Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny nie wiem jak mogę pomóc, bo sama walczę o przetrwanie dla Poli. Deklaracje się wykruszyły i Poli grozi eksmisja.

Na razie dam jednorazowo 20 zł. Wiem, że to bardzo mało, ale może później jakiś bazarek wymyślę.

Proszę o nr konta.

Proszę też zajrzyjcie do Polci:

http://www.dogomania.com/forum/topic/110511-10-z%C5%82-deklaracji-na-wag%C4%99-%C5%BCycia-dla-poli-pomocy/page-208#entry16675517

• Upvote 1
Posted

Dziewczyny nie wiem jak mogę pomóc, bo sama walczę o przetrwanie dla Poli. Deklaracje się wykruszyły i Poli grozi eksmisja.

Na razie dam jednorazowo 20 zł. Wiem, że to bardzo mało, ale może później jakiś bazarek wymyślę.

Proszę o nr konta.

Proszę też zajrzyjcie do Polci:

http://www.dogomania.com/forum/topic/110511-10-z%C5%82-deklaracji-na-wag%C4%99-%C5%BCycia-dla-poli-pomocy/page-208#entry16675517

Eva kochana ogromnie Ci dziękuję :*  Pieniążki będziemy zbierać dopiero jak zapadnie ostateczna decyzja aby zabrać Kapselka do hoteliku. U Polci już byłam i strasznie mi jej żal :( dołączę na pewno Polcię do naszego bazarku. Myślę że zaraz po świętach powinnam  ruszyć z bazarkiem.

Posted

Eva kochana ogromnie Ci dziękuję :*  Pieniążki będziemy zbierać dopiero jak zapadnie ostateczna decyzja aby zabrać Kapselka do hoteliku. U Polci już byłam i strasznie mi jej żal :( dołączę na pewno Polcię do naszego bazarku. Myślę że zaraz po świętach powinnam  ruszyć z bazarkiem.

Dziękuję Marticzko. A ile macie czasu na zorganizowanie pomocy dla Kapselka? Jak często te wywózki są?

Posted

Jestem i ja. Wbrew zdrowemu rozsądkowi, ale... 5 zł stałej z mojej strony dla chłopaka. Malutko, ale "nie wycisnę" ani złotówki więcej :(

Tu nie ma "malutko" Każdy grosik na wagę złota. Kapselek pięknie dziękuje :)

Posted

dziewczynki znacie kogoś kto mógłby wykonać nam banerek dla Kapselka ?

Też chciałam o to pytać! 

Nawet sama się zabrałam za jakieś tworzenie ale jednak nic z tego nie będzie... 

Kiedyś zawsze prosiłam o banerki fochu ale widzę,że jej już od marca nie było na dogo :(

Posted

Przepraszam,że tak późno zaglądam do biedaka :(

Ciocie nie znam się na banerkach,ale na szybko zrobiłam coś takiego (nie wiem czy się nada ) niestety nie potrafię podlinkować :(

baner_37.jpg

baner3.jpg

• Upvote 1
Posted

Przepraszam,że tak późno zaglądam do biedaka :(

Ciocie nie znam się na banerkach,ale na szybko zrobiłam coś takiego (nie wiem czy się nada ) niestety nie potrafię podlinkować :(

baner_37.jpg

baner3.jpg

halszko nasza kochana :* banerek cudny :) już się częstuję i DZIĘKUJĘ :*