handzia Posted March 14, 2016 Author Posted March 14, 2016 Wiem ile będzie już wynosiła pierwsza faktura w jednej z lecznic w Zamościu. Jeździłyśmy do dwóch, bo w nocy w sobotę nasza ulubiona wetka nie przyjmuje, więc byłyśmy zmuszone pojechać do drugiej, ale tam też jest ok. Lecznica Vita-Wet - 241 zł. Tutaj były robione pierwsze badania, krew, rtg, antybiotyk, maść na grzbiet i 4 kg karmy na wątrobę po babeszjozie i leki na wątrobę.Będę miała fakturę, to wpłacę pieniążki. Lecznica Royal Wet - nie wiem jeszcze ile, muszę tam pojechać i dowiedzieć się. Może jutro mi się uda. W tej lecznicy leczyłyśmy babeszjozę (sobota, niedziela), sunia miała dwukrotnie robione Usg, wyniki krwi i brałam od nich leki na odrobaczenie przed hotelem. W Zamościu to będzie tyle opłat. Następne będą za hotel i transport do Lublina. Potem za operację, nie wiem ile, ale mam nadzieję, że nie będzie to zbyt wygórowana cena. Na fb udało mi sie zebrać na chwilę obecną ok 500 zł, te pieniążki wpływają na Straż Chełmską. Dodatkowo dziewczyny ze Skarpety Owczarkowej przeznaczyły 350 zł na leczenie Miszki :) Quote
Tyśka) Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 handzia, odezwij się na PW w sprawie odebrania rzeczy na bazarek :) Quote
handzia Posted March 14, 2016 Author Posted March 14, 2016 2 godziny temu, Tyś napisał: handzia, odezwij się na PW w sprawie odebrania rzeczy na bazarek :) Dzięki, oczywiście już zaglądam :) Quote
Nadziejka Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 czasoSuniu kochana zagladam z milionem pozdrowien handziu przesylam ku Tobie z bazarku zakonczonego pieniazki za fanciki za ksiazke do DONnki 21 zl 25gr i od b-b 3 zl20gr razem 24zl45gr 1 Quote
mdk8 Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 kochane cioteczki bardzo proszę zajrzyjcie do dwóch biedaków 1 Quote
handzia Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 23 godzin temu, Nadziejka napisał: czasoSuniu kochana zagladam z milionem pozdrowien handziu przesylam ku Tobie z bazarku zakonczonego pieniazki za fanciki za ksiazke do DONnki 21 zl 25gr i od b-b 3 zl20gr razem 24zl45gr Potwierdzam, pieniążki już są :) Zapisuję w pierwszy post :) Wielkie, wielkie dzięki :) Quote
handzia Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 Dzisiaj dostałam info o kosztach w drugiej lecznicy, gdzie sunia była leczona w nocy w sobotę na babeszjozę, w niedzielę powtórka i usg podwójnie, dodatkowo antybiotyk . Koszt 380 z groszami. Wstawię fakturę. Quote
handzia Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 Strasznie to wszystko drogie, jak pomagać dzisiaj psiakom, kiedy tak duże są koszty? Dzisiaj dostałam kolejne zgłoszenie o suni, w miejscu gdzie kiedyś jeździłam pomagać psiaczkom...:( jedynie mogę zaproponować sterylizację i robienie ogłoszeń :( Kobieta, która zgłasza musi zająć się sunią po zabiegu :( Quote
Nadziejka Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Ciezko z kazdenkiej strony i ludziska coraz podlejsi ech .. ..handziu pozdrawiam sciskam za wszystko ogromnie cala nasza rodzinka pozdrawiamy sercem 1 Quote
handzia Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 Dzięki Nadziejko, tak dużo mi pomogłaś :) Quote
Nadziejka Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 handziuniku serce jeszcze zaraz ciuteczke wplace a te wszystkie wplaty sercem pisane cegieleczki to od naszych ludeczkow dogomaniowych cudnych boc sama to ja bym coz .maluczko .ech ...dziekuje ja pieknie sercem za wszystko 2 Quote
Xibalba Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Ale to Ty Ewuniu potrafisz tak zmotywować wszystkich do pomocy, że ludzie jak mogą tak pomogą :) I za to Ci wszyscy dziękujemy. Pozdrowienia dla suni i dzielnych opiekunów :) 1 Quote
handzia Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 25 minut temu, Xibalba napisał: Ale to Ty Ewuniu potrafisz tak zmotywować wszystkich do pomocy, że ludzie jak mogą tak pomogą :) I za to Ci wszyscy dziękujemy. Pozdrowienia dla suni i dzielnych opiekunów :) Tak, dokładnie :) Nawet nie spodziewałam się takiego odzewu, jestem bardzo zaskoczona :) Jedyne co mi pozostaje to podziękować :) Nadziejko, pamiętaj , dobro wraca :) Życzę Ci z całego serca by wróciło do Ciebie kochana :) 1 Quote
handzia Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 3 godziny temu, Nadziejka napisał: handziuniku serce jeszcze zaraz ciuteczke wplace a te wszystkie wplaty sercem pisane cegieleczki to od naszych ludeczkow dogomaniowych cudnych boc sama to ja bym coz .maluczko .ech ...dziekuje ja pieknie sercem za wszystko Ja wiem, że bez tych cioteczek nic by nie było :) One zawsze stają na wysokości zadania :) Mam jeszcze wpłaty na Straż Chełmską i pomoc od Skarpety Onkowej. Nie trzeba wpłacać. Na razie sytuacja jest opanowana :) Dziękuję :) 1 Quote
Nadziejka Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Serduchem dziekuje dziekuje Spokojnych Swiateczek Wam I Lapenkom ktore juz tuz tuz a jam wczoraj wyslala ciutke wiec juz powinno byc na dzisiaj pozdrawiam pozdrawiam kciukamy mocniutkoooo za operacje za wszystko 1 Quote
handzia Posted March 18, 2016 Author Posted March 18, 2016 9 godzin temu, Nadziejka napisał: Serduchem dziekuje dziekuje Spokojnych Swiateczek Wam I Lapenkom ktore juz tuz tuz a jam wczoraj wyslala ciutke wiec juz powinno byc na dzisiaj pozdrawiam pozdrawiam kciukamy mocniutkoooo za operacje za wszystko No oczywiście :) Jest na koncie :) Jesteś niemożliwa...:) 14 zł od Ciebie wpisuję w pierwszy post :) Quote
handzia Posted March 18, 2016 Author Posted March 18, 2016 Dzisiaj byłam w lecznicy, zapłaciłam 243 zł za leczenie Miszeńki w jednym z gabinetów. Wstawiam paragon i opisy z wizyt. Quote
handzia Posted March 18, 2016 Author Posted March 18, 2016 Trochę słabo widać, jutro postaram się zrobić lepsze. ps, juz poprawiłam :) Quote
handzia Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 Też o tym myślę, oby wszystko było dobrze....nie dopuszczam do siebie innej myśli. Quote
Nadziejka Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Wiosenka nadeszla aby wszystkim lapenkom przyniosla wiecej zdrowka , mnostwo mnostwo zdrowka wiecej radosci psiaczkowych domkow domkow z sercem miloscia Miszenko odwiedzam z pozdrowieniemi i kciukami 1 Quote
Anula Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 A na kiedy jest umówiony zabieg? Co u suni słychać,jak się ma? Quote
Nadziejka Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 3 minuty temu, monikapf napisał: Wpłaciłam50 zł dla Miszy. serce raduje pozdrawiamy ogromnie 1 Quote
Recommended Posts