szymonsz Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 puli napisał(a):Pytałes w innym temacie jak nauczyc psa czystości. Trzymając go pierwszego dnia 9 godzin bez sikania bedzie Ci raczej trudno.... Juz po spacerze. Bejli był o 7 na polku i zaraz dostanie jeść (około godzinki po spacerze). Później pójdzie na spacer jakoś popołudniu, o 19 dam mu jeść i wyjdę całkiem późno na pole. Zobaczymy. Narazie ani kupy ani siku w domu. Wszystko ładnie na zewnątrz zaraz po wyjściu :) Quote
michal195 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 moje psy dostają jeść dwa razy dziennie, pierwszy posiłek około 6 rano a drugi coś koło 15 jak wrócę ze szkoły i starcza im do wieczora i rano dopiero jedzą Quote
_jamaica19 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 a co jesli pies nie chce jesc rano tylko np o 11 sniadanko bo taki z niego leń?:diabloti: czy to mu jakos szkodzi? Quote
barbarasz49 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Próbowałam regularnie dawać 2-letniej labradorce posiłki tzn.rano i wieczorem,a ona sobie sama wybrała godzinę kiedy chce jeść tj.między 14 a 15 tzn.o tej porze kiedy my jemy obiad.Wieczorem chciałam jej jeszcze dać drugą porcję bo sucha karmę dzieliłam na dwa razy ale sunia już nie ruszyła posiłku wieczornego. Zmieniłam sposób karmienia i teraz tylko w porze obiadowej daje jej całą normę dzienną tj.450 gram i po problemie. Quote
Recommended Posts