ona03 Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 A ja też mam Lolcia :D Ładnie Lolciowi w niebieskim :) Pewnie w wyniku jakiejś skrytej akcji z oneczką03. Spiskowałyśmy...... Pokerku Nasz koffffany, do Ciebie już dawno by poleciał, tylko ja się zawsze zastanawiam gdzie ten Loluś by zawisł..........., na hibiskusie czy palmie :) A ten choinkowy Loluś taki się szwendak zrobił, że z 15 szt zostały trzy....., muszę domówić jeszcze parę Lolciów:) Quote
Anecik Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 A co tu wszystko poznikało??? Poszły alimenty troszkę opóżnione na Lolcia za XII. Przeca nie na Lolcia tylko na Pankracka :D Oj ja głupia... Quote
Poker Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 O 4.01.2016o10:09, ona03 napisał: Pokerku Nasz koffffany, do Ciebie już dawno by poleciał, tylko ja się zawsze zastanawiam gdzie ten Loluś by zawisł..........., na hibiskusie czy palmie :) To prawda, chyba by na hibiskusie zawisł.Wyrosłam już z choinki. No i kto narzekał na nowe dogo? Tyle radości sprawia ... Quote
NikaEla Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Zrobiłam w sobotę bazar z 50 ciuszkami od Smyku i mi go wcięło :) Zaraz spróbuje powalczyć raz jeszcze... Quote
Poker Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 59 minut temu, NikaEla napisał: Zrobiłam w sobotę bazar z 50 ciuszkami od Smyku i mi go wcięło :) Zaraz spróbuje powalczyć raz jeszcze... OOO, to to , może się dowiem jak się wkleja zdjęcia. Quote
NikaEla Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Bazar gotowy:) 1 minutę temu, Poker napisał: OOO, to to , może się dowiem jak się wkleja zdjęcia. zdjęcia wklejasz przez kopiuj-wklej z zewnętrznego serwera :) Przynajmniej ja tak robię :) Quote
Poker Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 NikaEla jak zwykle szybka bilówa. Chyba zlikwidowali podpisy i banerki.... Quote
togaa Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Rety, nie potrafię się tu odnależć. Koszmar jakiś. Nikuniu, Smyczku, za bazarek piękne dzięki. Ciekawe czy uda mi się wstawić zdjęcia. Lolo dostał zapas pieluch. Oneczko03, dziękuję ! Quote
ona03 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Moje koffffffane będzie zapieluchowane :) i już nastepny bazarek koffane Cioteczki wyczarowały Quote
Smyku Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Popierdółko dobrze policzyłeś , stan się zgadza ? Basieńko wyściskaj proszę zaraz , teraz , natychmiast kochanego gadziorka . Quote
Anecik Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 O 4.01.2016o01:27, anecik napisał: A ja też mam Lolcia :D Loluś trzeba rozebrać choinkę. Muszę Ci znaleźć jakieś honorowe miejsce :) Buziaki dla Lolcia, tylko duże poproszę Togusiu :) Quote
ona03 Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 O 8.01.2016o11:55, anecik napisał: Loluś trzeba rozebrać choinkę. Muszę Ci znaleźć jakieś honorowe miejsce :) Buziaki dla Lolcia, tylko duże poproszę Togusiu :) I gdzie Loluś dynda :) Quote
Anecik Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 4 godziny temu, ona03 napisał: I gdzie Loluś dynda :) Jutro pyknę zdjęcie :D Quote
Poker Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Godzinę temu, anecik napisał: Jutro pyknę zdjęcie :D Ale mnie ciekawość zżera gdzie też nasz LOLCIO dynda. Quote
Anecik Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Lolcio dynda na wierzbie :D :D :D Muszę zamówić Mimronki żeby se trzy dyndały. A Mimisia jak "przychodzi z dworu" to puka w szybkę :D Quote
Poker Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 to już się domyślam ,że będzie wisiał na tle szyby w drzwiach tak jak dla ptaków się nakleja cosik na szybach ,żeby się nie rozbijały o nie. Quote
Anecik Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 5 minut temu, Poker napisał: to już się domyślam ,że będzie wisiał na tle szyby w drzwiach tak jak dla ptaków się nakleja cosik na szybach ,żeby się rozbijały o nie. Poker czas spać chyba :D nakleja się cosik na szybach żeby się nie rozbijały o nie :D :D Wisi na wierzbie mandżurskiej w salonie. Tylko taki samotny :) Quote
Poker Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 9 godzin temu, anecik napisał: Poker czas spać chyba :D nakleja się cosik na szybach żeby się nie rozbijały o nie :D :D Wisi na wierzbie mandżurskiej w salonie. Tylko taki samotny :) Chyba już byłam głodna ,że zjadłam to NIE. Proszę o zdjęcie Lolka na wierzbie , chyba wisi jak gruszka.(: 1 Quote
togaa Posted January 14, 2016 Author Posted January 14, 2016 Cytuj Wisi na wierzbie mandżurskiej w salonie. Tylko taki samotny :) anecik, to pieluchę Mu dowieś. Będzie komplet ! ;-) Quote
ona03 Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Godzinę temu, Smyku napisał: Lolito i towarzystwo wyściskane ? Smyczku, a Twój Lolcio gdzie dynda jak złazi z choinki :) Quote
Poker Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 2 godziny temu, Smyku napisał: Nasz Lolo jeździ z córką autem . Ale fajny pomysł. Mi w aucie dynda koala Quote
Recommended Posts