Poker Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 nie mogę teraz zrobić bazarku na Lolkowe pieluchy, mam bardzo poważny cel.Kiedyś Wam zdradzę, teraz nie mogę Quote
Energy Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Poker']nie mogę teraz zrobić bazarku na Lolkowe pieluchy, mam bardzo poważny cel.Kiedyś Wam zdradzę, teraz nie mogę[/QUOTE] Teraz będę dumać co to może być za cel...:razz:Już wiem zakładasz mini schronisko:evil_lol: Togaa bazarek będzie robić Madcat, ja tylko przekazałam rzeczy, bo mało kumata jestem w te klocki. Jak zaczęłam robić zdjęcia i je wstawiać to skapitulowałam:evil_lol: Quote
pom-pon Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ładnieście mnie urządziły.....siostry :angryy: od dwóch dni siedzę przy kompie i nie mogę się oderwać od Lolusiowej historii :evil_lol: trafiłam na Lolka przez przypadek i wpadłam jak śliwka w kompot.... Łobuziak jest tak słodki, że słodszy już być nie może :smilecol::smilecol: niestety póki co, nie mam możliwości co by Lolusia przygarnąć ale finansowo pomogę na pewno Jakby jakieś wakacje mu zapewnić to też nie ma problemu (przeniosę się do rodziców do domu z ogrodem i będzie miał jak w raju :loveu:) całuski dla najpiękniejszej szelmy na dogo :bye: Quote
pom-pon Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 acha, jeszcze jedna sugestia mi się nasunęła.... w tytule chyba jednak warto byłoby nadmienić, że Loluś szuka domu, bo czytając tę historię do końca nie byłam pewna czy on jest nadal w DT czy już na stałe u kogoś :) Quote
togaa Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Jestem w szoku...!!!!! Witamy[B] pom-pon[/B] na Lolusiowym wątku....! Witamy serdecznie ! Muszę ochłonąć. O tytule nawet wczoraj rozmawiałyśmy z [B]bubu[/B]. Obiecała zmienić.... Quote
ona03 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Poker']nie mogę teraz zrobić bazarku na Lolkowe pieluchy, mam bardzo poważny cel.Kiedyś Wam zdradzę, teraz nie mogę[/QUOTE] Więc trzymamy kciuki :lol::lol::lol: Quote
ona03 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='pom-pon']ładnieście mnie urządziły.....siostry :angryy: od dwóch dni siedzę przy kompie i nie mogę się oderwać od Lolusiowej historii :evil_lol: trafiłam na Lolka przez przypadek i wpadłam jak śliwka w kompot.... Łobuziak jest tak słodki, że słodszy już być nie może :smilecol::smilecol: całuski dla najpiękniejszej szelmy na dogo :bye:[/QUOTE] No, no, no prawie 200 stron :evil_lol: to dopiero lektura :loveu: A szelma z niego straszna :lol: kazdy kto go spotka od razu się zakochuje:loveu: Quote
feliksik Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ciekawe, czy któryś psiak jeszcze ma taką (liczną w strony) historię. Chyba mam nowy pomysł na Lolka... Quote
Energy Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='feliksik']ciekawe, czy któryś psiak jeszcze ma taką (liczną w strony) historię. Chyba mam nowy pomysł na Lolka...[/QUOTE] Feliksik napisze powieść:multi::multi::multi: No tak jak ja pisałam o zmianie tytułu to nie było odzewu, pojawiła się Pom-pon i od razu zmiana:mad::evil_lol: Loluś to taki superaśny psiak, że hej:loveu: Quote
feliksik Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 to teraz konkurs, czyj post zawita jako pierwszy na 200-setnej stronie. Zaczynajmy :scared:(dodam, że to nie jest ten pomysł, o którym pisałam) Quote
pom-pon Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='feliksik']to teraz konkurs, czyj post zawita jako pierwszy na 200-setnej stronie. Zaczynajmy :scared:(dodam, że to nie jest ten pomysł, o którym pisałam)[/QUOTE] to ja spróbuję!!! Witaj maluszku :loveu: wygrałam? :???: Quote
Energy Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='pom-pon']to ja spróbuję!!! wygrałam? :???:[/QUOTE] A może ja :cool3: Witaj lolusiu w ten śnieżny dzień:lol: Quote
feliksik Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Loluś w górę, w górę:multi: - uwaga nagrodą za wygranie jest miesiąc wakacji z Lolusiem:loveu::razz: Quote
Energy Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='feliksik']O BOże ale się wkopałam - wygrałam:-o[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale będzie fajnie:lol: Quote
pom-pon Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='feliksik']O BOże ale się wkopałam - wygrałam:-o[/QUOTE] jak chcesz, to ja cię z nieskrywaną rozkoszą wyręczę :):):):):):):):):) Quote
feliksik Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='pom-pon']jak chcesz, to ja cię z nieskrywaną rozkoszą wyręczę :):):):):):):):):)[/QUOTE] trzymam za słowo, pewnie togga, też. Ja się poprostu obawiam, że Lolcio mógłby nie przeżyć radości mojego 3-letniego dziecka, które swoją miłość okazuje nadmiernie tym mniejszym stworzeniom. Ciągle stoi w kącie za dzikie zabawy, które kończą się torpedami czyli uciekającymi kotami lub psami z jego pokoju:scared: No ale nagrodę należy zawsze przyjąć, nawet jak sama byłam organizatorem konkursu Quote
Energy Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='feliksik']No ale nagrodę należy zawsze przyjąć, nawet jak sama byłam organizatorem konkursu[/QUOTE] Zwłaszcza wtedy:diabloti::evil_lol: Quote
ona03 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Nie mogłam wziąć udziału w konkursie :placz::placz::placz: Musiałam iść na pocztę wysłać [B]LOLCIOWI[/B] kubraczki :lol: Ktoś nam z [B]Togaa [/B] namieszał i ja dostałam kubraczki [B]Lolciowe[/B] a ona kubraczki dla mojego Czikusia :cool3: Wyobraźcie sobie jak Loluś mierzy kubraczek mojego yorka :evil_lol: Togaa napisz jak to było :evil_lol: Quote
ona03 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Mogę Wam zdradzić :evil_lol:, że miesiąc z [B]Lolciem [/B]to sama rozkosz :loveu::evil_lol: I jeszcze dodam, że miesiąc to za mało :diabloti::evil_lol: Po miesiącu [B]Loluś [/B]dopiero się rozkręca :evil_lol: I też zapisuję się w kolejkę wakacjową :eviltong: Quote
togaa Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 To juz chyba [B]2000[/B]....!?:lol::lol::lol: Potencjalne, wakacyjne Ciocie odetchnęły z ulgą !!!! Gad wpada z ogrodu cały w śnieznych kulkach i za Chiny Ludowe nie pozwoli ich obie wydłubać z łapeczek. Trzeba cierpliwie poczekać aż same sie rozpuszczą na parkiecie..... Quote
diuna_wro Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Mnie się dzisiaj Loluś i Togaa śnili. Stali w ulewnym deszczu, ale Togaa mówiła, że wszystko jest OK.... symboliczne:roll: Quote
togaa Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Oj Diuneczko ! Ty najlepiej wiesz jak to jest...! Myslenie o tym co jutro, co za miesiąc powoduje ścisk w sercu, kulę w gardle i ten straszny niepokój... Wiec staram sie jak najmniej myśleć o przyszłości Lolka i cieszyć sie chwilą... A swoja droga od jakiegos już czasu widze Twoja prośbę o opieke w lutym nad Twoja sunieczką i do tej pory nikt sie nie zdeklarował????? Nikt ?!!! Quote
Poker Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 przepraszam ,że nie całkiem na temat ,ale tu się dużo pojawia i może ktoś skorzysta z okazji [URL="http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=318815#photo"]http://aukcje.wosp.org.pl/show_item....m=318815#photo[/URL] i drugi rozmiar [URL]http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=318888[/URL] Quote
diuna_wro Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='togaa'] A swoja droga od jakiegos już czasu widze Twoja prośbę o opieke w lutym nad Twoja sunieczką i do tej pory nikt sie nie zdeklarował????? Nikt ?!!![/QUOTE] Z dogo nikt, poza Bros, która mi podesłała namiar do jednej osoby, ale ona jeszcze się nie zdeklarowała czy na pewno. A myśmy własnie z Klarcią wróciły z operacji/zabiegu usuwania "obcego" z żuchwy. Wycinek pojedzie na histopatologię do Niemiec, trzymajcie kciuki żeby to dziadostwo nie było złośliwe. Wyczochraj Lolka, i powiedz mu ode mnie na ucho, że ma cholerne szczęście! ;) Quote
Recommended Posts