Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Energy']O wszystko mnie można podejrzewać, ale o porządeczki:cool3::evil_lol:[/QUOTE]

To chyba my wszystkie takie chętne :evil_lol:, ale niestety ochotników brak :mad:.
A może zrobimy strajk porządkowy ???????????

Lolcio :loveu: - zapraszam ogonkiem kurze posprzątasz:evil_lol:

Posted

Ciekawe jak [B]Lolusiowi[/B] podoba się zima i śnieżek :razz:, polubił ją czy może nie wychodzi z domku ????:evil_lol:
Moja Ruda Maupa wyprowadziła się na śnieg, Lolcio możesz przyjeżdżać :lol::razz:

Posted

[quote name='ona03']Ciekawe jak [B]Lolusiowi[/B] podoba się zima i śnieżek :razz:, polubił ją czy może nie wychodzi z domku ????:evil_lol:
Moja Ruda Maupa wyprowadziła się na śnieg, Lolcio możesz przyjeżdżać :lol::razz:[/QUOTE]

To Maupa lubi takie mrozy:crazyeye:moje dziewczyny prawie nie chcą wychodzić. Na chwilkę wybiegną, poszaleją i już w łapki zimno:evil_lol:
No a jak Loluś-Togaa, mały bryka po śniegu???

Posted

[B]togaa [/B]zmierz[B] Lolcia, [/B]może potrzebny mu będzie jakiś kubraczek :evil_lol:,
wielkie mrozy maja być, a on chudzinka taka i jeszcze na dodatek zasiusiana ;);)
:cool3:
zamarznie nam czortek:cool3::cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']To Maupa lubi takie mrozy[/QUOTE]

Lubi to mało powiedziane :evil_lol:
siedzi na schodach i czeka aż go śnieg przysypie :mad::mad:

A Twoje dziewczyny prawdziwe panienki ;)
domeczek, fotelik:evil_lol:

Posted

[quote name='ona03']Lubi to mało powiedziane :evil_lol:
siedzi na schodach i czeka aż go śnieg przysypie :mad::mad:

A Twoje dziewczyny prawdziwe panienki ;)
domeczek, fotelik:evil_lol:[/QUOTE]

I łóżeczko:diabloti:

Posted

[quote name='ona03']Energy idź już spać, jutro będziesz kleić pierogi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

To zielone świecące kółeczko od razu nas zdradza:diabloti:

Jakie pierogi:crazyeye:Ona03 ja nie umiem lepić pierogów:evil_lol:([SIZE="1"]i bardzo mi z tym dobrze:diabloti:[/SIZE]

Togaa co się z Wami dzieje???

Posted

Ledwo sie dopchałam do kompa bo goście okupują..Pojutrze będzie jeszcze gorzej.....
Lepie, duszę,gotuję,miele,siekam, piekę ,smażę.....niedługo sypiać będe w kuchni.
Na szczęście Święta sa raz w roku i robie to dla tych których kocham...Uf!
Lolo - gwiazda całego stada. Wszyscy zachwyceni jego popisami...Nie usiedzi w miejscu i roznosi dom bo w ogrodzie wiadomo jak jest...
Oneczko! trwją poszukiwania licznych kiedyś centymetrów...Były i nie ma a linijką Lolka raczej nie wymierzę....hi,h
Faktycznie marznie szybciutko bo choć loki już długie,to podszerstka zero.

Posted

My tu się zamartwiamy, a [B]Lolcio [/B]gwiazdorzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Togaa posadź gościa przy komputerze i niech opisuje wybryki Lolcia :razz::razz::razz:

A zmierz Lola sznureczkiem a później na linijkę z tym sznurkiem , bardzo potrzebne:evil_lol:

Posted

[quote name='togaa']
Lepie, duszę,gotuję,miele,siekam, piekę ,smażę.....niedługo sypiać będe w kuchni[/QUOTE]

Już wiem gdzie się wybrać na przysmak :evil_lol:i

Posted

Loluś nadal bezdomny. .....
Cały czas poszukiwany jest ten najlepszy, najwspanialszy a przede wszystkim [B]odpowiedzialny[/B] domek dla tego fantastycznego łobuza!
To niepowtarzalny pies. Zupełnie wyjątkowy , zwłaszcza charakterologicznie.
Kocha być z człowiekiem, zawsze musi być w epicentrum wszystkich wydarzeń. Mało jest w ciągu dnia chwil gdy Loluś jest nieaktywny...On się nigdy nie nudzi i ręczę że jego potencjalny opiekun też się z Lolkiem nudzić nie będzie.
O urodzie nie wspomnę. Żywy mapet, zwłaszcza teraz, gdy ma dłuższe futerko...
Może [B]bubu[/B] znajdzie po Swiętach czas na nowe fotki, to sie chłopak zaprezentuje.....

Posted

Prezencik dla Lolusia ślicznie zapakowany czeka już od pażdziernika.
[B]Onki3[/B] kochane o tym pomyslały....
Lolus narazie atakuje obcojęzycznego gościa.....Gdy gość siedzi jest jako tako, ale niech no sie tylko gość ruszy...Lolo przystepuje do akcji.... Może dlatego że gość dwumetrowy i to sie wydaje Lolkowi mało naturalne...?..?

Posted

[B]togaa [/B]dlaczego [B]Loluś [/B]zjada prezenty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[IMG]http://img40.imageshack.us/img40/9547/dsc00198kp.jpg[/IMG]

Posted

Witamy nową Cioteczkę od ślicznych świecidełek:loveu::loveu:

A togaa to gdzieś się zapodziała, chyba tłumaczy się za Mikołaja :evil_lol::evil_lol:
Albo Lolcio zjadł goscia ;);)

Energy - a to dlaczego nie dostałaś prezentu, nie byłaś grzeczna czy cuś :mad::evil_lol::evil_lol:

:loveu:

Posted

[quote name='ona03']

Energy - a to dlaczego nie dostałaś prezentu, nie byłaś grzeczna czy cuś :mad::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

No przecież Loluś pożarł Mikołaja i biedak nie zdążył do mnie dotrzeć:placz: