Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, Anula napisał:

Że nie dostanie Kracka,jeżeli w ogóle zadzwoni.

Tak myślałam ,ale co mam jej powiedzieć?

Pomyślałam ,że powiem jej ,że nie chcemy jej  robić kłopotu z odbiorem psa i żeby poszukała innego we Wrocławiu.

Posted
4 minuty temu, Anula napisał:

Że nie dostanie Kracka,jeżeli w ogóle zadzwoni.

Jak najbardziej popieram!A mało tego,to nie powinna w ogóle żadnego psa adoptować,ale na to już niestety nie mamy  wpływu....

Posted
15 minut temu, szafirka napisał:

Czyli zostaje Pan z Mędłowa i Pani z Jeżyc. Ja myslę, że sprawdźmy tego Pana, a jak nic z tego nie wyjdzie, to zadzwonię do tamtej Pani, co Wy na to?

Tak Haniu,tak trzeba zrobić.

Posted
22 minut temu, Poker napisał:

Chciałam się poradzić w jaki sposób mam jej powiedzieć ,ale widzę ,że zostaję z tym sama.

Poker podziękuj Pani za chęć adopcji Kracka.Powiedz,że mamy kilka innych korzystniejszych ofert adopcji Kracka i je sprawdzamy.

Posted
38 minut temu, Poker napisał:

Chciałam się poradzić w jaki sposób mam jej powiedzieć ,ale widzę ,że zostaję z tym sama.

Poker,masz tyle za sobą przeróżnych rozmów telefonicznych z osobami,które były zainteresowane adopcją przebywającymi u Ciebie na dt piesiów,że na pewno znajdziesz odpowiedni sposób :)

Posted

Kasia z fundacji będzie wiedziała dopiero jutro ok. południa, czy będzie mogła i ewentualnie kiedy przeprowadzić wizytę. Może ktoś inny przyjdzie Wam do głowy? Może ta LILUtosi? może anica?

Posted

Kasia z fundacji będzie wiedziała dopiero jutro ok. południa, czy będzie mogła i ewentualnie kiedy przeprowadzić wizytę. Może ktoś inny przyjdzie Wam do głowy? Może ta LILUtosi? może anica?

Posted

Pani zadzwoniła jak mnie już nie było w domu.Odebrała moja znajoma i usłyszała ,że pani poczuła się oszukana, bo pies miał być we Wrocławiu. Ale jest na niego chętna i że mogę przyjechać na wizytę .Jak ktoś będzie jechał z nowej Soli do Wrocławia, to może jej psa przywieźć ,a ona podpisze dokumenty na miejscu. Powiedziała ,że zadzwoni do mnie.

Udana kobieta, nie ma co.

Jeżeli LILUtosi będzie miała czas, to jest jak najbardziej odpowiednią osobą do przeprowadzenia wizyty. Może też ona będzie miała jakiegoś psa dla pana z Głuchołaz.

Posted
31 minut temu, szafirka napisał:

OK, to myslę, że Anula napisze do niej.

Haniu a nie lepiej by było zadzwonić,prościej? 

LILUtosia tel.601 730 013 (Siemianów Gm.Borów)

Jeżeli chodzi o Pana z Głuchołaz to dlaczego nie może być Kracek? (chociaż doczytałam,że musi lubić dzieci).Czy ten dom wykluczamy?Przecież nie można przyjąć w tej chwili,że Kracek trafi do domu spod Wrocławia czy do Jeżyc Ja nie zaproponuję innego psiaka Panu,ponieważ nie chcę brać odpowiedzialności za psiaka,który jest nie pod moją opieką i nie wiem o nim nic.Jest mnóstwo psów w Schroniskach ale ich charaktery są nieznane.Oli jest nadal w Schronisku w Zamościu ale też o nim nic nie możemy w tej chwili powiedzieć.

Posted

To może Kejla, chyba jest sprawdzona na dzieci. Tyle ,że jest daleko. U LILU też są psy do wzięcia. Pan by mógł  sam podjechać zobaczyć

A może u Dexterki ?

Posted
2 godziny temu, Poker napisał:

To może Kejla, chyba jest sprawdzona na dzieci. Tyle ,że jest daleko. U LILU też są psy do wzięcia. Pan by mógł  sam podjechać zobaczyć

A może u Dexterki ?

Do Dexterki ma Pan bliżej.Już umieściłam zapytanie na wątku ale wątek był dawno odwiedzany a więc nie wiem.Także umieściłam zapytanie na wątku Kejli.

http://www.dogomania.com/forum/topic/132700-bdt-i-hotelik-u-dexterki-zaprasza-wolne-miejsce/?page=17

Dziś nadeszła wpłata od xcat - deklaracja stała za II.Ślicznie dziękujemy.

Posted

Dzięki Anula za wstawienie info na wątku Kejli.; wysłałam zdjęcia i opis do szafirki.

Jak sunia się nie spodoba to może Morel pod moja opieką - tez wysłałam zdjęcia.

Bardzo dziękuję, ze pomyślałyście o Kejlusi, miniaturowa sunia,  a tyle już czeka w hoteliku.

Posted
1 minutę temu, Gabryjella napisał:

Dla tego Pana z Głuchołaz to chyba lepszy byłby trochę lżejszy i bardziej aktywny psiak, coś tam było o wycieczkach a zakładam, że pies ma w tym uczestniczyć. Zawsze można założyć wątek na przygarnę psa i, jeżeli byłyby jakieś, propozycje z namiarami przesłać Panu.

No tak masz rację,Kracek ma krótkie łapki i przy dłuższych spacerach by się męczył.No i małe dzieci nie za bardzo mu pasują.

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Może poradzić panu z Głuchołaz ,żeby podjechał do schronu w Raciborzu.Tam jest tyle psów w potrzebie w strasznych warunkach.

Jak się domyślam to Pan chce psiaka z DT aby wiadomy był jego charakter.A Racibórz autentycznie,tam jest mordownia dla psów,raczej nic się nie zmieniło.Kilka lat temu wyciągaliśmy z tego przybytku afgana,który był zamknięty w bardzo małej klatce,nie mógł się poruszać,po dobrym miesiącu udało się ale afgan był tak już wycieńczony,że nie przeżył.Tam chyba interweniował TOZ Wrocławski ale nie wiem jak się to skończyło.

Posted

Może chce z DT ,a może  po prostu szukał psa w internecie. Mało ludzi wie o domach tymczasowych. Wspomnieć mu  o Raciborzu nie zawadzi.