Gusiaczek Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Przyjaciół i Sympatyków uroczej Zelduchny zapraszamy na bazarek, z którego część ew. dochodu przeznaczymy właśnie dla Niej :) Quote
sylwija Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 dziękuję i też pozdrawiam z Zelda ona to jest taka raczej niekłopotliwa, kochana i niekłopotliwa :) Quote
halszka Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 super zdjęcia,ale ma dziewczynka radochę :) Quote
Gusiaczek Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 No proszę, jaka wyluzowana, szczęśliwa :) w raju czeka na domek Quote
sylwija Posted January 21, 2016 Author Posted January 21, 2016 tylko domu brak szczerze powiem, ze w jej przypadku, to sie boje jak ona skacze po jedzeniu on atak do mnie skacze.. ale .. ja odpukać nigdy skrętu żołądka, ale właśnie wiem - po jedzeniu 0 biegów, 0 skoków, a ta mala, skacze i skacze, jakoś ja ekscytuję ;.) Quote
Gusiaczek Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Energia ja rozpiera i miłość do Ciebie :) Ovo po wylizaniu miski natychmiast przynosiła piłeczkę gotowa do zabawy, skakania właśnie i biegów na 100 m w różnych kierunkach - kompletnie ignorowana po 2-3 minutach z westchnieniem odchodzi na posłanie :) no, ale w mieszkaniu łatwiej o pacyfikację ... Quote
sylwija Posted January 22, 2016 Author Posted January 22, 2016 no ja też ignoruję Zeldę, ale co poskacze, to poskacze - jak piłeczka ;) Quote
sylwija Posted January 24, 2016 Author Posted January 24, 2016 9 godzin temu, Gusiaczek napisał: Ładna z nich para ;) tak :) a Aron i Runa się bawią wydając różne przerażające dźwięki i Zelda nie wie, czy to aby nie poważnie, więc profilaktycznie z daleka się trzyma, albo poszczekuje karma się skończyła Zeldzie, więc kolejną Joserę dla niej otwieram :) nie wiem, może za dużo daję, ale jest jednak zima chyba nie jest za gruba? Quote
Gusiaczek Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 47 minut temu, sylwija napisał: tak :) a Aron i Runa się bawią wydając różne przerażające dźwięki i Zelda nie wie, czy to aby nie poważnie, więc profilaktycznie z daleka się trzyma, albo poszczekuje karma się skończyła Zeldzie, więc kolejną Joserę dla niej otwieram :) nie wiem, może za dużo daję, ale jest jednak zima chyba nie jest za gruba? Nie jest za gruba! Ovolinka też dostaje zimowe porcje ;) jaką Joserę Zeldunia szamie? Quote
sylwija Posted January 24, 2016 Author Posted January 24, 2016 12 minut temu, Gusiaczek napisał: Nie jest za gruba! Ovolinka też dostaje zimowe porcje ;) jaką Joserę Zeldunia szamie? Fetival, jak reszta psiaków, Sheldonowi tez taką zacznę dawać, bo się kończy dla szczeniaków, którą dostaje teraz, a widzę, że Sheldon się interesuje bardzo tym, co inni jedzą i dałam spróbować, to mu smakowało :) 1 Quote
Gusiaczek Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Zelduniu, cisza u Ciebie .... ale do czasu, do czasu ! Quote
sylwija Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 a my właśnie wróciliśmy z przejażdżki i spacerku, ale ciemno, więc zdjęć brak, próbowałam w samochodzie, ale heh słabo :D Quote
Recommended Posts