Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Kory wszystko w porządku;-) Troszkę się postarzała - widać to szczególnie jak dłużej poleży - trudniej jej wstać. Spacery raczej krótsze robimy, zresztą sama w swoim czasie zawraca do domu:-) Kora generalnie najchętniej z domu by nie wychodziła :-) 

W tym tygodniu będzie miała szczepienie. Taka dzisiejsza dziewczyna :-)

IMG_6129.JPG

IMG_6132.JPG

IMG_6139.JPG

IMG_6155.JPG

IMG_6163.JPG

IMG_6167.JPG

IMG_6175.JPG

IMG_6176.JPG

IMG_6191.JPG

• Upvote 1
Posted

Rozliczenia aktualne, Kasia mi przypomniała, że za szczepienia już przesłałam awansem - więc Kora jest na czysto. :)  Pięknie Wam dziękuję!!!

Posted
12 godzin temu, Bjuta napisał:

Rozliczenia aktualne, Kasia mi przypomniała, że za szczepienia już przesłałam awansem - więc Kora jest na czysto. :)  Pięknie Wam dziękuję!!!

Bjutko zostało 30 zł - kupię Korze coś na kleszcze bo coś zaczynają się panoszyć .

IMG_6501.JPG

• 1 month later...
Posted

Czynsz jak zwykle poszedł już do Kasi, ale rozliczenia po wtorku, dobrze? Mam zacisk w pracy. Kasiu, a ucieszysz nas jakimiś wieściami o Korze przy okazji? :)

Posted
Dnia 1.08.2017 o 23:53, Bjuta napisał:

Czynsz jak zwykle poszedł już do Kasi, ale rozliczenia po wtorku, dobrze? Mam zacisk w pracy. Kasiu, a ucieszysz nas jakimiś wieściami o Korze przy okazji? :)

Jasne, że tak:-)

U Koruni jest w porządku. Ma swój wypracowany harmonogram zajęć i raczej się nie wyłamuje z niego. Dużo odpoczywa, na ogrodzie lub w domu ( generalnie nie wychodziła by z domu). Na spacery nie chce chodzić - przebiegnie kilka metrów i zawraca pod bramkę. Także nie męcze jej  wyprawami. Widać, że tylne łapki ma już słabsze np. podczas kupkania nie ustoi w miejscu tylko robi to w"ruchu".

Suchej karmy nadal nie chce jeść - mieszam jej z gotowanym mięsem, wtedy zjada wszytko:-) Bardzo chętnie zjada też surowe mięso.

Aktualnie są u nas upały więc najchętniej Kora odpoczywa rozłożona na zimnych płytkach  :-)

IMG_7629.JPG

IMG_7831.JPG

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Dawno do Kory nie zaglądałam ... ale widzę , że ma się całkiem dobrze :)
i ładnie wychodzi na zdjęciach :)
głaski dla wszystkich zwierzaków i oby im zdrówko dopisywało !

• 4 weeks later...
Posted
Dnia 27.09.2017 o 19:27, Toska1 napisał:

Dawno do Kory nie zaglądałam ... ale widzę , że ma się całkiem dobrze :)
i ładnie wychodzi na zdjęciach :)
głaski dla wszystkich zwierzaków i oby im zdrówko dopisywało !

Kora funkcjonuje nieźle :-)Ostatnio pogoda nas nie rozpieszcza więc większość czasu przesypia ;-) w przeróżnych pozycjach:-)

IMG_8793.JPG

IMG_9057.JPG

IMG_9087.JPG

IMG_9091.JPG

IMG_9094.JPG

IMG_9208.JPG

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Wreszcie udało mi się zrobić rozliczenia w terminie, to od razu się chwalę! :) Rozmawiałam dzisiaj z Kasią, Kora generalnie dobrze, tylko coraz ma słabsze nogi. Nie chce się jej już za dużo chodzić. No i nabrała ciałka przed zimą.

Posted
Dnia 2.12.2017 o 13:59, Toska1 napisał:

Bjuta,sprawdź proszę rozliczenia za listopad, bo nie widzę mojej wpłaty a przelew robiłam 1 listopada .

Ta wplata nawet była uwzględniona, tylko zapisałam ją na październik, bo przeoczyłam drugą wrześniową wpłatę (tą z 28). Już poprawiłam! Dziękuję za czujność i przepraszam!

• 3 weeks later...
Posted

Kochane, trzymajcie się pięknie! Niech Wam Święta przyniosą tylko radość. Nie stresować się sprzątaniem i gotowaniem!!! Cieszmy się po prostu a kto ma ogon, niech macha!