Anecik Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 4 minuty temu, Poker napisał: aneciku, niesamowitą robotę robicie. Jestem pełna uznania i podziwu. Co znaczy młodość !!! Sunie z opisu są fajne. Na pewno znajdą szybko domki.Chociaż jeszcze sporo roboty z nimi. Mimi jak zwykle musi pokazać kto tu rządzi.W końcu jest księżniczką, prawda? Pokerku z tą młodością to bym nie przesadzała :D Księżniczka Mimi czuję że nikogo na kanapę oprócz Ronisia nie wpuści. Tłumaczę jej że jest najukochańszą córeczką i musimy innym pomagać ale nie dociera. Nie lubi obcych :( Quote
Perełka1 Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 anecik, psy fajne, ale musisz zabezpieczyć Mimi i Roniego. Musiałabyś zorganizować kwarantannę /oddzielne pomieszczenie/ dla nowoprzybyłych psów. Całe towrzystwo musiałoby być odrobaczane każdorazowo. Spytaj weta Quote
Poker Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Czekoladka ma bardzo oryginalną urodę. Czy jest taka mała jak Roni ? Quote
Anecik Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 Bezimienna (po mojemu Florka) Florka z Ronisiem - niestety poucinana :( Lady Czekoladka i Florcia Florcia i Areilka Quote
Anecik Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 Grupowe :D I wnerwiona Mimisia na kanapie :) Innych nie wpuszcza. Quote
Anecik Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 9 minut temu, Perełka1 napisał: anecik, psy fajne, ale musisz zabezpieczyć Mimi i Roniego. Musiałabyś zorganizować kwarantannę /oddzielne pomieszczenie/ dla nowoprzybyłych psów. Całe towrzystwo musiałoby być odrobaczane każdorazowo. Spytaj weta Myslałam o tym - szczególnie jak ostatnio była Morelka z bebeszjozą. Ja mam niestety wszystkie pomieszczenia oprócz łazienek otwarte i mam kłopot z oddzieleniem psiaków. Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 8 minut temu, Poker napisał: Czekoladka ma bardzo oryginalną urodę. Czy jest taka mała jak Roni ? Rzeczywiście jest bardzo oryginalna. Jest nieco wyższa od Ronisia. Quote
Perełka1 Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 5 minut temu, anecik napisał: Myslałam o tym - szczególnie jak ostatnio była Morelka z bebeszjozą. Ja mam niestety wszystkie pomieszczenia oprócz łazienek otwarte i mam kłopot z oddzieleniem psiaków. ja o tym wcześniej też nie myślałam, mąż mnie uczulał, ale miałam raz podejrzenie nosówki, mimo że pies przybył nie ze schroniska prosto ale z fundacji. Urządziłam potem izolatkę z mojego małego pokoju, w którym byłaś. 2 tygodnie męczarni i nerwów Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 8 minut temu, Perełka1 napisał: ja o tym wcześniej też nie myślałam, mąż mnie uczulał, ale miałam raz podejrzenie nosówki, mimo że pies przybył nie ze schroniska prosto ale z fundacji. Urządziłam potem izolatkę z mojego małego pokoju, w którym byłaś. 2 tygodnie męczarni i nerwów Dzięki Kasiu, dopytam się jak to na przyszłość organizować. Quote
halszka Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 ..i tu zaglądam do kolejnej uratowanej sunieczki :) Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 Pani Agnieszka - mamusia Meli czyli naszej Morelki daje na Arielkę 20 zł stałej. Bardzo dziękuję :) Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 3 minuty temu, Poker napisał: Wpłacę na sunię 50 zł. Dzięki Pokerku Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 Lady Czekoladka Arielka Arielka i Florcia Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 Obszczekiwały sąsiada. Mimi oczywiście na kanapie - ma to w nosie. Obszczekwala z kanapy :D Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 17 minut temu, RudyKas napisał: Zaglądam :) Dzięki :) Quote
Nadziejka Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Cudne serca cudne lapenki wszystkie juz wolne ,juz zaczely zycie nowe dziekuje Aneciu dziekuje jak dobrze ogladac czytac ze kolejne psie istotki juz wyratowane dziekuje sciskam za wszystkie Quote
elik Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Aneciku, czy nie czas zmienić już tytuliku Wszystkie psiaki śliczności :) Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 6 minut temu, elik napisał: Aneciku, czy nie czas zmienić już tytuliku Wszystkie psiaki śliczności :) A czemuż to zmienić tytulik Elu? Arielka jedzie jutro z Folrcią/Frotką do hoteliku. Lady Czekoladka zostaje na BDT Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 2 minuty temu, elik napisał: Ooooo już zmieniony, ale ze mnie gapa Uff.... bo już się wystraszyłam że o czymś nie wiem :LD Quote
Recommended Posts