Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Propentofilina czyli karsivan lub canergy. Niestety siada krążenie. Chlopak zaczął brać vetmedin (mamy wystarczający zapas) z karsivanem (mamy końcówkę - pożycza od Lisia)

• 3 weeks later...
Posted
2 godziny temu, Zosia123 napisał:

Ja podtrzymuję moje 50 zł.

Ja tez podtrzymuję. Jednak radze do każdej osoby napisać na pw w tej sprawie . Nie każdy czyta wątki.

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
Posted
Dnia 10.01.2019 o 20:53, Zosia123 napisał:

Na pewno będzie jechała nowa bida na jego miejsce, ale jeszcze nie wiem, kogo dziewczyny wybiorą.

Czy już jest u Kasi nowy psiak ?

Posted
29 minut temu, bakusiowa napisał:

Kto jest decyzyjny w tej sprawie?

Wolontariuszki, które jeżdżą do schroniska. Oczywiście również Kasia. Ja tylko jestem skarbnikiem.

Posted

Dla mnie ważne jest tylko żeby pieseczek byl starszy bo stadko to niemal tylko starszaki i zgodnie żył z psimi kolegami bo ja nie zamykam piesków - chcę żeby miały max. swobody (tylko jak wychodze)

Nawet nie proszę nigdy o zdjęcia, jesli uznacie że jakiś bureczek potrzebuje pomocy,może przyjechać Miejsce czeka

Posted

Już jestem "po słowie" z kikou,  jest dwóch kandydatów, jeden już mógłby do kasi jechać, kwestia transportu. Drugi jest w trakcie leczenia w izo, nie wiem czy by go wydali, no i byłby potrzebny tymczas na 2, 3 dni żeby ewentualnie przebadać/potwierdzić diagnoze schroniskową przed wyjazdem do kasii

Posted
18 minut temu, sunia2000 napisał:

Już jestem "po słowie" z kikou,  jest dwóch kandydatów, jeden już mógłby do kasi jechać, kwestia transportu. Drugi jest w trakcie leczenia w izo, nie wiem czy by go wydali, no i byłby potrzebny tymczas na 2, 3 dni żeby ewentualnie przebadać/potwierdzić diagnoze schroniskową przed wyjazdem do kasii

To  dwa pojadą  ?

Posted

Kasia zgodziła się na 2, jeden otrzymałby wsparcie po Berciku, na drugiego będe kombinować wsparcie. Oba są do wyciągniecia na już ze schroniska, więc ciężko bawić się w boga, któego wziąć a którego nie, więc kasia zgodziła się na dwa.

Jeden, tez w izo, ma rzekomo labrie, musze to jeszcze potwierdzić u weta i sprawdzić czy już zakończył leczenie, co by nie zaraził stada kasiowego.

• Upvote 3