kado Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Biedna[B] togaa:loveu: , [/B]wracaj szybciutko[B] Basiu[/B] do zdrowia...[B]Lolito[/B] pod kołderkę i ogrzewać swoją Pańcię!!! Witaj[B] krakowianka.fr[/B] :multi: Tak jak już CI napisała Iw[B]onka03[/B]:loveu: przeczytaj wątek [B]JPG[/B], a na pewno nie będzie to czas zmarnowany. Tylko uprzedzam, że jak już zaczniesz czytać, to nie będziesz umiała skończyć, bo nasz[B] Lolo[/B] jest psem magicznym... Quote
ona03 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [B] Lolitku :loveu: [/B]jak się sprawujesz, herbatka zaparzona :lol:. Cioteczki :loveu: bazarek :evil_lol: zapraszam :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/202714-Ładne-nóżki-na-wiosnę-tylko-8-50-do-03.03-godz.-22.00[/URL] Quote
Smyku Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Basiu szybkiego powrotu do zdrowia życzę . Quote
ona03 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [B]Krakowianko.fr :)[/B] marzec 2009, potrąconego przez samochód Lolcia znajdują dziewczyny, tył ma bezwładny, potrzeb fizjologicznych nie kontroluje. Trafia na "chwilkę" do DT u togaa, wożenie Lolcia po specjalistach, żadnych szans na poprawę. Wreszcie trafia na rehabilitację, zaczyna chodzić, najpierw w wózeczku, później już sam, potrzeb fizjologicznych nadal nie kontroluje. Nie jest w pełni sprawnym psiakiem, tylne nóżki po urazie są słabsze /jak ktoś bardziej spostrzegawczy, to na filmiku z lata widać, jak tylne nóżki się plączą/, potrzebuje codziennych spacerów aby utrzymać mięśnie w kondycji. Potrzeby Lolcia to pieluchy /5-7 szt. dziennie/, podkłady, chusteczki do podcierania, maść sudocrem aby nie tworzyły odparzenia. Karma light, aby utrzymać Lolcia w kondycji, aby nie bylo problemów z koooooooo. Poza tym wszystko to, co potrzebne każdemu piesowi, szczepienia, odrobaczenia, preparaty na kleszcze, czyszczenie ząbków z kamienia. O to wszystko dbamy tu "Cioteczki Lolciowe" i prosimy nowe, bo ten czort tak zalazł nam za skórę i myślę, że odpłaca nam z nawiązką swoim rozrabianiem za nasze starania. Jak coś pominęłam to Cioteczki krzyczcie, ale tego nie da się opisać w skrócie, to trzeba przeczytać w całości, zobaczyć fotki, codzienne starania o zdrowie Lolcia. Quote
Poker Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Trzeba dodać ,że Lolcio to słodka cholera. Ma swó charakterek ,ale nie da się go nie kochać. I ma grono wiernych wielbicielek zakochanych w nim po uszy. Ale najważniejsze jest to ,że on miał być u togaa na chwilę ,która trwa już 2 lata, był 2 razy na wakacjach u ona03. togaa kocha , ale chyba zdecydowałaby się go oddać( chyba ,że się mylę) do najlepszego domku na świecie, co musiałaby sama zweryfikować. Quote
kado Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ha...a ja mam pytanie...konkursowe :cool3: Która cioteczka nazwała naszego[B] Lolita[/B] :loveu:kochanego....[B]Jaśnie Panem Gadem[/B] ? Dla ułatwienia podpowiem, że odpowiedź mieści się w pierwszych 100 str wątku...:ylsuper: Quote
Poker Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 A jaka nagroda? tylko nie mów ,że zdjęcie JPG , ani pielucha kupa mięci :evil_lol: Quote
kado Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Nagrodą będzie....[B][COLOR=red]UWAGA!!!UWAGA!!!!![/COLOR][/B] pobyt[B] JPG:loveu:[/B] u zwycięzcy w czasie kolejnej cieczki[B] Kudłatej [/B]([B] togaa[/B] prawda, że wspaniały pomysł?:cool3:). Mógłby być to pobyt wakacyjny, ale tak sobie myślę, że[B] oneczka03[/B] byłaby cała w pretensjach, gdyż ten przywilej Jej się należy :evil_lol::diabloti: Quote
ona03 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='kado']Nagrodą będzie....[B][COLOR=red]UWAGA!!!UWAGA!!!!![/COLOR][/B] pobyt[B] JPG:loveu:[/B] u zwycięzcy w czasie kolejnej cieczki[B] Kudłatej [/B]([B] togaa[/B] prawda, że wspaniały pomysł?:cool3:). Mógłby być to pobyt wakacyjny, ale tak sobie myślę, że[B] oneczka03[/B] byłaby cała w pretensjach, gdyż ten przywilej Jej się należy :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] No tak, tak :evil_lol: masz całkowitą rację :evil_lol:, ale czy mi się coś należy :oops:, nie wiem :oops:. Przecież ta szelma mlaźnie ozorem i wszystko załatwia od ręki :diabloti:. A która to wymyśliła [B]JPG, [/B]przyznać się :cool3:. [B]togaa :loveu: [/B]zdrowiej szybciutko. Quote
Energy Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [B]Togaa zdrówka!!![/B] Loluś ogrzewaj dzielnie naszą Basię, żeby szybciutko wyzdrowiała:lol:I bądź grzeczny:cool3: Quote
feliksik Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [B]krakowianka.fr[/B] witaj - czy to u ciebie była sparaliżowana ADA - bo ja chyba do ciebie pisałam w sprawie Itka, jak potrzebowaliśmy dla niego pomocy. Jeśli tak to znasz temat - a Loluś to prawdziwe cudo wsród wszystkich tych przypadków sparaliżowanych Quote
ona03 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [B]Kado [/B]do kiedy trwa konkurs i dlaczego jeszcze nikt nie zgadł, nikt nie chce [B]Lolusia :evil_lol:.[/B] [B]Smyku [/B]zgaduj szybko, jakby co będę podpowiadać ;). Quote
Smyku Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Iwonko tak jak Ciebie uwielbiam tak Będę musiała chyba zrobiC Tobie i Marcie kęsim , kęsim. Jestem uryczana znowu jak bóbr przez Was . Oczywiście , że nie pamiętam kto nazwał popierdólkę JPG , więc czytam od początku wątek i mieszają mnie się łzy żalu , wzruszenia i szczęścia . Jak już będę widzieć coś na oczy i znajdę to się zaraz odmelduję . A jak nie wygram to i tak gada poznam bo w tym roku już do Ciebie przyjadę . Quote
kado Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Konkurs trwa do samego rozwiązania:evil_lol: [B]Smyku:buzi:[/B] kochana nie płacz, nie to było zamierzeniem tej zgadywanki:loveu: Quote
ona03 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 No tak [B]togaa :loveu:[/B] chora, a my tu [B]Lolciem :loveu: [/B]rozporządzamy. :evil_lol: [B]Smyku [/B]ja też nie pamiętałam i musiałam wrócić do początków z czystej ciekawości :evil_lol:. Teraz już wiem, ale dam fory innym :evil_lol:. Zapraszam serdecznie i już nie płakusiamy :buzi:, [B]Lolcio[/B] szczęśliwy. Czy wiecie, że jest to chyba trzeci lub czwarty konkurs :evil_lol:, a nagroda ciągle ta sama :evil_lol: Quote
Betbet Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Witajcie, pozdrawiam Lolusia i Lolusiowe fanki a tym samy proszę o pomoc i poradę pampersową dla Jana Stworiusza. Staruszek nie trzyma moczu, jest w dożywotnim DT, przejechałcałą Polskę z Trójmiasta do Bytomia i bardzo potrzebujemy rady, pomocy, zanim Stworiusz zasika wszystkich. Są podawane leki które wyleczyłyby problemy z pęcherzem przy okazji więc uprzedzam pytanie o zapalenie pęcherza, badania dodatkowe moczu będą robione gdy Stworek przestanie brać antybiotyki [url]http://www.dogomania.pl/threads/197502-Stworek.-O-psie-kt%C3%B3ry-pozna%C5%82-g%C5%82%C3%B3d.-W-DT-u-Telmy./page16[/url] Quote
ihabe Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='kado']Konkurs trwa do samego rozwiązania:evil_lol: [B]Smyku:buzi:[/B] kochana nie płacz, nie to było zamierzeniem tej zgadywanki:loveu:[/QUOTE] to ciotka diuna_wro post nr 2170 str 87:-) Quote
kado Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='ihabe']to ciotka diuna_wro post nr 2170 str 87:-)[/QUOTE] Tarararaa!!!![SIZE=5][COLOR=red][B]!MAMY ZWYCIĘZCĘ[/B][/COLOR][/SIZE] !!!!!:multi::multi::multi: Wielki szacun ciociu[B] ihabe[/B]:loveu: :B-fly::klacz::B-fly::klacz::B-fly::klacz::ylsuper: Quote
ona03 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='ihabe']to ciotka diuna_wro post nr 2170 str 87:-)[/QUOTE] [B]ihabe :loveu: [/B] masz [B]Lolcia [/B]na wakacje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Energy Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='ona03'][B]ihabe :loveu: [/B] masz [B]Lolcia [/B]na wakacje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No popatrz nie zdążyłam napisać, że wiem. Ale takie wakacje:multi:dobrze, że się nie wcięłam:evil_lol: Quote
Smyku Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 A ja czytam ambitnie od pierwszego postu , oglądam wszystkie zdjęcia , obejrzałam jeszcze raz film jak Lolito rozmawia z Togąą przez skypa , a tu Ihabe po cichutku mnie wyprzedziła . Ale warto było powspominać . Quote
kado Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='Energy']No popatrz nie zdążyłam napisać, że wiem. Ale takie wakacje:multi:dobrze, że się nie wcięłam:evil_lol:[/QUOTE] Kochana[B] Energy[/B] nic straconego..zawsze możesz się dogadać z[B] ihabe[/B] :evil_lol::diabloti: Quote
Energy Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='kado']Kochana[B] Energy[/B] nic straconego..zawsze możesz się dogadać z[B] ihabe[/B] :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Myślisz, że mnie też przyjmie:multi:to część wakacji mam u [B]Oneczki[/B] część u [B]Ihabe[/B]:sweetCyb:ale się moje suczydła ucieszą:diabloti::evil_lol: a wracając przywiozę Lolusia do [B]Togaa[/B] i jeszcze powakacjuję:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ale wakacje mi się szykują:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bjuta Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 O matko jaki super wątek mam do nadgonienia! Togaa kuruj się!!! Quote
ihabe Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 słodki smak zwycięstwa :-) uchuuuuuuuuuuuuuu"-) Lolitku , szykuj się :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak na marginesie, kazda z nas powspominała wspaniałe posty i wiecie co? z tego wyszłaby super książka:loveu::loveu::loveu: Może wspólnie pomyslimy nad cos w rodzaju Marley i ja :roll::roll::roll: Quote
Recommended Posts