Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pojadę na ratunek , tylko kogo bardziej trzeba będzie ratować ? Togunię czy cięciunia ?

Na wysokości Tobiasza abażuru mam siniaki na nogach , ręce poobdzierane i głowę poobijaną ( śpimy razem , więc nocki są koszmarne ) 

• Like 1
Posted
11 godzin temu, Smyku napisał:

Na wysokości Tobiasza abażuru mam siniaki na nogach , ręce poobdzierane i głowę poobijaną ( śpimy razem , więc nocki są koszmarne ) 

Smyczku to jak do pracy wstajesz ?

Na nóżki to jakieś ochraniacze załatw :)

Posted

Gdyby teraz coś mnie się stało i trafiła bym na obdukcje to rodzina ma zagwarantowane nieprzyjemności .

Kolanka OK! ale łydki na dwóch wysokościach kapelusza mam w siniakach , po kontroli mam podrapaną całą klatkę piersiową i siniaki na szyi .

Wujcio wet i ciocie techniczki są pod ogromnym wrażeniem Tobiasza , stwierdzili , że Mysiu przy Tobiaszu to był ideał 

Tobiasz zachowuje się jeszcze przed badaniem jakby go wzrokiem już odzierali ze skóry .

Dziamoli całą wizytę i to wszystko ponoć moja wina bo jestem zbyt opiekuńcza ( to takie stwierdzenie z przymrużeniem oka )

• Like 3
Posted
Dnia 25.07.2018 o 00:02, ona03 napisał:

hi hi hi

Niech no tylko wpadnie w moje łapki........

Też tak sobie pomyślałam że pewnie będziesz go ciachać ;)

SAM_0594.JPG.ca9db69fad90856e62fad37b686486ea.JPG

On nawet nie wie jakie ma w życiu szczęście, że na takie Ciocie na swojej drodze trafił :)

• Like 3
Posted
12 godzin temu, Smyku napisał:

Gdyby teraz coś mnie się stało i trafiła bym na obdukcje to rodzina ma zagwarantowane nieprzyjemności .

Kolanka OK! ale łydki na dwóch wysokościach kapelusza mam w siniakach , po kontroli mam podrapaną całą klatkę piersiową i siniaki na szyi .

Wujcio wet i ciocie techniczki są pod ogromnym wrażeniem Tobiasza , stwierdzili , że Mysiu przy Tobiaszu to był ideał 

Tobiasz zachowuje się jeszcze przed badaniem jakby go wzrokiem już odzierali ze skóry .

Dziamoli całą wizytę i to wszystko ponoć moja wina bo jestem zbyt opiekuńcza ( to takie stwierdzenie z przymrużeniem oka )

Ja też nie rozumiem o czym mówią  jak jadę ja z naszymi psiakami, a potem jedzie mąż. Jakieś głupoty że są grzeczniejsze przy nim czy cuś :D

A już wogóle nie rozumiem naszej Pani fryzjerki która mówi to samo.

Przecież matkę ma się tylko jedną....hahaha.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Kochane, ten  straszny brud na parkiecie, który to na zdjęciach bije po oczach, , to  owszem, brud jest, ale głównie to parkiet  wydrapany do żywego, do kleju prawie .

9 psów go wydeptało, a i koty się przyłożyły. I mogę sobie szmatą mazać a w napadach szczotą ryżową drapać, efekt ten sam…Już za swego życia tych podłóg nie odnowię, bo i po co? Żeby  się potem użalać nad najmniejszą ryską?

Tak mnie naszło przy sobocie  się wytłumaczyć .. ;-)