Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ze względu na stan zdrowia i wiek podjęłam bardzo trudną dla mnie decyzję o zamknięciu hodowli.  Psy są zdrowe , ładne, prawidłowo zbudowane, dobrze wychowane, posiadają tytuły Championów i Multi Championów.  Szukam dla nich prywatnych domów, gdzie będą członkami rodziny.  Najchętniej z Warszawy lub okolic.

• 2 weeks later...
Posted

Ludzie szukają szczeniaczków. Może myślą, że szczeniak nie urośnie. Z prawidłowo wychowanym dorosłym, zdrowym psem jest znacznie mniej problemów.

Posted

Zgadzam się  z tym w 100%, ale podobnie jak większość  dogomaniaków,  jestem zapsiona,  a nie znam nikogo,  kto  szuka  buldożka.  Może  warto ogłosić je na olx ale wcześniej wysterylizować/wykastrować,  żeby  nie wpadły w łapy  pseuduchów. No i koniecznie,  przed adopcją,  wizyta przedadopcyjna. 

Posted

witam czy ogłoszenie jest nadal aktualne?

Chętnie przygarne buldożka, jestem z okolic Warszawy z odbiorem nie bedze problemu czekam na odpowiedz z Pani strony 

Posted

Konfirm, na czym polega wizyta przedadopcyjna?  Nigdy nie oddawałam psów.  Pomóż. Jak to przeprowadzić, żeby do minimum zmniejszyć możliwość fałszywej adopcji.
Sterylizacja/kastracja to oczywiste.  Boję się. Moje psy są bardzo ufne, bardzo kochają ludzi. Decyzja o operacji zapadła. Nie mogę jej odsuwać w nieskończoność.
Do końca roku....   W domu są jeszcze szczeniaki, ale z tymi nie ma problemu. Zostaną sprzedane. Tych dorosłych nie chcę sprzedawać, z pewnością znalazłoby się sporo chętnych na zakup do dalszej hodowli, bo są ładne, zadbane i dobrze ułożone. Przyjaciół się nie sprzedaje. I tylko świadomość, że będą w dobrych domach, że będą kochane, że może będą miały lepiej, bo będą jedynakami... pozwoli mi to przeżyć. Tak myślę....

Posted

Przepraszam,  że nie zaglądałam na wątek,  ale  widzę,  że  Dziewczyny udzieliły Ci wsparcia  :). Mam nadzieję,  że  wszystkie  Twoje  psiaki,  znajdą kochające  dobre domy :). Życzę  Ci dużo  zdrowia i pozdrawiam :). 

Posted

mam nadzieję że pieski znajdą super domki :-)

Krysiu ja wsparcia nie udzieliłam  - poprosiłam o numer tel w celu kontaktu bo zawsze łatwiej porozmawiać niż pisać wiadomości :-)

ale nie dostałam więc i nie dzwoniłam :D

Posted
11 godzin temu, konfirm31 napisał:

Oj,  szkoda,  że Pani do Ciebie  nie zadzwoniła :(.  Jak  dla mnie,  jesteś alfą i omegą w sprawach adopcji :). 

może się nie logowała jeszcze albo znalazła domki :)