzie są, czyli u siebie. Zostaje kwestia jeżdżenia do nich i karmienia. Tak naprawdę to najtrudniejsze będą 4 miesiące grudzień, styczeń i luty no i marzec - bo to zależy jaka będzie ppogoda. Tylko moja mama jest bardzo za tym aby je stamtąd zabrac, a to uparty człowiek - niestety :(. O klatkę pytam jeszcze u siebie, ale jak nie znajdę to Zagrodowy mi pożyczy. Quote
jankamałpa Posted September 27, 2018 Author Posted September 27, 2018 Taki ze mnie krokodyl :) 1 Quote
Nadziejka Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Najpiekniejszy krokodillo na Ziemi caluniej Moja lalcis zaraz by sie zakochalla Quote
jankamałpa Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 2 minuty temu, Nadziejka napisał: Zagladam pooozdrawiam I ja pozdrawiam - jeszcze z pracy :( Quote
Tyśka) Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 To może jednak warto spróbować znaleźć dom psiakom? Zrobić ogłoszenia i zobaczyć? Szkoda pozbawiać ich szansy na własnego człowieka. Quote
jankamałpa Posted October 4, 2018 Author Posted October 4, 2018 12 minut temu, Tyś(ka) napisał: To może jednak warto spróbować znaleźć dom psiakom? Zrobić ogłoszenia i zobaczyć? Szkoda pozbawiać ich szansy na własnego człowieka. Ja jestem zwolenniczką pozostawienia ich tam gdzie są, bo przecież my tego miejsca nie sprzedajemy. Będziemy tam jeździć, a w okresie letnim może nawet tam mieszkać. Quote
Tyśka) Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 A czy właściciel był z nimi codziennie albo są psami dzikimi? Quote
jankamałpa Posted October 4, 2018 Author Posted October 4, 2018 57 minut temu, Tyś(ka) napisał: A czy właściciel był z nimi codziennie albo są psami dzikimi? To nie są dzikie psy Właściciel był z nimi codziennie, ale to psy mieszkające na podwórku, a nie w domu. Quote
Nadziejka Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Cmokasy w oczenka Maksitkowe i kotelkowe Ciociun sciskam oooogromnie za te dwie istoteczki podworeczkowe czy ta klatka juz ciociu gdzies da rade pozyczyc? Quote
jankamałpa Posted October 4, 2018 Author Posted October 4, 2018 18 minut temu, Nadziejka napisał: Cmokasy w oczenka Maksitkowe i kotelkowe Ciociun sciskam oooogromnie za te dwie istoteczki podworeczkowe czy ta klatka juz ciociu gdzies da rade pozyczyc? Klatkę już mam. Mama była wczoraj, a ja jadę w sobotę do psiaków. Quote
Nadziejka Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Pozdrawiam ogromnie psinunie zeby tak na stale ktos z niuniami zamiesdzkal Cmokasy dla Maksinka i kotelkow ciociu jak bede slac ku Tobie z kramiku to pisz mi prosze czy tygrysiatka sie bawia malunimi pileczkami mam takie pyciutkie kupowallam niedwano dla moich kotelkow ktore juz w domkach swopich od lat ale ale jezdze odwiedzam kiedy tylko moge Quote
Recommended Posts