Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaaaaa tu biednemu Gutowi robią wielkie SPA a potem go postarzają babulinkę z niego robiąc !! mogabyś lepiej na dwór wyleźć i dziadka mroza zrobić ! To by przynajmniej jego płci nie uwłaczało ! :diabloti:

Posted

UWAGA! MAMY FERIE! WCZORAJ BYLA PSIA SUPER NIANIA, BO PAN PIES ZNOW IDZIE DO SZKOLY( w wszystko po to, by sie nie nudzil...)! BEDZIE MIAL ITS, CZYLI INDYWIDUALNY TOK STUDNIOW!!!
FOTY BEDA DZIS!!!!!!

Posted

[quote name='sota36']UWAGA! MAMY FERIE! WCZORAJ BYLA PSIA SUPER NIANIA, BO PAN PIES ZNOW IDZIE DO SZKOLY( w wszystko po to, by sie nie nudzil...)! BEDZIE MIAL ITS, CZYLI INDYWIDUALNY TOK STUDNIOW!!!
FOTY BEDA DZIS!!!!!!

[FONT=Arial]GUTEK ....czy tu juz mosz MGR naszkryflane przed nazwiskiem :hmmmm: ..tak Cię ciagają po tych szkołach :razz:

Dziołcha ..dej mu pokój ....niech mo synek feryje :cool1:
[/FONT]

Posted

Z pamietnika Pana Psa, czyli Mója ma ferie - ja ...NIE!
Nie wiem, czy te ferie sa fajne, nie wiem. Niby Jola nie chodzi do szkoly, ale chyba Jej szkoly brakuje, bo mnie zas zapisala na jakis kurs!
Wczoraj u nas byla Psia Super Niania ( ma na imie Ala i jest fajna!) z jakiejs " madrej" psiej szkoly, Jola Super Nianie zaprosila, bo mysli, ze ja sie nudze! i ze trzeba mi jakies zajecie wymyslec! Super Psia Niania zobaczyla co za mnie za potfffor - hmmm - Mója byla zadowolona, ale stwierdzila, ze musza mnie paru " rzeczy" ( z ktorych Jola nie jest dumna) oduczyc. I sie dzis zaczelo! Poszlismy na psacer - i Mója zalozyla mi takie ustrojstwo, ale zeby mnie obcyganic, zalozyla mi "TO" podczas zabawy - ze niby sie ma mi "TO" fajnie kojarzyc. No dobra - zrobie Joli te grzecznosci i z ryja nie sciagne. Ale pod warunkiem! Ze moge ( uwaga - Ciocia Ina!!!) - BADOLE w paszcze lapac i moje opunki.
Przygotowanie do pognania za BADYLEM!

Kudly zaslaniaja "TO", czyli obciachu nie ma! Zeby mnie tylko Azulanie widziala!
Rzucila BADYL!
Pognalem, jak przystalo na szanujacego sie psa ( a ta sie cieszy... hihihi)

No i wrocilem! Jak tez przystalo na szanujacego sie psa ( Ona sie dalej...cieszy).

Potem trzeba bylo ODMIANY! - Ok! Moje opunki!

Jola sie cieszy! Ps Ona sie chyba cieszy, ze mnie "TO" nie przeszkadza...?

Posted

Cd.
Nie szczekne - to latanie za BADOLAMI i opunkami mnie trochezmoglo. Wiec trzeba odsapnac!

Pssss Jola przestala sie cieszyc, a mnie "TO" dalej nie przeszkadza!)

Tym bardzij, ze na naszym bezludziu nikogo nie widzialem, co bym wstyd mial!
A sie rozgladalem!

Moral, czyli co dzis sie nauczylem. Hmmm - 1. "TO" mi chyba nie przeszkadza. 2. Psia Super Niania jest ...super, bo przywiozla Joli ksiazke, wiec moze Jola ja poczyta i da mi spokoj! Swiety spokoj, bo juz sie nabijaja moje Cioteczki, ze moze ze mnie jakis " profesor" bedzie. 3. Jak sie juz bardziej wyszkole, to bede mial pelno dziewczyn!