togaa Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 7 godzin temu, Poker napisał: Podpisiane A Lolcio te już podpisał ? Podpisał, a jakże.... Quote
ona03 Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 54 minut temu, Poker napisał: grzeczny chłopczyk. Kiedy nasza randka? To On umie pisać....... ? Zdolniacha :) Myślałam o 03.07 - ale mężuś majstruje coś przy płocie, jak nie skończy to Małe Rude poźre Lolcia, później Kado nie może, dopiero pod koniec lipca, a jeszcze nie dotarłam do anecik, i Smyczku, jak tam, w tym roku może........ :) Quote
Poker Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Póki co to niby mogę i pod koniec lipca. Ale u mnie to nic nie wiadomo. Nagle okazuje się ,że mam wyjazd i nie ma rady na to. No i Nika Ela, coś pisała ,że w lipcu może. A może i Figunia by się zabrała z nami. Quote
ona03 Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 9 godzin temu, Poker napisał: Póki co to niby mogę i pod koniec lipca. Ale u mnie to nic nie wiadomo. Nagle okazuje się ,że mam wyjazd i nie ma rady na to. No i Nika Ela, coś pisała ,że w lipcu może. A może i Figunia by się zabrała z nami. Liczyłam na to, że Elunia i Figunia zabiorą się razem, ale będzie wesoło :) 1 Quote
NikaEla Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 12 godzin temu, Poker napisał: Póki co to niby mogę i pod koniec lipca. Ale u mnie to nic nie wiadomo. Nagle okazuje się ,że mam wyjazd i nie ma rady na to. No i Nika Ela, coś pisała ,że w lipcu może. A może i Figunia by się zabrała z nami. ja pod koniec lipca są Dni Młodzieży, więc 24.07 na pewno mi odpada, bo goszczę pielgrzymów Quote
Anecik Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 O 9.06.2016 o 22:37, ona03 napisał: To On umie pisać....... ? Zdolniacha :) Myślałam o 03.07 - ale mężuś majstruje coś przy płocie, jak nie skończy to Małe Rude poźre Lolcia, później Kado nie może, dopiero pod koniec lipca, a jeszcze nie dotarłam do anecik, i Smyczku, jak tam, w tym roku może........ :) Już dotarła:) Quote
Poker Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 23 minut temu, anecik napisał: Już dotarła:) 23 minut temu, anecik napisał: Już dotarła:) I co? Jak z terminem ? Quote
ona03 Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 O 10.06.2016 o 11:11, NikaEla napisał: ja pod koniec lipca są Dni Młodzieży, więc 24.07 na pewno mi odpada, bo goszczę pielgrzymów I lipiec odpadł. 41 minut temu, anecik napisał: Już dotarła:) Odnalazła się anecik :) 17 minut temu, Poker napisał: I co? Jak z terminem ? To chyba sierpień, może pierwsza niedziela 07 - komu pasuje ? Quote
Poker Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Dopiero?? Za 2 miesiące? Nie wiem jak ja to przeżyję. Quote
Anecik Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 22 minut temu, Poker napisał: Dopiero?? Za 2 miesiące? Nie wiem jak ja to przeżyję. Jak to jak. Z utęsknieniem :) Quote
ona03 Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 9 godzin temu, Poker napisał: Dopiero?? Za 2 miesiące? Nie wiem jak ja to przeżyję. Damy radę Pokerku :), znaczy się termin pasuje jak na razie ? 9 godzin temu, anecik napisał: Jak to jak. Z utęsknieniem :) anecik chyba też pasuje :) Lolciu, Togusiu, Wam pasuje ? Elu, Figuniu - pasuje, i Smyczku w końcu mogłaby przyjechać :) Quote
Poker Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 W tej chwili pasuje, ale co będzie za 2 !!!!!miesiące to nie wiem. Ja zawsze siedzę jak na beczce prochu. Quote
NikaEla Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 O 13.06.2016 o 22:49, ona03 napisał: I lipiec odpadł. To chyba sierpień, może pierwsza niedziela 07 - komu pasuje ? Niestety mi nie pasuje (3.07, 24.07, oraz 3 - 15.08 i 28.08) Quote
togaa Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 O 14.06.2016 o 08:35, ona03 napisał: Lolciu, Togusiu, Wam pasuje ? Oprócz czerwca, to wszyściutko pasuje a sierpień/wrzesień najbardziej.;-) Lolo pięknie dziękuje za jedzonko, niestety zostało lekko napoczęte.Wystarczyło 5 minut nieuwagi. Sprawca nieznany, podejrzewamy Mikusia Halnego. Wakacyjnie... Quote
Smyku Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Basieńko a Lolo co ma taką minę obrażoną ? Nie dogaduje się z wnusiem ? Quote
togaa Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 O 16.06.2016 o 15:56, Smyku napisał: Basieńko a Lolo co ma taką minę obrażoną ? Nie dogaduje się z wnusiem ? Lolo jest cudowny. Wnusia omijał wielkim łukiem. Gdyby doszło do „konfrontacji”, Lolo by nie popuścił, bo taki jest. Użre i tyle….Dlatego woli trzymać się od małego z daleka. Mam najgorszy tydzień w roku a seria ‘przypadków się nie kończy… W poniedziałek wysiadła mi drukarka (zalana tuszem),zaraz potem laptop ( z przegrzania), samochód nie przeszedł badania technicznego i stoi w warsztacie, a naprawa kosztować będzie dwie jego wartości . Iga chodzi na 3 łapach i czeka Ją kolejne łatanie więzadła kolana, a 19 letnia koteczka Laluna ma krwawy wyciek z pustki po oku. .Nie je, wymiotuje, wciąż na granicy życia i śmierci .Nerki siadają. Jak już jestem bliska by pomóc Jej odejść, kociczka ożywa… Druga nastolatka; ślepa i głucha suczka Niunia , rezydentka kuchni, co rusz ma ataki drgawek a łapy rozjeżdżają się na wszystkie strony. Na noc pielucha, w dzień ciągłe wycieranie, bo przecieka. Na dodatek wysiadło mi zdrowie, o stresie związanym z okresem sprawozdawczym, finansami i presją czasu, nie wspomnę….Pytam, co jeszcze? Chciałam pokazać Lola w upale. Oczywiście robił uniki , jak to Lolo. Na szczęście znosi gorąco najlepiej z nas wszystkich… Z tyłu staruszka NIUNIA.. Całe swe kocie życie, koty darły koty. Dopiero na starość złagodniały... Quote
Poker Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 trochę za dużo jak na jedną głowę. A Lolek jak zwykle niczym się nie przejmuje i wygląda urzekająco. Mój wnuczek 22 lata temu pchał taki sam wózek jak Twój wnusio. Quote
ona03 Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 U mnie też jest taki wózek, troszkę zmienił przeznaczenie :) togusiu, gdzie się podziewacie ??? Ja suszę i suszę i suszę, już nie mam jak chodzić po domu, wszystkie podłogi zajęte. 1 Quote
ona03 Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 21 godzin temu, Poker napisał: No właśnie, gdzie się podział Lolek ? Jak to gdzie ...... u mnie :) Właśnie przybyła armia Lolciów zamówiona w grudniu :) 2 Quote
Recommended Posts