Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 minuty temu, Poker napisał:

aneciku, niesamowitą robotę robicie. Jestem pełna uznania i podziwu. Co znaczy młodość !!!

Sunie z opisu są fajne.  Na pewno znajdą szybko domki.Chociaż jeszcze sporo roboty z nimi.

Mimi jak zwykle musi pokazać kto tu rządzi.W końcu jest księżniczką, prawda?

Pokerku z tą młodością to bym nie przesadzała :D

Księżniczka Mimi czuję że nikogo na kanapę oprócz Ronisia nie wpuści. Tłumaczę jej że jest najukochańszą córeczką i musimy innym pomagać ale nie dociera. Nie lubi obcych :(

Posted

anecik, psy fajne, ale musisz zabezpieczyć Mimi i Roniego. Musiałabyś zorganizować kwarantannę /oddzielne pomieszczenie/ dla nowoprzybyłych psów. Całe towrzystwo musiałoby być odrobaczane każdorazowo. Spytaj weta

Posted

Bezimienna (po mojemu Florka)

P1100453

Florka z Ronisiem - niestety poucinana :(

P1100451

P1100450

Lady Czekoladka i Florcia

P1100448

Florcia i Areilka

P1100459

Posted
9 minut temu, Perełka1 napisał:

anecik, psy fajne, ale musisz zabezpieczyć Mimi i Roniego. Musiałabyś zorganizować kwarantannę /oddzielne pomieszczenie/ dla nowoprzybyłych psów. Całe towrzystwo musiałoby być odrobaczane każdorazowo. Spytaj weta

Myslałam o tym - szczególnie jak ostatnio była Morelka z bebeszjozą. Ja mam niestety wszystkie pomieszczenia oprócz łazienek otwarte i mam kłopot z oddzieleniem psiaków.

Posted
8 minut temu, Poker napisał:

Czekoladka ma bardzo oryginalną urodę. Czy jest taka mała jak Roni ?

Rzeczywiście jest bardzo oryginalna. Jest nieco wyższa od Ronisia.

Posted
5 minut temu, anecik napisał:

Myslałam o tym - szczególnie jak ostatnio była Morelka z bebeszjozą. Ja mam niestety wszystkie pomieszczenia oprócz łazienek otwarte i mam kłopot z oddzieleniem psiaków.

ja o tym wcześniej też nie myślałam, mąż mnie uczulał, ale miałam raz podejrzenie nosówki, mimo że pies przybył nie ze schroniska prosto ale z fundacji. Urządziłam potem izolatkę z mojego małego pokoju, w którym byłaś. 2 tygodnie męczarni i nerwów

Posted
8 minut temu, Perełka1 napisał:

ja o tym wcześniej też nie myślałam, mąż mnie uczulał, ale miałam raz podejrzenie nosówki, mimo że pies przybył nie ze schroniska prosto ale z fundacji. Urządziłam potem izolatkę z mojego małego pokoju, w którym byłaś. 2 tygodnie męczarni i nerwów

Dzięki Kasiu, dopytam się jak to na przyszłość organizować.

Posted

Słodkie serduszkoCudne serca cudne lapenki wszystkie

juz wolne ,juz zaczely zycie nowe

dziekuje Aneciu dziekuje

jak dobrze ogladac czytac ze kolejne psie istotki juz wyratowane

dziekuje

sciskam za wszystkie

Posted
6 minut temu, elik napisał:

Aneciku, czy nie czas zmienić już tytuliku  puszcza%2Boczko.gif

Wszystkie psiaki śliczności :)

A czemuż to zmienić tytulik Elu? Arielka jedzie jutro z Folrcią/Frotką do hoteliku. Lady Czekoladka zostaje na BDT

Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Ooooo już zmieniony,   ale ze mnie gapa  gif%2B%25C5%259Bmiej%25C4%2585cy.gif

Uff.... bo już się wystraszyłam że o czymś nie wiem :LD