Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kilka zdjęć Pepsika z sylwestra - najpierw dostała kość do zmemlania, potem spała jak zabita... ale o 12 została przebudzona.... mega się bała mimo podawania leków....

pik.jpg

pik1.jpg

pik2.jpg

pik3.jpg

Posted
5 godzin temu, Kejciu napisał:

Mini ogłoszeniowy.... stan konta przekroczył właśnie 2000zł na minusie...już nie mam pomysłu jak pchać ten wózek :(

:(...

Coraz mniej osób na dogomanii :(...

Starzejemy się, wypalamy, a część odpływa na inne fora czy facebooki, gdzie też można pomóc. To chyba coraz powszechniejsze zjawisko (nie tylko na dogomanii). Znam inne grupy, gdzie też zapada cisza :(...

(Posyłam Wam parę groszy, żałując, że tak niewiele mogę :()...

Posted
14 godzin temu, jola_li napisał:

:(...

Coraz mniej osób na dogomanii :(...

Starzejemy się, wypalamy, a część odpływa na inne fora czy facebooki, gdzie też można pomóc. To chyba coraz powszechniejsze zjawisko (nie tylko na dogomanii). Znam inne grupy, gdzie też zapada cisza :(...

(Posyłam Wam parę groszy, żałując, że tak niewiele mogę :()...

Jolu bardzo dziękujemy kochana :*

Poprzednią wpłatę odnotowałam w poście rozliczeniowym z lekkim opóźnieniem ale jest :*

Posted

Czy może wiecie kto zakładał pieskom wątek na - żebym to ja pamietała jak to sie nazywa ;) - chyba nie chodzi o facebooka  tylko jakieś inne miejsce w sieci, gdzie prezentuje sie psy do adopcji. Chodź o to, ze sąsiadka znajomej (Chinka), musi niespodziewanie wracać do domu i  szuka nowych opiekunów dla swojego labradora. Ona nie mówi po polsku, więc próbuję go ogłaszać, a tamto miejsce kojarzy mi sie jako popularne. Macie pomysł co to może być ;)?

(nie wiem czy Czetka Nutusi nie była tam ogłaszana, spróbuje poszperać na jej wątku)

A propos znalazłam fora labradorowe - na jednym ktoś stwierdził, ze umiera, bo większość uczestników przeniosła sie na facebooka :(.

Kasiu, jak Twój Stefanek?....

Posted
2 godziny temu, doris66 napisał:

Może to Psygarnij?

Oj, chyba tak - dziękuję!

Czy ktoś mógłby tam wstawić Beibeia (ja nie mam konta na fb) :)?

Oczywiście za opłatą na wybranego pieska :)!

Posted
3 godziny temu, jola_li napisał:

Oj, chyba tak - dziękuję!

Czy ktoś mógłby tam wstawić Beibeia (ja nie mam konta na fb) :)?

Oczywiście za opłatą na wybranego pieska :)!

Jolu do psygarnij wysyła się maila - oni udostępniają jak chcą - raz tak raz nie.... i to z różnych maili różne psy jak wysyłałam to ostatnio nie wstawiali.

Instrukcja wysyłki maila jest właśnie na fb a ja teraz w pracy nie mam możliwości się zalogować aby Ci podesłać :(

Stefanek na razie w miarę

Posted

w pracy nie odpala mi się link na fb - wysyłałam wiele psów od Nutusi na psygarnij ale nie wiem o co chodzi z tą stroną główną a o co z tą osobistą :)

na swoim FB też przeważnie udostępniam albumy

Posted

Labradorkowe spotkanie nie do końca się powiodło - pani nawet go nie pogłaskała, choć pan był niezwykle przyjazny - ale wczoraj miałyśmy kolejną wizytę przedadopcyjną i chyba - to jest TO, chociaż Chince strasznie trudno podjąć decyzję o rozstaniu - niestety, to jest najrozsądniejsze, co może zrobić :(. A właściwie decyzję już podjęła, tylko z realizacją będzie gorzej. Strasznie mi jej żal, ale nie ma wyjścia :(.

Posted
18 godzin temu, GabiM napisał:

West nie west, niech mu się wiedzie, labowi też. Żeby tak o tego mojego lisa ktoś sensowny zapytał...

Gabi podeślij mi treść do ogłoszenia - może poogłaszam ?

Posted
6 minut temu, jola_li napisał:

Labradorkowe spotkanie nie do końca się powiodło - pani nawet go nie pogłaskała, choć pan był niezwykle przyjazny - ale wczoraj miałyśmy kolejną wizytę przedadopcyjną i chyba - to jest TO, chociaż Chince strasznie trudno podjąć decyzję o rozstaniu - niestety, to jest najrozsądniejsze, co może zrobić :(. A właściwie decyzję już podjęła, tylko z realizacją będzie gorzej. Strasznie mi jej żal, ale nie ma wyjścia :(.

oj niestety :(

czasem to najrozsądniejsze...

Ja z oddaniem Koko też miałam problem ale ona była normalnym kotem - nie wiem jak będzie z Brysiem bo on można tak powiedzieć odchowany prawie na własnej piersi...

Postaram się wieczorem wrzucić zdjęcia chyba że już widzieliście na wydarzeniu na FB :)