Energy Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [I][SIZE="3"][COLOR="#800080"]Dla Lolusiowych Cioteczek[/COLOR][/SIZE][/I]:lol: [IMG]http://ladnakartka.pl/kartki/48/6/d/632.jpg[/IMG] Quote
Poker Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [INDENT] [B][FONT=georgia][SIZE=4][COLOR=blue]szczęśliwego nowego roku wszystkim przyjaznym Duszyczkom - psim i ludzkim życzy [COLOR=magenta]Tami[/COLOR] z tymczasową rodzinką[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=georgia][SIZE=4][COLOR=blue] [IMG]http://img27.imageshack.us/img27/9616/fajerwerkiw.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/INDENT] Quote
zuzlikowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [B]Szczęśliwego Nowego Roku spełniającego wszystkie pragnienia!!!![/B] Quote
togaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Jak miło że Ciocie pamietają..!!!! Lolo dostał febry juz przed 21.oo! Zaraził sie od panikary Togi i popadł w podobne szaleństwo.. Jako że ma siłę przebicia,wieczór spędził na moich kolanach...za plecami miałam Pepela i kota, reszta oblazła mnie w miarę dostępu..... [B]Kochani !! życzcie Lolkowi szczęścia do ludzi.....![/B] Quote
ona03 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [B]Kochane Lolciowe Cioteczki w Nowym Roku życzę wszystkiego najnajnajnajnaj przede wszystkim domków naj.... i zdróweczka WSZYSTKIM FUTRZAKOM :loveu::loveu::loveu: [/B] [B]Zuzliku pogody ducha a Bercikowi jak najmniej bólu ....[/B] [B]Pokerku - wspaniałych domków dla wszystkich Twoich tymczasików :loveu::loveu::loveu: [/B] [B]A cóż mogę życzyć Lolciowi :loveu: chyba człowieka tego jedynego tylko dla Niego :loveu:[/B] Quote
Energy Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [B][COLOR="#800080"]Kochanym Lolusiowym Cioteczkom jeszcze raz wszystkiego najnajnaj w Nowym Roku, a Lolusiowi życzę tego jedynego Ludzia i pożegnania się z pieluchami. [/COLOR][/B]:lol::lol: Quote
ona03 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 togaa może troszkę śniegu chcecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://img527.imageshack.us/img527/4606/pict9999a.jpg[/IMG] Quote
togaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 No chyba żartujesz...? To białe to tegoroczne..? U nas zielono chyba. Niewiele widać bo mgła straszna... Ruda Maupa okupuje swój Mount Everest ? Quote
ona03 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ruda Maupa :evil_lol: pozdrawia Lolcia :lol: [IMG]http://img301.imageshack.us/img301/1433/pict9992a.jpg[/IMG] Quote
togaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 :grin:Taaaaa...pozdrawia...?? Widać to po spojrzeniu Maupy !!! Przydałaby sie rudzielcowi maszynka do wycinania kłaków w uszach:evil_lol: Quote
Energy Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='ona03']Ruda Maupa :evil_lol: pozdrawia Lolcia :lol:[/QUOTE] No:cool3:chętnie by to zrobił osobiście:diabloti::evil_lol:[SIZE="1"]Ona03,zajrzyj do nas po cichu, zobaczysz ile u nas śniegu, może nikt się nie dowie[/SIZE]:evil_lol: Quote
togaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 :mad:Energy...no pięknie życzysz Lolkowi na ten Nowy Rok !!!! Quote
ona03 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 To wczorajszy śnieg i dzisiejszy, Rudzielec w swoim żywiole :lol: A tu mój piękny :evil_lol: karmniczek :cool3: [IMG]http://img63.imageshack.us/img63/7734/pict0019a.jpg[/IMG] Quote
ona03 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 togaa - on nie ma włosów w uszach tylko na uszach :mad::mad::mad: Energy - już dawno tam byłam :cool1: nie kontrolujesz :evil_lol: A tu jedna chętna na ptaszydła :cool3: [IMG]http://img38.imageshack.us/img38/141/pict0024ao.jpg[/IMG] Quote
Energy Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='togaa']:mad:Energy...no pięknie życzysz Lolkowi na ten Nowy Rok !!!![/QUOTE] Ja :crazyeye:ja temu krasnalowi życzę jak najlepiej:loveu: [quote name='ona03']Energy - już dawno tam byłam :cool1: nie kontrolujesz :evil_lol:[/QUOTE] Rzeczywiście:evil_lol:fajny mamy śnieg, co? Quote
ona03 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Jak Rudzielec nie zjadł moich kotków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to Lolcia też by nie ruszył :razz::razz: [IMG]http://img705.imageshack.us/img705/3497/pict0032a.jpg[/IMG] A ta kicia siedziała cały czas na parapecie o północy i bardzo jej się podobało :evil_lol: Quote
ona03 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [B]:lol::lol::lol:Togaa [/B]teraz zdjęcia [B]Lolcia [/B] Quote
Energy Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [B][COLOR="#800080"]Cudowny ten Twój zwierzyniec Ona03:loveu: Ciągle zapominam się zapytać co najbardziej potrzebne jest Lolusiowi, oprócz domu oczywiście:cool3:jak jego finanse?[/COLOR][/B]:roll: Quote
togaa Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Finansami Lolka zajmuje sie bubu, ale nie słyszałam żeby Lolo miał jakieś stałe wpłaty czy deklaracje.... Każdego miesiąca bubu zamawia mu 4 paki pieluch Happy, do tego kilka opakowań chusteczek nawilżających. Podkładów idzie już bardzo mało,głównie przy czynnościach higienicznych ale jednak to też jakiś wydatek... Jedzonko , siemię lniane, oliwa lub olej też do jedzonka. Lolo nie może mieć biegunki ani obstrukcji.Nie eksperymentuję z menu. Dostaje Acane. Czeka Lolka usunięcie kamienia , bo ma cały czas zaczerwienione przyzębie. Pewnie trzeba mu bedzie przy okazji zrobić badanie moczu i krwi.... Ach! głupio tak zaczynać Nowy Rok od spraw finansowych ale czasem sobie myślę że może to też jest powód że tak trudno Lolusiowi znależć dom.... Lolo te wszystkie wydatki wynagradza w dwójnasób ..Swoją miłością,urodą i niecodzienną osobowością...Tylko jak kogoś do tego przekonać. ? Lolo z marca zeszłego roku i Lolo dzisiaj to zupełnie inny pies....! Nieporównywalne.... A wracając do finansów do prośba wielka choćby o bazarek. Kochana Poker ostatnio Lolka poratowała,ale teraz sama ma kolejna bidę na tymczasie wymagająca leczenia.... A tak zupełnie z innej beczki. Nie mogę sobie odmówić żeby nie napisać; Koniecznie obejrzyjcie AVATAR. najlepiej w wersji 3D. Cudowny świat iluzji. Jestem pod ogromnym wrażeniem.... Quote
Energy Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Togaa zrobię bazarek dla Lolusia, albo przekażę rzeczy na bazarek w przyszłym tygodniu :lol: Loluś to wspaniały, piękny psiaczek, pełen uroku i wdzięku:loveu:, oby znalazł się człowiek, który będzie w stanie to docenić i dać mu dużo miłości:p Togaa Twój avatar mi się nie wyświetla:shake: A czy nie można napisać do producenta pieluch, może mają jakieś pieluchy, które mają jakieś niewielkie "defekty" i zechcą je przekazywać zamiast wyrzucać? Quote
togaa Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Energy....cudna jesteś...Ja raczej miałam na mysli AVATAR Camerona.....:razz: Żaden ze mnie kinoman ,ale już drugi dzień jestem pod takim wrażeniem tego wirtualnego świata, że coś ! Za bazarek będa wielkie, wielkie dzięki....!!! :multi::Rose::calus: Quote
Energy Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='togaa']Energy....cudna jesteś...Ja raczej miałam na mysli AVATAR Camerona.....:razz: Żaden ze mnie kinoman ,ale już drugi dzień jestem pod takim wrażeniem tego wirtualnego świata, że coś ! Za bazarek będa wielkie, wielkie dzięki....!!! :multi::Rose::calus:[/QUOTE] Togaa ale mnie się na prawdę Twój avatar nie wyświetla:cool3:A o takiej porze to moja blond wyobraźnia tak dobrze nie działa, żeby się z dogo nagle do kina przenosić:evil_lol: Madcat zgodziła się zrobić bazarek:multi:w tym tygodniu wyślę rzeczy:lol: Quote
ona03 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 A ja przesyłam Ci [B]Lolusiu[/B] :loveu: kochany dwa kubraczki :evil_lol: żeby dupcia Ci nie marzła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jak nie będziesz chciał ich nosić :mad::mad::mad::loveu: Quote
Energy Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='ona03']A ja przesyłam Ci [B]Lolusiu[/B] :loveu: kochany dwa kubraczki :evil_lol: żeby dupcia Ci nie marzła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jak nie będziesz chciał ich nosić :mad::mad::mad::loveu:[/QUOTE] Lolcio na pewno zje kubraczki:evil_lol: Quote
Recommended Posts