Poker Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Energy'][quote name='ona03']B] Wypachniony Loluś idzie spać, ciekawe czy w nocy gada przez sen:evil_lol:mała gadułka:loveu:[/quote] że gada to pal sześć, ale ciekawe co gada :crazyeye: Quote
Energy Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='ona03'][B]Energy[/B] to jest forum futrzatych a nie wąsatych :mad::evil_lol::mad::evil_lol:[/QUOTE] mnie sie i tak podoba:eviltong::evil_lol: Wypachniony Loluś idzie spać, ciekawe czy w nocy gada przez sen:evil_lol:mała gadułka:loveu: [quote name='Poker'] że gada to pal sześć, ale ciekawe co gada :crazyeye:[/QUOTE] "Odczepcie się od moich jajek moje ci one":evil_lol: Quote
togaa Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Tyle sie tu dzieje..!!!!! Dziwnie sie czuję....Wszystko inaczej.... I ta cisza w domu ...!!! Na ogół Lolo był prowodyrem akcji.."szczekamy"!!! A tu nie ma Głównego Szczekacza...!!! Skype mi padł, komórkę wygadałam...najchętniej załozyłabym gorącą linię z Ona03.... W dodatku nie mam powodów do zamartwiania się, bo wiem że to najlepsze kolonie na świecie !!!:lol::loveu: Wciąż nie dowierzam .... Quote
ihabe Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Togaa.... Relaksuj się na maxa:loveu::loveu::loveu: Daj się nacieszyć ciotce Lolkiem:loveu::loveu: Ciotka? jak tam nocka?:loveu::loveu: Quote
Poker Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jak nie dowierzasz, to się uszczypnij :evil_lol: Lolek ma dobrze na koloniach jesiennych, już ciocia ona03 z mężem zadbają o niego :loveu: Quote
ona03 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [B]ihabe, Poker [/B]- macie rację ;) [B]Togaa[/B] - odpoczywaj, relaksuj się, góry czekają :cool1: Quote
ona03 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [B]Lolcio [/B]ma się dobrze, przesypia całe noce, a moja "ruda maupa" :evil_lol: robi mi pobudkę o 7.30 i przy okazji budzi Lolcia :mad:. Jak on traktuje gościa :cool3:. Quote
ona03 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [B]Lolcio[/B] bardzo szanuje moją pracę i uwielbia kąpieele :mad:. Dziś upaćkał sie w ogrodzie w jakiejś kooooooooooooo chyba kociej i było szorowanko :cool3:. Moje czorty nie robią takich numerów :-o. Mam nowe doświadczenia :evil_lol:. [B]Togaa [/B]co mnie jeszcze czeka :diabloti: Quote
diuna_wro Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Myślę, że "katapulta" będzie też ciekawym doświadczeniem dla Was:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Poker Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='ona03'][B]Lolcio[/B] bardzo szanuje moją pracę i uwielbia kąpieele :mad:. Dziś upaćkał sie w ogrodzie w jakiejś kooooooooooooo chyba kociej i było szorowanko :cool3:. Moje czorty nie robią takich numerów :-o. Mam nowe doświadczenia :evil_lol:. [B]Togaa [/B]co mnie jeszcze czeka :diabloti:[/quote] Po prostu trzeba koo na ogrodzie sprzątać a bieżąco .Loluś uczy PORZĄDKU :evil_lol: A jak Wasze psy sobie z nim radzą? albo on z nimi ? Quote
diuna_wro Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Poker']Po prostu trzeba koo na ogrodzie sprzątać a bieżąco .Loluś uczy PORZĄDKU :evil_lol:[/quote] Dokładnie:evil_lol: nas w domu nikt tak nie nauczył sprzątania ze stołu natychmiast po obiedzie, jak nasza Klara - złodziejka - wyjadaczka:evil_lol: Quote
Energy Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Loluś urozmaica sobie wakacje i chyba Tobie też Ona03:evil_lol: Albo chciał poprawić swoje zapachy po poprzedniej kąpieli, bo za bardzo był wyperfumowany:diabloti: Quote
togaa Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='ona03'][B]Lolcio[/B] bardzo szanuje moją pracę i uwielbia kąpieele :mad:. Dziś upaćkał sie w ogrodzie w jakiejś kooooooooooooo chyba kociej i było szorowanko :cool3:. Moje czorty nie robią takich numerów :-o. Mam nowe doświadczenia :evil_lol:. [B]Togaa [/B]co mnie jeszcze czeka :diabloti:[/quote] W kociej kooooo....? Wykluczone !!!! Kocie nie są tak marnotrawione,tylko konsumowane na miejscu !:evil_lol: Natomiast uwalenie sie na rozgrzebanej glinie tuz po kapieli już kilka razy przerabiałam...;) Oneczko, żeby z tego szorowania Lolusiowi czarne plamki nie zeszły i nie został Snieżynką...;)..? Dalej dziwnie sie czuję. W domu cisza...Tak niepokojąca,że podchodze do okna sprawdzać czy brama zamknięta i czy psy nie dały dyla....;)..? Od jutra wakacjuję...!!. 5,30 wyjeżdżam z domu i wrócę pewnie przed północą...!!! A tak w ogole,to nie ma godziny,by w domu nie mówiło sie o Lolusiu..! Ma w sobie gadzina jakiś czar... Quote
ona03 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [B]Togaa gdzie jest instrukcja obsługi Lolcia :cool3:.[/B] Nie mogę nic wysłać :angryy:. Quote
ona03 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 To dogo mnie wku :cool1:. A koooooo to były na takim ogrodzie, a właściwie w sadzie gdzie moje piesy nie mają wstępu bo nie jest ogrodzony:cool3:. Lolcio wyszedł pozwiedzać, oczywiście na smyczy :lol: i sobie pozwiedzał :angryy:. Quote
ona03 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [B]togaa[/B] nie martw się łatek będę pilnować bo są śliczne ;). Katapulta już była :evil_lol: Najlepsza jest jak spotkają się przy ogrodzeniu /podzieliłam ogród na dwie części/ z "rudą maupą" :cool3:. Quote
ona03 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [B]Lolcio [/B]śpi obok mnie na fotelu i chrapie, aż się fotel trzęsie :evil_lol:. Przebiera łapkami, ciekawe dokąd on biegnie i co mu się śni ;). Quote
Poker Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Pewnie biega od togaa do ona03 i nie wie którą wybrać :evil_lol: Quote
Energy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='ona03'][B]togaa[/B] nie martw się łatek będę pilnować bo są śliczne ;). Katapulta już była :evil_lol: Najlepsza jest jak spotkają się przy ogrodzeniu /podzieliłam ogród na dwie części/ z "rudą maupą" :cool3:.[/QUOTE] Jaką "rudą małpą":crazyeye:chyba nia masz na myśli swojego psiaka:evil_lol: Quote
ona03 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Energy']Jaką "rudą małpą":crazyeye:chyba nia masz na myśli swojego psiaka:evil_lol:[/quote] To jest"maupa" a nie małpa :evil_lol:. I oczywiście chodziło mi o akitkę z którą Lolcio kochany wojuje :mad:. Dlatego wszystko rozdzielone, a jak się spotykają razem w "salunie" to obydwa są na sznurkach :diabloti: Akitka jest grzeczna /jak na akitkę/ tylko ten czort Loluś go zaczepia :mad:. A Loluś jest coraz cuuuuuuuuuuudniejszy / ciiiiiii bo jak "małż" doczyta/:cool1: Wczoraj mnie wywalało cały czas z dogo, zobaczymy dzisiaj. Jak będzie ok. to będa zdjątka ;). Quote
ona03 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Poker']Pewnie biega od togaa do ona03 i nie wie którą wybrać :evil_lol:[/quote] Sama jestem ciekawa jak to będzie przy rozstaniu :evil_lol:. Chyba będzie tak :placz:, albo Loluś tak nam da popalić, że będzie tak :mad::evil_lol:. Quote
Energy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Obawiam się, że nawet jak da popalić to będzie:placz::evil_lol: No to czekam na zdjęcia małego wojownika:loveu: [quote name='ona03']To jest"maupa" a nie małpa :evil_lol:.[/QUOTE] Przepraszam analfabetka ze mnie:cool3::evil_lol: Quote
togaa Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Niezły duecik....! "czerwona maupa" i..... "szczekająca pielucha"....:roll: Z Oną mam 'gorącą linie",więc jestem na bieżąco...Zaraz zmykam...Jak wakacje to wakacje... Aaaa....coś mi sie zdaje,że Lolo ma lepsze wakacje od moich...;) Quote
christoph Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Już czas na zdjątka. [B]Loluś w kąpieli[/B] [IMG]http://img258.imageshack.us/img258/6199/pict0087a.jpg[/IMG] [IMG]http://img183.imageshack.us/img183/580/pict0089a.jpg[/IMG] [IMG]http://img194.imageshack.us/img194/5008/pict0090a.jpg[/IMG] [IMG]http://img99.imageshack.us/img99/9952/pict0091a.jpg[/IMG] [IMG]http://img75.imageshack.us/img75/320/pict0092a.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts