Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedna[B] togaa:loveu: , [/B]wracaj szybciutko[B] Basiu[/B] do zdrowia...[B]Lolito[/B] pod kołderkę i ogrzewać swoją Pańcię!!!

Witaj[B] krakowianka.fr[/B] :multi: Tak jak już CI napisała Iw[B]onka03[/B]:loveu: przeczytaj wątek [B]JPG[/B], a na pewno nie będzie to czas zmarnowany. Tylko uprzedzam, że jak już zaczniesz czytać, to nie będziesz umiała skończyć, bo nasz[B] Lolo[/B] jest psem magicznym...

Posted

[B] Lolitku :loveu: [/B]jak się sprawujesz, herbatka zaparzona :lol:.

Cioteczki :loveu: bazarek :evil_lol: zapraszam :)

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/202714-Ładne-nóżki-na-wiosnę-tylko-8-50-do-03.03-godz.-22.00[/URL]

Posted

[B]Krakowianko.fr :)[/B]

marzec 2009, potrąconego przez samochód Lolcia znajdują dziewczyny, tył ma bezwładny, potrzeb fizjologicznych nie kontroluje.
Trafia na "chwilkę" do DT u togaa, wożenie Lolcia po specjalistach, żadnych szans na poprawę. Wreszcie trafia na rehabilitację, zaczyna chodzić, najpierw w wózeczku, później już sam, potrzeb fizjologicznych nadal nie kontroluje.
Nie jest w pełni sprawnym psiakiem, tylne nóżki po urazie są słabsze /jak ktoś bardziej spostrzegawczy, to na filmiku z lata widać, jak tylne nóżki się plączą/, potrzebuje codziennych spacerów aby utrzymać mięśnie w kondycji.
Potrzeby Lolcia to pieluchy /5-7 szt. dziennie/, podkłady, chusteczki do podcierania, maść sudocrem aby nie tworzyły odparzenia.
Karma light, aby utrzymać Lolcia w kondycji, aby nie bylo problemów z koooooooo.
Poza tym wszystko to, co potrzebne każdemu piesowi, szczepienia, odrobaczenia, preparaty na kleszcze, czyszczenie ząbków z kamienia.
O to wszystko dbamy tu "Cioteczki Lolciowe" i prosimy nowe, bo ten czort tak zalazł nam za skórę i myślę, że odpłaca nam z nawiązką swoim rozrabianiem za nasze starania.
Jak coś pominęłam to Cioteczki krzyczcie, ale tego nie da się opisać w skrócie, to trzeba przeczytać w całości, zobaczyć fotki, codzienne starania o zdrowie Lolcia.

Posted

Trzeba dodać ,że Lolcio to słodka cholera. Ma swó charakterek ,ale nie da się go nie kochać. I ma grono wiernych wielbicielek zakochanych w nim po uszy.
Ale najważniejsze jest to ,że on miał być u togaa na chwilę ,która trwa już 2 lata, był 2 razy na wakacjach u ona03. togaa kocha , ale chyba zdecydowałaby się go oddać( chyba ,że się mylę) do najlepszego domku na świecie, co musiałaby sama zweryfikować.

Posted

Ha...a ja mam pytanie...konkursowe :cool3: Która cioteczka nazwała naszego[B] Lolita[/B] :loveu:kochanego....[B]Jaśnie Panem Gadem[/B] ? Dla ułatwienia podpowiem, że odpowiedź mieści się w pierwszych 100 str wątku...:ylsuper:

Posted

Nagrodą będzie....[B][COLOR=red]UWAGA!!!UWAGA!!!!![/COLOR][/B] pobyt[B] JPG:loveu:[/B] u zwycięzcy w czasie kolejnej cieczki[B] Kudłatej [/B]([B] togaa[/B] prawda, że wspaniały pomysł?:cool3:).

Mógłby być to pobyt wakacyjny, ale tak sobie myślę, że[B] oneczka03[/B] byłaby cała w pretensjach, gdyż ten przywilej Jej się należy :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='kado']Nagrodą będzie....[B][COLOR=red]UWAGA!!!UWAGA!!!!![/COLOR][/B] pobyt[B] JPG:loveu:[/B] u zwycięzcy w czasie kolejnej cieczki[B] Kudłatej [/B]([B] togaa[/B] prawda, że wspaniały pomysł?:cool3:).

Mógłby być to pobyt wakacyjny, ale tak sobie myślę, że[B] oneczka03[/B] byłaby cała w pretensjach, gdyż ten przywilej Jej się należy :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

No tak, tak :evil_lol: masz całkowitą rację :evil_lol:, ale czy mi się coś należy :oops:, nie wiem :oops:.
Przecież ta szelma mlaźnie ozorem i wszystko załatwia od ręki :diabloti:.
A która to wymyśliła [B]JPG, [/B]przyznać się :cool3:.

[B]togaa :loveu: [/B]zdrowiej szybciutko.

Posted

[B]krakowianka.fr[/B] witaj - czy to u ciebie była sparaliżowana ADA - bo ja chyba do ciebie pisałam w sprawie Itka, jak potrzebowaliśmy dla niego pomocy. Jeśli tak to znasz temat - a Loluś to prawdziwe cudo wsród wszystkich tych przypadków sparaliżowanych

Posted

[B]Kado [/B]do kiedy trwa konkurs i dlaczego jeszcze nikt nie zgadł, nikt nie chce [B]Lolusia :evil_lol:.[/B]
[B]Smyku [/B]zgaduj szybko, jakby co będę podpowiadać ;).

Posted

Iwonko tak jak Ciebie uwielbiam tak Będę musiała chyba zrobiC Tobie i Marcie kęsim , kęsim.
Jestem uryczana znowu jak bóbr przez Was .
Oczywiście , że nie pamiętam kto nazwał popierdólkę JPG , więc czytam od początku wątek i mieszają mnie się łzy żalu , wzruszenia i szczęścia .
Jak już będę widzieć coś na oczy i znajdę to się zaraz odmelduję .
A jak nie wygram to i tak gada poznam bo w tym roku już do Ciebie przyjadę .

Posted

No tak [B]togaa :loveu:[/B] chora, a my tu [B]Lolciem :loveu: [/B]rozporządzamy. :evil_lol:

[B]Smyku [/B]ja też nie pamiętałam i musiałam wrócić do początków z czystej ciekawości :evil_lol:.
Teraz już wiem, ale dam fory innym :evil_lol:. Zapraszam serdecznie i już nie płakusiamy :buzi:, [B]Lolcio[/B] szczęśliwy.

Czy wiecie, że jest to chyba trzeci lub czwarty konkurs :evil_lol:, a nagroda ciągle ta sama :evil_lol:

Posted

Witajcie, pozdrawiam Lolusia i Lolusiowe fanki a tym samy proszę o pomoc i poradę pampersową dla Jana Stworiusza. Staruszek nie trzyma moczu, jest w dożywotnim DT, przejechałcałą Polskę z Trójmiasta do Bytomia i bardzo potrzebujemy rady, pomocy, zanim Stworiusz zasika wszystkich.

Są podawane leki które wyleczyłyby problemy z pęcherzem przy okazji więc uprzedzam pytanie o zapalenie pęcherza, badania dodatkowe moczu będą robione gdy Stworek przestanie brać antybiotyki

[url]http://www.dogomania.pl/threads/197502-Stworek.-O-psie-kt%C3%B3ry-pozna%C5%82-g%C5%82%C3%B3d.-W-DT-u-Telmy./page16[/url]

Posted

[quote name='kado']Konkurs trwa do samego rozwiązania:evil_lol:

[B]Smyku:buzi:[/B] kochana nie płacz, nie to było zamierzeniem tej zgadywanki:loveu:[/QUOTE]

to ciotka diuna_wro post nr 2170 str 87:-)

Posted

[quote name='ihabe']to ciotka diuna_wro post nr 2170 str 87:-)[/QUOTE]

Tarararaa!!!![SIZE=5][COLOR=red][B]!MAMY ZWYCIĘZCĘ[/B][/COLOR][/SIZE] !!!!!:multi::multi::multi: Wielki szacun ciociu[B] ihabe[/B]:loveu: :B-fly::klacz::B-fly::klacz::B-fly::klacz::ylsuper:

Posted

[quote name='ihabe']to ciotka diuna_wro post nr 2170 str 87:-)[/QUOTE]

[B]ihabe :loveu: [/B] masz [B]Lolcia [/B]na wakacje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ona03'][B]ihabe :loveu: [/B] masz [B]Lolcia [/B]na wakacje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

No popatrz nie zdążyłam napisać, że wiem. Ale takie wakacje:multi:dobrze, że się nie wcięłam:evil_lol:

Posted

A ja czytam ambitnie od pierwszego postu , oglądam wszystkie zdjęcia , obejrzałam jeszcze raz film jak Lolito rozmawia z Togąą przez skypa , a tu Ihabe po cichutku mnie wyprzedziła .
Ale warto było powspominać .

Posted

[quote name='Energy']No popatrz nie zdążyłam napisać, że wiem. Ale takie wakacje:multi:dobrze, że się nie wcięłam:evil_lol:[/QUOTE]

Kochana[B] Energy[/B] nic straconego..zawsze możesz się dogadać z[B] ihabe[/B] :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='kado']Kochana[B] Energy[/B] nic straconego..zawsze możesz się dogadać z[B] ihabe[/B] :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

Myślisz, że mnie też przyjmie:multi:to część wakacji mam u [B]Oneczki[/B] część u [B]Ihabe[/B]:sweetCyb:ale się moje suczydła ucieszą:diabloti::evil_lol:
a wracając przywiozę Lolusia do [B]Togaa[/B] i jeszcze powakacjuję:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Ale wakacje mi się szykują:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

słodki smak zwycięstwa :-) uchuuuuuuuuuuuuuu"-) Lolitku , szykuj się :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tak na marginesie, kazda z nas powspominała wspaniałe posty i wiecie co? z tego wyszłaby super książka:loveu::loveu::loveu: Może wspólnie pomyslimy nad cos w rodzaju Marley i ja :roll::roll::roll: