Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pinesk@, znajdziesz bez obaw. Obi nie jestem pewna, natomiast agility było - nie zawody, ale pokazy. :)
Planu zawodów jeszcze nie ma, ponieważ nie zakończyły się jeszcze zgłoszenia. :)

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak, pamiętam już pokaz agility, jak mogłam zapomnieć. Dzięki za odpowiedź, mam nadzieję, że znajdę te skaczące, fruwające, latające i stąpające po ziemi na obi :evil_lol:

Posted

Chciałem skromnie napisać czy ktoś się wybiera może pociągiem do Sopot z Katowic/ a jeżeli tak to ktorym.Bo może też bym pojechał ale taki kawała świat troszkę nudno samemu. A może ktoś ma wolne miejsce w samochodzie to za dopłatą mnie zabierze?

Posted

Jednak termin przyjmowania zgłoszeń został przedłużony :D
ostateczny termin to [B]22 . 07 . 2009 do godz. 20.00 (wyłącznie przez formularz internetowy!)
[/B][B]Oplaty za obie wystawy zostaja takie, jakie byly do 15 . 07 . 2009.[/B]

Posted

Jednak termin przyjmowania zgłoszeń został przedłużony :D
ostateczny termin to [B]22 . 07 . 2009 do godz. 20.00 (wyłącznie przez formularz internetowy!)
[/B][B]Oplaty za obie wystawy zostaja takie, jakie byly do 15 . 07 . 2009.[/B]

Posted

[quote name='Della']moja mama wybiera sie z Flatką:D tej to dobrze! 2 tyg urlopu nad morzem i przy okazji wystawka! :razz:[/quote]
A Della to jeszcze w młodzieży pójdzie czy już w pośredniej ?

Posted

Witam:cool3:
Czy nie wybiera się może ktoś do Sopotu (07.08 ) - woj. śląskie, okolice Katowic z miejscem dla dużego psa i jednej osoby? PILNE! :placz:
Liczę na Waszą pomoc, pisać na PW!
Pozdrawiam,
Aga & Morka :razz:

Posted

[quote name='K&A']A Della to jeszcze w młodzieży pójdzie czy już w pośredniej ?[/QUOTE]

hmm wydaje mi sie ze to bedziej jej pierwsza wystawa w posredniej :-)
Ale najlepsze jest to, ze musze potwierdzenie jeszcze mamie wyslac poczta z krakowa- nad morze, tylko jeszcze nie sprawdzalam czy juz jest w skrzynce :eviltong:

edit: Sprawdzilam, bedzie w pośredniej :)

Posted

[COLOR=#0000ff]

Mam nadzieję, że pogoda dopisze.
W/g prognozy ma być 28 stopni i przelotne opady.
Oby nie było tak jak w Gdyni [IMG]http://www.yorkland.pl/components/com_simpleboard/emoticons/sad.png[/IMG]
Czynię już wstępne przygotowania i intensywnie trenuję mojego Armaniego, bo ma 13 konkurentów.

[COLOR=Teal]Yorkshire Terrier, pies, młodzież - ring 10

[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='*kleo*']Gracja ma 19 konkurentek, od jutra działamy :p i mam nadzieję, że po tej wystawie będę mogła dać jej już spokój.[/quote]
Życzymy powodzenia :multi: