Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted

super! mamy 2 anioły:)

mamy i trzeciego anioła:) Kapsel , chyba może się pakować :)

Racja Danusiu, mamy do czynienia z Aniołami!!!

Pani Beatka z rodziną prawie 2 lata temu adoptowała moją tymczasowiczkę Figunię, a u Natalii i jej męża

zamieszkała Sarunia także  z Dogo.

W dodatku obie ciągle wspierają finansowo (i to dużymi kwotami) jakieś psiaki.

Natalko, Pani Beatko i koleżanko Natalii DZIĘKUJEMY Z CAŁEGO SERCA!!!

• Upvote 1
Posted

Dzięki Gabi ;) Ty to zawsze nas pięknie opiszesz ;*
A koleżanka od deklaracji ma na imię Krysia ;) Bardzo jej w imieniu wszystkich i Kapselka dziękuję za wsparcie bez wahania. Jak tylko jej pokazałam wątek i zapytałam o wsparcie, to od razu napisała kwotę, którą może zadeklarować ;*

• Upvote 1
Posted

Dzięki Gabi ;) Ty to zawsze nas pięknie opiszesz ;*
A koleżanka od deklaracji ma na imię Krysia ;) Bardzo jej w imieniu wszystkich i Kapselka dziękuję za wsparcie bez wahania. Jak tylko jej pokazałam wątek i zapytałam o wsparcie, to od razu napisała kwotę, którą może zadeklarować ;*

Natalko, ja tylko piszę prawdę, jesteście wspaniałymi osobami!!!

• Upvote 1
Posted

Super ;) tyle wystarczy, żeby niuńka wyciągnąć? ;D

Ciocia musi :) resztę postaramy się dozbierac bazarkami :) Przynajmniej taką mam nadzieję :) nie czekajmy już dłużej :) i niech ta sierotka tam nie marznie.

Posted

Super! Czekamy w takim razie na numer konta i dane do przelewów ;)
I oczywiście na zdjęcia i wieści z hoteliku! :* ❤

ciocia prosimy o chwileczkę cierpliwości :) muszę zrobic porządek na koncie ;)

zdjęcia będą na pewno :) zaraz dostawię jeszcze te co mam :)

• Upvote 1
Posted

Jestem i ja... proponuje poszukać deklaracji na fb (niestety proszę sie tam nastawić głównie na jednorazowe, nawet jak ktoś pisze że będzie płacić co miesiąc:(). 

Proszę mnie zapisać na stałą (co ja robię, co ja robię...), na razie na 5zł, jutro ogarnę się i zobaczę czy nie wyduszę 10zł, pogubiłam się w deklaracjach chyba:(

Posted

Jestem i ja... proponuje poszukać deklaracji na fb (niestety proszę sie tam nastawić głównie na jednorazowe, nawet jak ktoś pisze że będzie płacić co miesiąc:(). 

Proszę mnie zapisać na stałą (co ja robię, co ja robię...), na razie na 5zł, jutro ogarnę się i zobaczę czy nie wyduszę 10zł, pogubiłam się w deklaracjach chyba:(

Olenko nasza kochana :* Dziękuję :* :)

Posted

Kapselek jest świetny ;) moja mama się w nim zakochała! :) Pewnie gdyby tata jej pozwolił to by go wzięła jako już trzeciego psiaka w domu ❤

Posted

Kapselek jest świetny ;) moja mama się w nim zakochała! :) Pewnie gdyby tata jej pozwolił to by go wzięła jako już trzeciego psiaka w domu ❤

oj można się w chłopaku zakochać :) i pomyśleć że nikt go nie chce  :(

Posted

Zaglądam do cudaka. Tyle tu się dzieje, tyle dobrej energii i dobrych dusz przybiegło. Chłopak się nawet nie spodziewa, że życie już się do niego uśmiechnęło, a będzie jeszcze lepiej jak wypatrzy go kochający domek. Szanse na to ostatnie zdecydowanie rosną.

• Upvote 1
Posted

Dziewczynki zebrałam wszystko do "kupy" ;) jak coś pomyliłam krzyczcie proszę :)

Deklaracje stałe :

mdk8 : 5 zł

koja : 20 zł

milagros19853201 : 5 zł

Agnieszka103 : 5 zł

anecik : 5 zł

Bogusik : przez 5 miesięcy ( 10 zł )

Mama cioci Gemmei : 50 zł

Gemmei : 30 zł

znajoma cioci Gemmei Pani Krysia : 20 zł

Olena84 : 10 zł

Razem deklaracje stałe : 160 zł

Deklaracje jednorazowe :

danusiadanusia

bela51

Eva2406 : 20 zł

Mama cioci Gemmei : 50 zł

Bazarki :

Martika@Aischa i yolanovi

Gabi79

Posted

Ja też się zakochałam, Pani Beatka to ma warunki na 3 psy, a ja niestety nie mam.

Posted

Gabi kochana dzięki Wam będzie to możliwe :) tak strasznie się cieszę :) :) :)

Marticzko, tak jak Ci pisałam mojej zasługi w tym nie ma, Natalia sama znalazła Kapselka na Dogo :)