Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem ile będzie już wynosiła pierwsza faktura w jednej z lecznic w Zamościu. Jeździłyśmy do dwóch, bo w nocy w sobotę nasza ulubiona wetka nie przyjmuje, więc byłyśmy zmuszone pojechać do drugiej, ale tam też jest ok.

Lecznica Vita-Wet - 241 zł. Tutaj były robione pierwsze badania, krew, rtg, antybiotyk, maść na grzbiet i 4 kg karmy na wątrobę po babeszjozie i leki na wątrobę.Będę miała fakturę, to wpłacę pieniążki.

Lecznica Royal Wet - nie wiem jeszcze ile, muszę tam pojechać i dowiedzieć się. Może jutro mi się uda. W tej lecznicy leczyłyśmy babeszjozę (sobota, niedziela), sunia miała dwukrotnie robione Usg, wyniki krwi i brałam od nich leki na odrobaczenie przed hotelem.

W Zamościu to będzie tyle opłat.

Następne będą za hotel i transport do Lublina. Potem za operację, nie wiem ile, ale mam nadzieję, że nie będzie to zbyt wygórowana cena.

Na fb udało mi sie zebrać na chwilę obecną ok 500 zł, te pieniążki wpływają na Straż Chełmską. Dodatkowo dziewczyny ze Skarpety Owczarkowej przeznaczyły 350 zł na leczenie Miszki :)

Posted

czasoSuniu kochana zagladam z milionem pozdrowien

handziu przesylam ku Tobie z bazarku zakonczonego

pieniazki za fanciki

za ksiazke do DONnki  21 zl 25gr

i od b-b 3 zl20gr

razem 24zl45gr

• Upvote 1
Posted
23 godzin temu, Nadziejka napisał:

czasoSuniu kochana zagladam z milionem pozdrowien

handziu przesylam ku Tobie z bazarku zakonczonego

pieniazki za fanciki

za ksiazke do DONnki  21 zl 25gr

i od b-b 3 zl20gr

razem 24zl45gr

Potwierdzam, pieniążki już są :) Zapisuję w pierwszy post :) Wielkie, wielkie dzięki :)

Posted

Dzisiaj dostałam info o kosztach w drugiej lecznicy, gdzie sunia była leczona w nocy w sobotę na babeszjozę, w niedzielę powtórka i usg podwójnie, dodatkowo antybiotyk . Koszt 380 z groszami. Wstawię fakturę.

Posted

Strasznie to wszystko drogie, jak pomagać dzisiaj psiakom, kiedy tak duże są koszty? Dzisiaj dostałam kolejne zgłoszenie o suni, w miejscu gdzie kiedyś jeździłam pomagać psiaczkom...:( jedynie mogę zaproponować sterylizację i robienie ogłoszeń :( Kobieta, która zgłasza musi zająć się sunią po zabiegu :(

Posted

Ciezko z kazdenkiej strony i ludziska coraz podlejsi ech ..

..handziu pozdrawiam sciskam za wszystko ogromnie

cala nasza rodzinka pozdrawiamy sercem

• Upvote 1
Posted

Kocham Cięhandziuniku serce jeszcze zaraz ciuteczke wplace

a te wszystkie wplaty sercem pisane cegieleczki to od naszych ludeczkow dogomaniowych cudnych

boc sama to ja bym coz .maluczko .ech ...dziekuje ja pieknie sercem za wszystko

• Upvote 2
Posted

Ale to Ty Ewuniu potrafisz tak zmotywować wszystkich do pomocy, że ludzie jak mogą tak pomogą :) I za to Ci wszyscy dziękujemy. 

Pozdrowienia dla suni i dzielnych opiekunów :)

• Upvote 1
Posted
25 minut temu, Xibalba napisał:

Ale to Ty Ewuniu potrafisz tak zmotywować wszystkich do pomocy, że ludzie jak mogą tak pomogą :) I za to Ci wszyscy dziękujemy. 

Pozdrowienia dla suni i dzielnych opiekunów :)

Tak, dokładnie :) Nawet nie spodziewałam się takiego odzewu, jestem bardzo zaskoczona :) Jedyne co mi pozostaje to podziękować :)

Nadziejko, pamiętaj , dobro wraca :) Życzę Ci z całego serca by wróciło do Ciebie kochana :)

6397835_moj-kochany-pies-rex.jpg

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, Nadziejka napisał:

Kocham Cięhandziuniku serce jeszcze zaraz ciuteczke wplace

a te wszystkie wplaty sercem pisane cegieleczki to od naszych ludeczkow dogomaniowych cudnych

boc sama to ja bym coz .maluczko .ech ...dziekuje ja pieknie sercem za wszystko

Ja wiem, że bez tych cioteczek nic by nie było :) One zawsze stają na wysokości zadania :)

Mam jeszcze wpłaty na Straż Chełmską i pomoc od Skarpety Onkowej. Nie trzeba wpłacać. Na razie sytuacja jest opanowana :) Dziękuję :)

• Upvote 1
Posted

0_a57a4_cf3341c6_L.pngSerduchem dziekuje dziekuje

Spokojnych Swiateczek Wam I Lapenkom

ktore juz tuz tuz

a jam wczoraj wyslala ciutke wiec juz powinno byc na dzisiaj

pozdrawiam pozdrawiam

kciukamy mocniutkoooo za operacje za wszystko

• Upvote 1
Posted
9 godzin temu, Nadziejka napisał:

0_a57a4_cf3341c6_L.pngSerduchem dziekuje dziekuje

Spokojnych Swiateczek Wam I Lapenkom

ktore juz tuz tuz

a jam wczoraj wyslala ciutke wiec juz powinno byc na dzisiaj

pozdrawiam pozdrawiam

kciukamy mocniutkoooo za operacje za wszystko

No oczywiście :) Jest na koncie :) Jesteś niemożliwa...:)  14 zł od Ciebie wpisuję w pierwszy post :)

Posted

Wiosenka nadeszla

aby wszystkim lapenkom przyniosla wiecej zdrowka , mnostwo mnostwo zdrowka

wiecej radosci psiaczkowych

domkow domkow z sercem miloscia

Miszenko odwiedzam z pozdrowieniemi i kciukami jez8.gif

• Upvote 1