Gemmei Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 ???????????? Super ;) tyle wystarczy, żeby niuńka wyciągnąć? ;D 1 Quote
Gabi79 Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 super! mamy 2 anioły:) mamy i trzeciego anioła:) Kapsel , chyba może się pakować :) Racja Danusiu, mamy do czynienia z Aniołami!!! Pani Beatka z rodziną prawie 2 lata temu adoptowała moją tymczasowiczkę Figunię, a u Natalii i jej męża zamieszkała Sarunia także z Dogo. W dodatku obie ciągle wspierają finansowo (i to dużymi kwotami) jakieś psiaki. Natalko, Pani Beatko i koleżanko Natalii DZIĘKUJEMY Z CAŁEGO SERCA!!! 1 Quote
Gemmei Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Dzięki Gabi ;) Ty to zawsze nas pięknie opiszesz ;* A koleżanka od deklaracji ma na imię Krysia ;) Bardzo jej w imieniu wszystkich i Kapselka dziękuję za wsparcie bez wahania. Jak tylko jej pokazałam wątek i zapytałam o wsparcie, to od razu napisała kwotę, którą może zadeklarować ;* 1 Quote
Gabi79 Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Dzięki Gabi ;) Ty to zawsze nas pięknie opiszesz ;* A koleżanka od deklaracji ma na imię Krysia ;) Bardzo jej w imieniu wszystkich i Kapselka dziękuję za wsparcie bez wahania. Jak tylko jej pokazałam wątek i zapytałam o wsparcie, to od razu napisała kwotę, którą może zadeklarować ;* Natalko, ja tylko piszę prawdę, jesteście wspaniałymi osobami!!! 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Super ;) tyle wystarczy, żeby niuńka wyciągnąć? ;D Ciocia musi :) resztę postaramy się dozbierac bazarkami :) Przynajmniej taką mam nadzieję :) nie czekajmy już dłużej :) i niech ta sierotka tam nie marznie. Quote
Gemmei Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Super! Czekamy w takim razie na numer konta i dane do przelewów ;) I oczywiście na zdjęcia i wieści z hoteliku! :* ❤ Quote
danusiadanusia Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Super! Czekamy w takim razie na numer konta i dane do przelewów ;) I oczywiście na zdjęcia i wieści z hoteliku! :* ❤ oj tak!! czekamy na dalsze rowinięcie akcji .... :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Dziewczynki kochane razem z yolanovi zapraszamy na mały bazarek dla Kapselka :) proszę zaglądajcie :) Dziękuję :* http://www.dogomania.com/forum/topic/334111-misz-masz-dla-kapselka-zapraszamy-2012-2000/ 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Super! Czekamy w takim razie na numer konta i dane do przelewów ;) I oczywiście na zdjęcia i wieści z hoteliku! :* ❤ ciocia prosimy o chwileczkę cierpliwości :) muszę zrobic porządek na koncie ;) zdjęcia będą na pewno :) zaraz dostawię jeszcze te co mam :) 1 Quote
Olena84 Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Jestem i ja... proponuje poszukać deklaracji na fb (niestety proszę sie tam nastawić głównie na jednorazowe, nawet jak ktoś pisze że będzie płacić co miesiąc:(). Proszę mnie zapisać na stałą (co ja robię, co ja robię...), na razie na 5zł, jutro ogarnę się i zobaczę czy nie wyduszę 10zł, pogubiłam się w deklaracjach chyba:( Quote
Martika&Aischa Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Jestem i ja... proponuje poszukać deklaracji na fb (niestety proszę sie tam nastawić głównie na jednorazowe, nawet jak ktoś pisze że będzie płacić co miesiąc:(). Proszę mnie zapisać na stałą (co ja robię, co ja robię...), na razie na 5zł, jutro ogarnę się i zobaczę czy nie wyduszę 10zł, pogubiłam się w deklaracjach chyba:( Olenko nasza kochana :* Dziękuję :* :) Quote
Gabi79 Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Jaki on śliczny!!! Jego oczy pytają: "zabierzesz mnie stąd?" Quote
Martika&Aischa Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Jaki on śliczny!!! Jego oczy pytają: "zabierzesz mnie stąd?" Gabi kochana dzięki Wam będzie to możliwe :) tak strasznie się cieszę :) :) :) Quote
Gemmei Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Kapselek jest świetny ;) moja mama się w nim zakochała! :) Pewnie gdyby tata jej pozwolił to by go wzięła jako już trzeciego psiaka w domu ❤ Quote
danusiadanusia Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Dam 10zł stałej na Kapselka... super Olenko!!! chłopak chyba już siedzi na walizkach:) Quote
Martika&Aischa Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 Dam 10zł stałej na Kapselka... Olenko kochana dziękujemy :* Quote
Martika&Aischa Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 Kapselek jest świetny ;) moja mama się w nim zakochała! :) Pewnie gdyby tata jej pozwolił to by go wzięła jako już trzeciego psiaka w domu ❤ oj można się w chłopaku zakochać :) i pomyśleć że nikt go nie chce :( Quote
yolanovi Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Zaglądam do cudaka. Tyle tu się dzieje, tyle dobrej energii i dobrych dusz przybiegło. Chłopak się nawet nie spodziewa, że życie już się do niego uśmiechnęło, a będzie jeszcze lepiej jak wypatrzy go kochający domek. Szanse na to ostatnie zdecydowanie rosną. 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 Dziewczynki zebrałam wszystko do "kupy" ;) jak coś pomyliłam krzyczcie proszę :) Deklaracje stałe : mdk8 : 5 zł koja : 20 zł milagros19853201 : 5 zł Agnieszka103 : 5 zł anecik : 5 zł Bogusik : przez 5 miesięcy ( 10 zł ) Mama cioci Gemmei : 50 zł Gemmei : 30 zł znajoma cioci Gemmei Pani Krysia : 20 zł Olena84 : 10 zł Razem deklaracje stałe : 160 zł Deklaracje jednorazowe : danusiadanusia bela51 Eva2406 : 20 zł Mama cioci Gemmei : 50 zł Bazarki : Martika@Aischa i yolanovi Gabi79 Quote
Gabi79 Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Kapselek jest świetny ;) moja mama się w nim zakochała! :) Pewnie gdyby tata jej pozwolił to by go wzięła jako już trzeciego psiaka w domu ❤ Ja też się zakochałam, Pani Beatka to ma warunki na 3 psy, a ja niestety nie mam. Quote
Gabi79 Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Gabi kochana dzięki Wam będzie to możliwe :) tak strasznie się cieszę :) :) :) Marticzko, tak jak Ci pisałam mojej zasługi w tym nie ma, Natalia sama znalazła Kapselka na Dogo :) Quote
Agnieszka103 Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Deklaracja wpłacona. Trzymam kciuki za Kapselka ;) Quote
Recommended Posts