Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[INDENT] [B][FONT=georgia][SIZE=4][COLOR=blue]szczęśliwego nowego roku wszystkim przyjaznym Duszyczkom - psim i ludzkim życzy
[COLOR=magenta]Tami[/COLOR] z tymczasową rodzinką[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=georgia][SIZE=4][COLOR=blue]

[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/9616/fajerwerkiw.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/INDENT]

Posted

Jak miło że Ciocie pamietają..!!!!
Lolo dostał febry juz przed 21.oo! Zaraził sie od panikary Togi i popadł w podobne szaleństwo..
Jako że ma siłę przebicia,wieczór spędził na moich kolanach...za plecami miałam Pepela i kota, reszta oblazła mnie w miarę dostępu.....
[B]Kochani !! życzcie Lolkowi szczęścia do ludzi.....![/B]

Posted

[B]Kochane Lolciowe Cioteczki w Nowym Roku życzę wszystkiego najnajnajnajnaj przede wszystkim domków naj.... i zdróweczka WSZYSTKIM FUTRZAKOM :loveu::loveu::loveu: [/B]

[B]Zuzliku pogody ducha a Bercikowi jak najmniej bólu ....[/B]

[B]Pokerku - wspaniałych domków dla wszystkich Twoich tymczasików :loveu::loveu::loveu: [/B]

[B]A cóż mogę życzyć Lolciowi :loveu: chyba człowieka tego jedynego tylko dla Niego :loveu:[/B]

Posted

[B][COLOR="#800080"]Kochanym Lolusiowym Cioteczkom jeszcze raz wszystkiego najnajnaj w Nowym Roku, a Lolusiowi życzę tego jedynego Ludzia i pożegnania się z pieluchami. [/COLOR][/B]:lol::lol:

Posted

No chyba żartujesz...? To białe to tegoroczne..? U nas zielono chyba. Niewiele widać bo mgła straszna...
Ruda Maupa okupuje swój Mount Everest ?

Posted

:grin:Taaaaa...pozdrawia...?? Widać to po spojrzeniu Maupy !!!

Przydałaby sie rudzielcowi maszynka do wycinania kłaków w uszach:evil_lol:

Posted

[quote name='ona03']Ruda Maupa :evil_lol: pozdrawia Lolcia :lol:[/QUOTE]

No:cool3:chętnie by to zrobił osobiście:diabloti::evil_lol:[SIZE="1"]Ona03,zajrzyj do nas po cichu, zobaczysz ile u nas śniegu, może nikt się nie dowie[/SIZE]:evil_lol:

Posted

To wczorajszy śnieg i dzisiejszy, Rudzielec w swoim żywiole :lol:

A tu mój piękny :evil_lol: karmniczek :cool3:

[IMG]http://img63.imageshack.us/img63/7734/pict0019a.jpg[/IMG]

Posted

togaa - on nie ma włosów w uszach tylko na uszach :mad::mad::mad:

Energy - już dawno tam byłam :cool1: nie kontrolujesz :evil_lol:

A tu jedna chętna na ptaszydła :cool3:

[IMG]http://img38.imageshack.us/img38/141/pict0024ao.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='togaa']:mad:Energy...no pięknie życzysz Lolkowi na ten Nowy Rok !!!![/QUOTE]

Ja :crazyeye:ja temu krasnalowi życzę jak najlepiej:loveu:

[quote name='ona03']Energy - już dawno tam byłam :cool1: nie kontrolujesz :evil_lol:[/QUOTE]

Rzeczywiście:evil_lol:fajny mamy śnieg, co?

Posted

Jak Rudzielec nie zjadł moich kotków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
to Lolcia też by nie ruszył :razz::razz:

[IMG]http://img705.imageshack.us/img705/3497/pict0032a.jpg[/IMG]

A ta kicia siedziała cały czas na parapecie o północy i bardzo jej się podobało :evil_lol:

Posted

[B][COLOR="#800080"]Cudowny ten Twój zwierzyniec Ona03:loveu:

Ciągle zapominam się zapytać co najbardziej potrzebne jest Lolusiowi, oprócz domu oczywiście:cool3:jak jego finanse?[/COLOR][/B]:roll:

Posted

Finansami Lolka zajmuje sie bubu, ale nie słyszałam żeby Lolo miał jakieś stałe wpłaty czy deklaracje....
Każdego miesiąca bubu zamawia mu 4 paki pieluch Happy, do tego kilka opakowań chusteczek nawilżających.
Podkładów idzie już bardzo mało,głównie przy czynnościach higienicznych ale jednak to też jakiś wydatek...
Jedzonko , siemię lniane, oliwa lub olej też do jedzonka. Lolo nie może mieć biegunki ani obstrukcji.Nie eksperymentuję z menu. Dostaje Acane.
Czeka Lolka usunięcie kamienia , bo ma cały czas zaczerwienione przyzębie. Pewnie trzeba mu bedzie przy okazji zrobić badanie moczu i krwi....
Ach! głupio tak zaczynać Nowy Rok od spraw finansowych ale czasem sobie myślę że może to też jest powód że tak trudno Lolusiowi znależć dom....
Lolo te wszystkie wydatki wynagradza w dwójnasób ..Swoją miłością,urodą i niecodzienną osobowością...Tylko jak kogoś do tego przekonać. ?
Lolo z marca zeszłego roku i Lolo dzisiaj to zupełnie inny pies....! Nieporównywalne....

A wracając do finansów do prośba wielka choćby o bazarek. Kochana Poker ostatnio Lolka poratowała,ale teraz sama ma kolejna bidę na tymczasie wymagająca leczenia....

A tak zupełnie z innej beczki. Nie mogę sobie odmówić żeby nie napisać; Koniecznie obejrzyjcie AVATAR. najlepiej w wersji 3D.
Cudowny świat iluzji. Jestem pod ogromnym wrażeniem....

Posted

Togaa zrobię bazarek dla Lolusia, albo przekażę rzeczy na bazarek w przyszłym tygodniu :lol:
Loluś to wspaniały, piękny psiaczek, pełen uroku i wdzięku:loveu:, oby znalazł się człowiek, który będzie w stanie to docenić i dać mu dużo miłości:p

Togaa Twój avatar mi się nie wyświetla:shake:
A czy nie można napisać do producenta pieluch, może mają jakieś pieluchy, które mają jakieś niewielkie "defekty" i zechcą je przekazywać zamiast wyrzucać?

Posted

Energy....cudna jesteś...Ja raczej miałam na mysli AVATAR Camerona.....:razz:
Żaden ze mnie kinoman ,ale już drugi dzień jestem pod takim wrażeniem tego wirtualnego świata, że coś !

Za bazarek będa wielkie, wielkie dzięki....!!! :multi::Rose::calus:

Posted

[quote name='togaa']Energy....cudna jesteś...Ja raczej miałam na mysli AVATAR Camerona.....:razz:
Żaden ze mnie kinoman ,ale już drugi dzień jestem pod takim wrażeniem tego wirtualnego świata, że coś !

Za bazarek będa wielkie, wielkie dzięki....!!! :multi::Rose::calus:[/QUOTE]

Togaa ale mnie się na prawdę Twój avatar nie wyświetla:cool3:A o takiej porze to moja blond wyobraźnia tak dobrze nie działa, żeby się z dogo nagle do kina przenosić:evil_lol:

Madcat zgodziła się zrobić bazarek:multi:w tym tygodniu wyślę rzeczy:lol:

Posted

A ja przesyłam Ci [B]Lolusiu[/B] :loveu: kochany dwa kubraczki :evil_lol:
żeby dupcia Ci nie marzła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A jak nie będziesz chciał ich nosić :mad::mad::mad::loveu:

Posted

[quote name='ona03']A ja przesyłam Ci [B]Lolusiu[/B] :loveu: kochany dwa kubraczki :evil_lol:
żeby dupcia Ci nie marzła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A jak nie będziesz chciał ich nosić :mad::mad::mad::loveu:[/QUOTE]

Lolcio na pewno zje kubraczki:evil_lol: