togaa Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Aaaa...to dlatego wczoraj cały wieczór [B]Onki3[/B] nie było, bo sztrykowała?;) To Lolo będzie teraz ubierany na cebulkę; szeleczki ,pielucha,kubraczek..... A mój Avatar już dawno padniety. Dziecko przyjedzie na Wielkanoc to zreanimuje... Quote
ona03 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Skąd wiadomo, że mnie nie było :evil_lol::evil_lol: Wczoraj miałam wychodne za sylwestra ;);) Wróciłam póóóóóóóóóóóźno :evil_lol: a droga to była 30 na godz i to chwilami za dużo :diabloti: Za bazarek to [B]Loluś [/B]powinien osobiście podziękować Cioteczce :eviltong: Quote
Energy Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='ona03']Za bazarek to [B]Loluś [/B]powinien osobiście podziękować Cioteczce :eviltong:[/QUOTE] To jadę do Lolusia na wakacje:multi::multi::multi::evil_lol: Quote
ona03 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Energy']To jadę do Lolusia na wakacje:multi::multi::multi::multi::evil_lol:[/QUOTE] A ja myślałam, że to Loluś pojedzie do Ciebie na ferie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
feliksik Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='togaa']Energy....cudna jesteś...Ja raczej miałam na mysli AVATAR Camerona.....:razz: [/QUOTE] Energy, nie martw się ja się też chciałam dobrze przyjrzeć avatarowi Toggi, który się nie wyświetla:turn-l:, a tu nic pustka nie widzę, żadnych możliwości na 3D:comp26: Quote
ona03 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='feliksik']Energy, nie martw się ja się też chciałam dobrze przyjrzeć avatarowi Toggi, który się nie wyświetla:turn-l:, a tu nic pustka nie widzę, żadnych możliwości na 3D:comp26:[/QUOTE] [B]Togaa [/B]- nabrałaś wszystkich :mad::mad::mad: Teraz to musisz nas zaprosić do tego kina :cool3: Quote
togaa Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 hi..hi...hi... Ale naprawdę, , z serca polecam..!! Jesli znajduje sie gdzieś Kraina za Tęczowym Mostem, to myślę że wygląda właśnie jak świat Na'vi ! Quote
Energy Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='ona03'][B]Togaa [/B]- nabrałaś wszystkich :mad::mad::mad: Teraz to musisz nas zaprosić do tego kina :cool3:[/QUOTE] O wakacjach nie wspomnę:evil_lol: Quote
ona03 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Czekamy na osobisty bazarek [B]Lolusia :loveu: [/B] Nie wiem Cioteczki czy wiecie, że jednymi z pierwszych robiących bazarek na [B]Lolcia [/B]były [B]Poker i Zuzlikowa :loveu: [/B] Teraz Cioteczka [B]Zuzlikowa [/B]ma bardzo chorego [B]Bercika [/B] i potrzebuje wsparcia może zajrzycie na [B]Bercikowe [/B]bazarki :lol::lol::lol: Quote
feliksik Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ale mrozy, oby do wiosny to psiakom nie będzie tak zimno w tych schronach. A na święta Wielkanocne, to my z Energy musimy sobie nowego gwiazdora wymyśleć :???:(zamiast zajączka):bigcool: - pomarzyć zawsze można:lying: Quote
Poker Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 a po co macie wymyślać gwiazdora? :crazyeye: już jest !!!!!!!![B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=Red] LOLUŚ :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
ona03 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Poker']a po co macie wymyślać gwiazdora? :crazyeye: już jest !!!!!!!![B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=red] LOLUŚ :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/QUOTE] To samo już kiedyś napisałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]Loluś jest Naszym GWIAZDOREM :mad::mad::mad: [/B] Ja to chyba mieszkam na księżycu bo nie słyszałam o żadnych zajączkach a co dopiero o prezentach od nich :diabloti: Quote
feliksik Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='ona03'] Ja to chyba mieszkam na księżycu bo nie słyszałam o żadnych zajączkach a co dopiero o prezentach od nich :diabloti:[/QUOTE] a na wielkanoc skąd biorą się prezenty, co?:razz: Quote
togaa Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 No oczywiście że od Zajączka:razz:.. Niekiedy przynosi do domu a czasem trzeba słodkich prezencików szukać w ogródku...!:lol: Ale Wam się marzy wiosennie.!!! Lolo też by wolał ogródkowe szaleństwa choć i w domu ma sporo życiowej przestrzeni....Kursuje tylko po schodach w te i wewte znosząc do salonu wszystkie zabawki....Wygląda jak w przedszkolu... Quote
feliksik Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 słodziak z niego, co by tu jeszcze dla niego wymyśleć, żeby podziałało na domki? Quote
ona03 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='feliksik']a na wielkanoc skąd biorą się prezenty, co?:razz:[/QUOTE] Nigdy nie dostałam :placz::placz: i chyba też nie dałam , ale jestem wredna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Energy Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Togaa w ogóle moich wpisów wakacyjnych nie widzi:placz::evil_lol: Feliksik my sobie musimy jakiegoś sexownego króliczka wymyślić, a co:diabloti: Loluś wspaniałym gwiazdorkiem jest, ale już my z Feliksik wiemy co nam jest jeszcze potrzebne:evil_lol: Paczka z ciuszkami do Madcat "poszła" dzisiaj, ale troszkę tego jest więc nie wiem kiedy będzie bazarek, ale będzie:lol: Quote
togaa Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Energy...! Przecież wiesz...!!! Twoje czarne trzy gracje zawsze mile widziane nie tylko w wakacyjnej porze....!!!!!:lol: Quote
Energy Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='togaa']Energy...! Przecież wiesz...!!! Twoje czarne trzy gracje zawsze mile widziane nie tylko w wakacyjnej porze....!!!!!:lol:[/QUOTE] Pudliszony jadą na wakacje:multi::multi::multi:a mnie nikt nie chce:placz: Togaa wiesz, że z wakacjami żartuję, ale bardzo dziękuję:lol: Quote
ona03 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Gwiazdor Loluś [IMG]http://img340.imageshack.us/img340/7203/dsc00250s.jpg[/IMG] Quote
ona03 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zimno w dupinkę... Czekam na kubraczki [IMG]http://img136.imageshack.us/img136/7333/dsc00241c.jpg[/IMG] Quote
ona03 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Czy te oczy mogą kłamać? [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/1674/dsc00187lo.jpg[/IMG] Quote
ona03 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Gdzie ja jestem? [IMG]http://img525.imageshack.us/img525/4541/dsc00172m.jpg[/IMG] Quote
Energy Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Cudny, kochany Gwiazdorek:lol: Lolusiu mizianko od ciotki:loveu: Quote
togaa Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Do miziania Lolo teraz idealny w tych swoich loczkach... [B]Bubu[/B] przywiozła zapas pieluch na 4 tygodnie i zamówione jedzonko . Ciężko z finansami.. [B]Energy[/B], ten Twój bazarek to z nieba spada ! Quote
Recommended Posts