sylwija Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 ja to całkiem nie wiem :) ale jak ktoś może pomóc, niech pomoże z tymi odświeżonymi ogłoszeniami, imię - jak uważacie. niech tylko ktoś się nią zainteresuje w końcu.. zdjęcia też ma nowe, może jutro jeszcze coś zrobię :) Quote
konfirm31 Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Zareklamowałam Zeldę Paulinee. Może coś dobrego z tego wyniknie :)? Quote
konfirm31 Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 To jak się zgadzasz, to coś wymodzę z bardziej aktualnymi zdjęciami dla naszej stokrotki ;). Na jakie miasto uderzamy? Quote
paulinee Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 3 godziny temu, konfirm31 napisał: Zareklamowałam Zeldę Paulinee. Może coś dobrego z tego wyniknie :)? Dziękuję bardzo. Przeczytalam wlasnie watek i nie moge uwierzyć ze tak piekna i cudowna sunia tak dlugo czeka na dom:( nigdzie nie pisze jaki ma stosunek do malych dzieci. Troche tez mnie martwia te koty. Wlasciciel domu ktory wynajmuje ma dwa koty i dokarmia okoliczne przez co na podworku jest ciagle mnostwo kotow :(rodzina ktora czesto odwiedzamy tez ma dwa koty :o Quote
sylwija Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 21 godzin temu, konfirm31 napisał: Zareklamowałam Zeldę Paulinee. Może coś dobrego z tego wyniknie :)? 21 godzin temu, konfirm31 napisał: To jak się zgadzasz, to coś wymodzę z bardziej aktualnymi zdjęciami dla naszej stokrotki ;). Na jakie miasto uderzamy? dziękuję :) najbliżej Warszawa, tzn. Warka - kilkanaście kilometrów, ale do Warszawy prawie codziennie jeżdżę ale można i inne, zawsze transport się da zorganizować :) Quote
sylwija Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 18 godzin temu, paulinee napisał: Dziękuję bardzo. Przeczytalam wlasnie watek i nie moge uwierzyć ze tak piekna i cudowna sunia tak dlugo czeka na dom:( nigdzie nie pisze jaki ma stosunek do malych dzieci. Troche tez mnie martwia te koty. Wlasciciel domu ktory wynajmuje ma dwa koty i dokarmia okoliczne przez co na podworku jest ciagle mnostwo kotow :(rodzina ktora czesto odwiedzamy tez ma dwa koty :o no właśnie, ja też jestem zadziwiona :) Ona ma bardzo przyjacielski i sympatyczny stosunek do ludzi w ogóle, także do dzieci. Jedynie co, to trzeba uważać, żeby w emocjach niechcący nie przewróciła, jak z większością psów bywa. Ona jest młodziutka, energiczna, choć też lubi na słonku się wygrzewać. Z kotami to jest tak, że ja mam pod opieką w tej chwili ponad 20 kotów, które całkiem psów się nie boją, więc paradują, pokładają się - obok psów. Zelda w kojcu - szczeka na koty, denerwują ją, na dworze kota pogoni, jak jest spuszczona ze smyczy. W domu to pewnie by się dogadała, jakby człowiek trochę poświęcił czasu i pracy. dlatego nie mogę jej teraz puszczać na podwórko, bo część kotów jest właśnie wychodząca i przy tej pogodzie do domu wpadają tylko na chwilkę, a nie mogę ryzykować. Więc zostają tylko spacery na smyczy i puszczam ją w sadach, bo tam przez opryski nie ma kleszczy, a jednak musi się wybiegać. Niewykluczone, że jej awersję do kotów dałoby się pokonać, ale na pewno trzeba by uważać na początku. Zelda jest mądra i pojętna :) Quote
konfirm31 Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Ja też wierzę w inteligencję Zeldy, a więc w to, że sprawdzi się w każdych warunkach :). Wieczorem zrobię jej wyróżnione ogłoszenia na olx na Warszawę i Kraków, oczywiście ze zmianą imienia na Dejzi ;) i Bezę. Telefon na Ciebie, @ na mnie (jak coś napiszą, odeślę do Ciebie) Paulinee, nikt nie wie, dlaczego jedne psy szybko znajdują dom, a inne (często ładniejsze, fajniejsze i bezkonfliktowe), muszą długo czekać? Może to kwestia osobistego szczęścia-jak u ludzi. Quote
sylwija Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 tak, trudno przewidzieć. a Zelda ma jeszcze jedną niewątpliwą zaletę - jest 'niebrudząca' :D poważnie, podobno ma sierść jak labradory Quote
konfirm31 Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Pisałaś o tym na wątku i też miałam zamiar napisać to w ogłoszeniu :). Ps. Ogłoszenie na Warszawę, gotowe :). Jak coś nie tak - zmienię . Potem zrobię na Kraków http://olx.pl/oferta/labkowata-dejzi-szuka-domu-CID103-IDg51bt.html Ogłoszenie na Kraków http://olx.pl/oferta/slodka-beza-poleca-sie-do-adopcji-CID103-IDg61MX.html Powodzenia, Zelduniu :) Quote
konfirm31 Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Miałam @ z pytaniem o Dejzi - jaki ma stosunek do kotów. Z przykrością, Ala zgodnie z prawdą, odpisałam, że negatywny. To był pierwszy @ z moich ogłoszeń. Są pobrane telefony. Czy ktoś dzwonił? Quote
Gusiaczek Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Zaglądam do ulubienicy i czekam na dobre wieści :) Quote
Livka Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 1 czerwca wpłynęła stała od Alli Chrzanowskiej - pięknie dziękuję przepraszając za opóźnienie w rozliczeniu. Quote
konfirm31 Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 No właśnie :(. Sprawdziłam "swoje" ogłoszenia na olx. Na Warszawę-134 wejść i 7pobrań telefonu, na Kraków - 182 i 11pobrań. Był tylko jeden @-nawet bardzo sensowny, ale dom z kotem. Quote
Livka Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Ślicznie dziękujemy Alli Chrzanowskiej za finansową i nie tylko, pamięć o naszej Zeldzi :) - deklaracja za lipiec już na koncie :) Quote
sylwija Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 całkowity brak zainteresowania Zeldą jest dla mnie niezrozumiały w mojej ocenie, poza tym, że nie lubi kotów - jest bezproblemowa czy jest pospolita? nie wydaje mi sie nawet sierść ma jak labradory - 'niebrudzącą' :) uśmiech szczery i cudownyaktywna, ale nie wymagająca ekstremalnych doświadczeń lubi ludzi, bardzo kontaktowa, pieszczoszka wręcz mądra i optymistka, choć po przejściach z psami się dogaduje, nie niszczy.. jest świetna, a jednocześnie.. zupełnie niewidzialna .. Quote
konfirm31 Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Na moich ogłoszeniach Zeldy, też cisza :(. Chyba i psy i ludzie, muszą mieć szczęście w życiu. Jak go brak, mogą być niewidoczni :(. Nieustannie trzymam kciuki za szczęście i dom dla Zeldy. Quote
sylwija Posted July 7, 2016 Author Posted July 7, 2016 zamówiłam dla Zeldy, Shedlona i Toffika ogłoszenia - https://www.facebook.com/events/1221872404519798/ na tym bazarku i prowadzaca tez opis przygotuje koszt: " Niech zostaną takie jak za normalne pakiety Jak uznasz że będzie to warte coś więcej to na saszetkę dla ciapków możesz wrzucić, ale żadna filozofia " zamówiłam 3) pakiet 20 portali - 5 zł nie wiem, czy a radę z naszych środków to opłacić> czy sama muszę się spiąć? :) Quote
Poker Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Ile te ogłoszenia w sumie kosztują? zapłacę. Na czyje konto ? Quote
sylwija Posted July 7, 2016 Author Posted July 7, 2016 6 minut temu, Poker napisał: Ile te ogłoszenia w sumie kosztują? zapłacę. Na czyje konto ? 3 x 5, czyli 15, konto Ady z Fundacja Mam Pomysł :) zaraz prześlę na pw, pieknie dziękujemy z psiakami :) Quote
Poker Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 19 godzin temu, sylwija napisał: całkowity brak zainteresowania Zeldą jest dla mnie niezrozumiały w mojej ocenie, poza tym, że nie lubi kotów - jest bezproblemowa czy jest pospolita? nie wydaje mi sie nawet sierść ma jak labradory - 'niebrudzącą' :) uśmiech szczery i cudownyaktywna, ale nie wymagająca ekstremalnych doświadczeń lubi ludzi, bardzo kontaktowa, pieszczoszka wręcz mądra i optymistka, choć po przejściach z psami się dogaduje, nie niszczy.. jest świetna, a jednocześnie.. zupełnie niewidzialna .. Ten tekst jest wspaniały do ogłoszeń. I ktoś kiedyś mówił ,że nie umie pisać ładnych . Quote
Recommended Posts