Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted
Dnia 30.01.2018 o 12:09, yolanovi napisał:

na konto Kapselka wpłynęły deklaracje od Pani Krysi i od cioci mdk8. Pięknie dziękujemy

Ogromnie Dziękujemy :) 

Dnia 30.01.2018 o 13:28, Olena84 napisał:

Moja poleci jutro.

Olenko kochana ogromnie dziękujemy :* 

Posted
Dnia 26.01.2018 o 19:04, beataczl napisał:

zagladam z bazarkowego do piesia tak mnie ujal tym usmiechem i uroda ... :)

takie zdjecia jak te ostatnie pod choinka i z dzieckiem  super by byly do ogloszen

na pewno je jeszcze wykorzystamy :) Bardzo się cieszę że jesteś z nami :) 

Posted

Wczoraj rozmawiałam z Emiś. Hotelik odwiedziła rodzinka, która szukała dla siebie psiego towarzysza. Emiś poleciła Państwu trzy psiaki w tym naszego Kapselka. Kapselek niestety nie skradł Państwa serducha ale ku mojej ogromnej radości do domku pojechał Donerek - Trzyłapek, który od 4 lat czekał na swojego człowieka :) powodzenia psiaczku kochany :) 

Posted
3 minuty temu, Martika&Aischa napisał:

Po niedzieli będą nowe zdjęcia Kapselka. Yolanovi użyje ich do nowych ogłoszeń.

A może wykasujcie stare ogłoszenia, odczekajcie 2 tygodnie, bo chyba tak każe regulamin, przynajmniej na OLX i z nowymi zdjęciami, nowym tekstem ogłoście Kapselka.

• Upvote 1
Posted
6 minut temu, Martika&Aischa napisał:

Wczoraj rozmawiałam z Emiś. Hotelik odwiedziła rodzinka, która szukała dla siebie psiego towarzysza. Emiś poleciła Państwu trzy psiaki w tym naszego Kapselka. Kapselek niestety nie skradł Państwa serducha ale ku mojej ogromnej radości do domku pojechał Donerek - Trzyłapek, który od 4 lat czekał na swojego człowieka :) powodzenia psiaczku kochany :) 

A to sie chłopaczkowi poszczęściło :) Wszystkiego najlepszego na nowej drodze chłopaczku :)

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

A może wykasujcie stare ogłoszenia, odczekajcie 2 tygodnie, bo chyba tak każe regulamin, przynajmniej na OLX i z nowymi zdjęciami, nowym tekstem ogłoście Kapselka.

Dokładnie tak Eluś zrobimy :) 

Posted
4 minuty temu, Martika&Aischa napisał:

Dokładnie tak Eluś zrobimy :) 

Powodzenia dla Kapselka. Niech ten rok przyniesie mu super domek.

Posted
Przed chwilą, Martika&Aischa napisał:

Eliczku to właśnie Donerek :) Trójłapek :) 

1.jpg

To jacyś ludzie patrzący sercem, a nie oczami  adoptowali psiaczka :) Super, że mu się udało :)

• Upvote 1
Posted
3 minuty temu, Martika&Aischa napisał:

2.jpg

Morduchna się cieszy, ale widać smuteczek w oczach. Teraz już pewnie i oczy się śmieją :)

Psom tak niewiele potrzeba do szczęścia, a jednak tak wiele psów nie ma tego szczęścia :(  Dlatego ogromnie cieszy, gdy jakiś biedak  spotka swojego Człowieka.

• Upvote 1
Posted
4 godziny temu, elik napisał:

To jacyś ludzie patrzący sercem, a nie oczami  adoptowali psiaczka :) Super, że mu się udało :)

Elu, sercem i oczami, przecież piesio  jest śliczny!!!

• Upvote 1