togaa Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Energy']A Mały Rudy nie chciał zjeść Lolka?:)[/QUOTE] Moje słoneczko kochane- zasikane. Już za nim tęsknię.... Rudy patyczak jesli pożre Lolka, to wyłącznie z ciekawości .. Ma japoniec takie figlarno - zaczepne spojrzenie i nieodpartą chęć eksperymentowania ; coś jak dzieci z muchami. Quote
Energy Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='togaa']Moje słoneczko kochane- zasikane. Już za nim tęsknię.... Rudy patyczak jesli pożre Lolka, to wyłącznie z ciekawości .. Ma japoniec takie figlarno - zaczepne spojrzenie i nieodpartą chęć eksperymentowania ; coś jak dzieci z muchami.[/QUOTE] A no to jak tylko z takiego powodu go pożre to mnie Togaa uspokoiłaś:diabloti::evil_lol: Oneczko pilnuj proszę małego zasiurańca, tak na wszelki wypadek:cool3:jakby Rudasek chciał sprawdzić co w nim w środeczku siedzi;) Quote
Poker Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Zasiuraniec witał onkę jak szalony.On biedny ma rozdwojenie jaźni.Sam nie wie którą ma kochać- togaa czy ona03. A Rudzielec jest bardzo zgrabny , smukły , długonogi chłopak. Mam nadzieję ,że sie jednak zaprzyjaźnią. Jakby ludzie wiedzieli ,że ciotki jadą za daleka ,żeby tylko psa zobaczyć;), to by się w główki pukali. Quote
Malgoska Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='Poker']Zasiuraniec witał onkę jak szalony.On biedny ma rozdwojenie jaźni.Sam nie wie którą ma kochać- togaa czy ona03. A Rudzielec jest bardzo zgrabny , smukły , długonogi chłopak. Mam nadzieję ,że sie jednak zaprzyjaźnią. Jakby ludzie wiedzieli ,że ciotki jadą za daleka ,żeby tylko psa zobaczyć;), to by się w główki pukali.[/QUOTE] też chciałam pojechać to mi nie powiedziałyście gdzie :sad::sad::-(:-( Quote
Poker Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='Malgoska']też chciałam pojechać to mi nie powiedziałyście gdzie :sad::sad::-(:-([/QUOTE] ojoj, nie zauważyłam ,że też chciałaś przyjechać. Spotykamy się zawsze przy zjeździe z autostrady koło Wrocławia. A gdzie TY mieszkasz? Quote
Malgoska Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Poker']ojoj, nie zauważyłam ,że też chciałaś przyjechać. Spotykamy się zawsze przy zjeździe z autostrady koło Wrocławia. A gdzie TY mieszkasz?[/QUOTE] w Krakowie Quote
Poker Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Malgoska']w Krakowie[/QUOTE] To byś miała kawałeczek,ale następnym razem nic nie stoi na przeszkodzie,żebyś zrobiła wycieczkę. Do Bielska masz blizej. Quote
ona03 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Malgoska']też chciałam pojechać to mi nie powiedziałyście gdzie :sad::sad::-(:-([/QUOTE] Oj [B]Malgosiu [/B]:loveu:, przecie to żadna tajemnica, ale jak się zlatują Cioteczki z Wrocławia to myślałam, że to oczywiste gdzie zlot :evil_lol:. Kraków troszkę nie po drodze więc do głowy mi nie przyszło, że byś się wybrała :oops:, [B]Energusia[/B] też bardzo chciała, nawet obiadek ugotowała :evil_lol: i zjadła :evil_lol:. Latem postaramy się o ten zlot :razz:. [B]Lolisio[/B] dziś z samego rana koncertował pod drzwiami :evil_lol: więc mu otworzyłam i poleciał w zaspy :diabloti:. Quote
Poker Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 A wrócił czy zapadł sie w śnieżny puch i na wiosnę wyjdzie ? Bo że Rudy to lubi, to się nie dziwię ,ale Loluś? togaa, dałaś Lolkowi jakieś futerko eko na zimę i walonki ? Quote
togaa Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [QUOTE]togaa, dałaś Lolkowi jakieś futerko eko na zimę i walonki ? [/QUOTE] Pojechał goły jak turecki święty i to pod każdym względem...:razz: A w domu jakoś cicho i poważnie. Nikt nas upierdliwym szczekaniem nie wyciąga o 6 rano z łóżka. Sielanka ! Quote
Poker Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 To w końcu odpoczniesz od gadziny :loveu: Quote
togaa Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='Poker']To w końcu odpoczniesz od gadziny :loveu:[/QUOTE] Chyba nie odpocznę. Od rana zżerają mnie nery.[B] Dudi[/B], ukochany kot mojej Córki od kilku dni wymiotował. Kroplówki, przeciwymiotne itp., nic nie pomagało. Wieczorem miał rtg , podany został kontrast i dzisiaj wyszło że jest niedrożnośc jelit. Już jest po zabiegu. [B]W jelicie był guzik !!!!![/B] Operacje przeżył, martwię sie co bedzie dalej? Oby tylko z tego wyszedł... .[IMG]http://img571.imageshack.us/img571/5904/dsc00330b.jpg[/IMG] Quote
Poker Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Biedny kiciuś,musi być dobrze. A skąd się wziął ten guzik? Jeszcze ,że pies coś łyknie to rozumiem ,ale kot ? :crazyeye: Quote
kado Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 O Mateńko!!! Jak On go połknął? Zdrowiej [B]Dudusiu[/B]:loveu: Quote
togaa Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [B]Lolito[/B] moje kochane ! I jak Ci u Cioc[B]i Oneczki03 ? [/B] Pewnie wykąpany, włoski podstrzyżone, pazurki pomalowane, brzuszek pełny,pielucha sucha. Żyć ,nie umierać .. Mój [B]Dudi[/B] nadal w Lecznicy. Biedne kocisko. Strasznie cicho w domu bez [B]Niego[/B] i bez[B] Lolka. [/B] Quote
Malgoska Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 togaa tęskni za Lolciem.... Oneczko proszę się stawić do raportu i napisać co u Lolcia? Bo togusia zapłakana chodzi..... Quote
togaa Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='Malgoska']togaa tęskni za Lolciem.... Oneczko proszę się stawić do raportu i napisać co u Lolcia? Bo togusia zapłakana chodzi.....[/QUOTE] Jeszcze nie tęsknię. Jeszcze mam w pamięci te jego śpiewy o 5,30 i galopady po piętrach z półprzytomnym wzrokiem w poszukiwaniu [B]Togi.[/B] A [B]Dudi[/B] kochany wciaż w Lecznicy. Nie jest ani lepiej, ani gorzej, ale najwazniejsze że żyje. Nigdy nie chorował. Straszne,co go spotkało! Uwielbiam jego azjatycką, płaską mordeczkę i osobowość. Kot, który uważa się za psa i przyjażni wyłącznie z psami. [IMG]http://img255.imageshack.us/img255/600/dsc01159n.jpg[/IMG] [IMG]http://img547.imageshack.us/img547/1701/dsc011652.jpg[/IMG] Quote
ona03 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [B]Loliś[/B] :loveu: gadzina jedna :evil_lol:, przyzwyczaił się u mnie do spacerniaka i ryczy pod drzwiami, że koniecznie musi wyść :cool3:, nawet co 5 minut :mad:. [B]Lolcio[/B] na trasie :diabloti: [IMG]http://imageshack.us/a/img24/9503/pict0265m.jpg[/IMG] czasami zwolni aby podnieść nóżkę ..... ;) [IMG]http://imageshack.us/a/img16/9710/pict0267mq.jpg[/IMG] do domu nie pójdę :cool3:, zapomnij :diabloti: [IMG]http://imageshack.us/a/img203/5764/pict0273m.jpg[/IMG] ale oko do Cioteczek :loveu: puszczę :evil_lol: [IMG]http://imageshack.us/a/img821/7775/pict0298m.jpg[/IMG] ........ Quote
Poker Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Ale cudowny krasnodudek jak mawiałam moja córka. Quote
NikaEla Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Lolcio ogolony to szmateczkę na grzbiecik dostał ;) Quote
Malgoska Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Lolcio szuka panny, wywieźli go ale on dalej szuka... A jaki ma sliczny kubraczek.... Quote
Smyku Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Loluniu nie siadaj na śniegu , bo dupsia umarznie . Quote
togaa Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='Smyku']Loluniu nie siadaj na śniegu , bo dupsia umarznie .[/QUOTE] I bardzo dobrze...Może mu amorowe klimaty wywietrzeją z głowy. Ponoć jest niemożliwy i wjeżdża bezczelnie pod ogon każdej napotkanej pannie. Jak to "koszmarny[B] Lolo[/B]" !!!! Quote
Recommended Posts