sota36 Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Moj pies - konczy ukonczyl 5 miesiecy - ma 53 cm w klebie , wazy 23 kilo i juz jest "doroslym facetem", :D bo odkryl ze mozna siusiac na 3 lapkach!!! Zeby byl zdrowy i szczsliwy jak dotad z nami - tego mu zycze, a jak bede umiala to umieszcze "mamutka" w galerii na pieknych zdjeciach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga1215 Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Moj pies - konczy dzis 5 miesiecy - ma 53 cm w klebie , wazy 23 kilo i juz jest "doroslym facetem", :D bo odkryl ze mozna siusiac na 3 lapkach!!! Zeby byl zdrowy i szczsliwy jak dotad z nami - tego mu zycze, a jak bede umiala to umieszcze "mamutka" w galerii na pieknych zdjeciach. Gratulacje (choć spóźnione) urodzinkowe ( no, może na czasie będzie już na pół, roczku :wink: ) :new-bday: To Twój piesek wcześnie "to" odkrył :klacz: Wektor prawie do 1,5 roku "na latawca" "to" robił :oops: :wink: :P Jak piesek ma na imię? I gdzie jego fotki :niewiem: :P :P :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sota36 Posted December 20, 2004 Author Share Posted December 20, 2004 Ma na imie Agat a fotki wrkotce beda!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arima Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 długo ich nie ma :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sota36 Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 Ojej przepraszam! Dawno tu nie zagladalam - mlody wyrosl - jest zdrowy, troche niszczy, m.in. zniszczyl (przez nieuwage mojego meza) plytke ze swoimi dzieciecymi zdjeciami :( , pogryzl tez dywan i wieszak z przedpokoju, zjadl moj papec - no trudno - nikt nie jest doskonaly - hihihi. Teraz dzielnie pomaga w malowaniu i tapetowaniu- wsadza nochala we wszystko. Chodzi do psiej szkoly i jest z niego pociecha. Mam prosbe - czy ktos moglby mi umiescic pare ocalalych zdjec Gutka??? Dziekuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basenji Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 A co to za rasa, że taki kajtek waży prawie tyle co mały hipcio? Zdrówko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sota36 Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 No teraz Agat to juz wazy ze 35 kilo!!! Przyros ma wzorcowy - a to nie hipcio, tylko skrzyzowanie mamutka z leniwcem i mopem, czyli po prostu briard plowy. I to nie jest juz "kajtek" tylko robi sie z niego "facet", w przynajmniej w jego mniemaniu... (a dalej siusiac mu sie zdarzy jak dziewczynce...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sota36 Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 Mam nadzieje, ze zdjecia beda moze jeszcze dzis??? A to dzieki Ali!!! Jeszcze chwila potrzymam Was w napieciu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arima Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 no czekamy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotos Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Ja też czekam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anushka Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 ja chcę briardka....briardka.... :sabber: :sabber: :sabber: oj jak ja kocham te psiurki...słodkie niedźwiadki.... :klacz: :klacz: :klacz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alicja Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Ja tez czekam , ale cos do mnie te fotki dojść nie mogą .Myślę,że dziś juz będą :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anushka Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Ja tez czekam , ale cos do mnie te fotki dojść nie mogą .Myślę,że dziś juz będą :roll:[/quote] może one na piechotę cisną??? :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alicja Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Fotki Agata szły piechotą i doszły :D pierwsze zdjęcie Agata w nowym domku/28-10-2004/ [img]http://img278.echo.cx/img278/9932/281020046xy.jpg[/img] mokry mop , czyli briard w kąpieli :lol: [img]http://img278.echo.cx/img278/5838/mokrymop6sj.jpg[/img] sielskie życie wiejskiego psa ,czyli mieszczuch na wsi [img]http://img278.echo.cx/img278/6197/wianek9bm.jpg[/img] [img]http://img278.echo.cx/img278/9109/ogrd7ar.jpg[/img] [img]http://img278.echo.cx/img278/7241/kranik9li.jpg[/img] Jako pierwsza pozwolę sobie napisać , Super Agat :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alicja Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Dopiski pochodzą od właścicielki , bo zapomniałam dla niezorientowanych napisac ,że pania Agata jest Sota. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alicja Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Przed chwilą wpadła mi do skrzynki jeszcze jedna fotka: Agat w wieku 3.5 msc [img]http://img221.echo.cx/img221/6066/2810200418sp.jpg[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sota36 Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 Bardzo Ci Alus dziekuje!!! Dziwnie teraz wygladam, kiedy patrze w monitor i usmiecham sie do niego, a obok mnie lezy mopisko... to samo mopisko! Raz jeszcze dzieki!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alicja Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Nie dziwie sie że sie uśmiechasz , on jest tak słodki że obowiązkowo uśmiech od ucha do ucha . Briardy są super , babka która prowadzi szkolenie na które chodze z Ozzym ma szalona ,ale super wyszkolona sunie ,tyle że czarna . Ania czekała na zdjęcia , a teraz jej nie ma :evil: :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anushka Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 będę stałym gościem w galerii [b]Agata[/b] słodki niedźwiadek :modla: :modla: więcej foteczek proszę więcej... :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anushka Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Ania czekała na zdjęcia , a teraz jej nie ma :evil: :wink:[/quote] [b]meine tante[/b] jezdem :evilbat: i się nacieszyć nie mogę,jaki uroczy mopek :lol: :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alicja Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 No masz wybaczone to małe spóznienie :lol: Słodziak z Agata :buzi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anushka Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 ja byłam od razu,ale w trakcie pisania sąsiadeczka przyszła :evilbat: teraz nie podaruje 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sota36 Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 Dzikie za mile slowa pod adresem Agata, zwanego pieszczotliwie 'Gutkiem" - musze sie poprawic i umieszczac juz samodzielnie wiecej zdjec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnes Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 przesliczny jest :) ale az sie zdziwilam, ze Briardy w tak mlodym wieku maja juz taka siersiuche :o baaaardzo lubie te psy i napewno bede wpadac tu czesciej podziwiac to cudo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arima Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Ale on świetny :loveu: Tylko mało :x Sota dawaj fotki na [email][email protected][/email] to zaraz wszystkie wstawie :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts