Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted

tak tak kochana :) Kapselek jest zarezerwowany i włos z głowy mu nie spadnie :) jesteśmy w kontakcie z dziewczynami :) Emiś dogrywa szczegóły :) zabieramy Kapselka w sobotę lub najpóźniej w poniedziałek :)

Ufffff kamień spadł mi z serca :)  Dzięki Dziewczynki, że pomyślałyście o tym  klaszcze.gif

Posted

Z dnia dzisiejszego 87 zł zadeklarowane z bazarku... i jeszcze wpłata jednorazowa 31 zł od kolegi ze stażu :) Przeleję wszystko na raz jak bazarek się skończy :) Oby tego było więcej!

Natalko, super utarg!!!

Podziękuj z całego serca koledze!!!

Posted

A ja czekam na nr konta do wpłaty za serduszka zakupione na bazarku dla Kapselka.

Eluniu, na moje konto, jak ostatnoio za cegiełki z bazarku dla Tadzika, chyba jeszcze nie skasowałaś pw ode mnie?

Posted

Eluniu, na moje konto, jak ostatnoio za cegiełki z bazarku dla Tadzika, chyba jeszcze nie skasowałaś pw ode mnie?

Zaraz sprawdzę i dam znać.

A za cegiełki dla Tadzia już wpłaciłam, tak ?

Edit

Tak już wpłacone i jeśli to samo konto, to po prostu powtórzę przelew :)

Posted

Na moje konto na Kapselka wpływają pierwsze pieniążki z bazarku :) Zadeklarowanych wpłat w ogóle jest 143 zł :D Przepraszam, że tak to przeżywam, ale to mój pierwszy bazarek i ekscytuje mnie każdy grosik ;))

• Upvote 3
Posted

Na moje konto na Kapselka wpływają pierwsze pieniążki z bazarku :) Zadeklarowanych wpłat w ogóle jest 143 zł :D Przepraszam, że tak to przeżywam, ale to mój pierwszy bazarek i ekscytuje mnie każdy grosik ;))

ależ cudnie :) :D

Posted

Natalko, ja się nie dziwię, że się ekscytujesz, tak jest u mnie przy każdym bazarku,.

Kwota imponująca, chyba wszystko już sprzedałaś???

Gabi, Twoją przesyłkę wyślemy jutro, bo mam chce coś jeszcze dorzucić dla psiaczków ;)

Nie ma pośpiechu, czekam na kwotę i dane do przelewu!!!

Posted

Jeszcze nie wszystko :D Mama przyjaciółki zarezerwowała kilka ciuszków do mierzenia, więc może będzie ciut więcej :)

Gabi, jutro po poczcie podam Ci kwotę i dane :D

Posted

Hip, hip huraaaaaa !!!!!!

Kapselku szykuj czyste gatki i pakuj manatki !!!!!

Wkrótce wyruszasz po lepsze jutro.

Dziewczyny, wielgachne dzięki i niskie ukłony   %2525C5%25259Ble%252520dwa%252520serca.g

• Upvote 1
Posted

dziewczyny- na jakieś trasie jedziecie z Kapselkiem???? bo ja szukam transporcie na trasie Rzeszów- śląsk na dla małej suni....może dogramy??? oczywiście dorzucam się w pełni