zachary Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Dzięki ewa gonzales za zaglądanie do Rufika. Wiem,że on nie może się nacieszyć nową sytuacją bez łańcucha na szyi. Małe kroczki do psiej normalności....Rozmawiałam z kuną z hoteliku i powiedziała,że Rufi nie przestawałby biegać...cieszy się tym stanem, którego był pozbawiony od 3 lat. Narazie chyba tęskni za Ritą i się za nią rozgląda ale ona po sterylce jest pod ścisłą opieką domową do poniedziałku. Quote
doris66 Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Rufi jutro Ritka do ciebie wróci. Quote
mar.gajko Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Tak niewiele im potrzeba do szczęścia, a ludzie są tacy podli i bezmyślni. Jak dobrze, że on już wolny i szczęśliwy. Ciepło, najedzony i może poszaleć. Quote
dreag Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Bardzo dziękuję dreag i jej koleżance Anecie K. za 200zł z ich bazarku na fb na rzecz Rufisia. Nie ma za co :) . Zachary lub w jej imieniu doriss66, potwierdźcie proszę któraś na FB tą wpłatę - tu link: https://www.facebook.com/events/397456163786488/ Quote
doris66 Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 Ja potwierdze bo Zachary nie ma konta na fb. Quote
zachary Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Te,te,te....co to za żarty ze mnie? dreag..... Quote
mar.gajko Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Te,te,te....co to za żarty ze mnie? dreag..... Nie martw się, ja też nie mam. Łączę się w niemaniu :) z Tobą. Quote
dreag Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 To nie żarty - to fakt :) . Nie masz :P . A ja mam i tam częściej przesiaduję odkąd zmienili dogomanię, jakość mi podpasowałao, choć nie od poczatku ;) . Quote
Moli@ Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 To nie żarty - to fakt :) . Nie masz :P . A ja mam i tam częściej przesiaduję odkąd zmienili dogomanię, jakość mi podpasowałao, choć nie od poczatku ;) . Też nie mam ;) nawigacji nie mam...;) Quote
doris66 Posted October 28, 2015 Author Posted October 28, 2015 Wszystkim, którzy nie mają fb proponuję uruchomić, chociażby wyłącznie w celach pomocowych zwierzętom. Niestety ale dogomania "znika" w porównianiu z fb i jego zasięgiem. Ja też bardzo długo broniłam się przed zalogowaniem na fb, ale w pewnym momencie stało sie to koniecznością......i chociaż nadal wiele rzeczy/funkcji na fb jest dla mnie nowych i nieznanych to nie żałuję, wręcz przeciwnie. Quote
zachary Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Dorisku, masz rację....fb ma większą "siłę rażenia", jakkolwiek to rozumieć... Quote
mar.gajko Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ja tam jestem spokojny człowiek. Rażenia, zwłaszcza silnego, raczej nie chcem :) Quote
mar.gajko Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Ale uchachany jest :) Wygląda na szczęśliwego psa :) Quote
zachary Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Dzięki wielkie za fotki i spacer, co prawda w deszczu ale psom chyba to bardzo nie przeszkadza,hi,hi...Ruficzku...znam ten twój psi uśmiech...Pojawiał się raz na parę miesięcy, gdy spuszczano cię na noc z łańcucha, za posesję, abyś pobiegał... i przybiegałeś do mnie... na jedzonko, czystą wodę, mizianko, czesanko.... Quote
doris66 Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Na zdjęciach wyszedł troche staro.....ten siwy pycholek, ale to naprawdę pełen energii, żywiołowy psiak. Pogoda na spacer była chyba najgorsza z możliwych, cały czas siąpił deszczyk, psom nie przeszkadzało to co prawda ale zdjecia wyszły słabej jakosci. Rufik jest z natury kudłaty i puszysty a zdjęciach wyszedł jak zmokły kurczak. Rufi jest gotowy do adopcji......moze ktos chciałby zrobic mu ogłoszenia? Quote
buniaaga Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Ja mogę zrobić ogłoszenia :) Tylko potrzebuję tekstu i nr do kontaktu Quote
doris66 Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Dzieki dostaniesz tekst na pw i nr kontaktowy tez. Dziękujemy bardzo. Quote
zachary Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Dzięki buniaaga! On kocha spacery a stary chyba nie jest według kuny.Ma ładne zęby, uwielbia biegać, sierść jest ciut dłuższa a na fotkach zmoknięta to i nie najlepiej się prezentuje... Quote
doris66 Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 pozdrawiam Rufisia i obmyślam tekst do ogłoszeń. Quote
dreag Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 ooo, dogo w końcu wróciło... Mówiłam, FB wredne, ale potrzebne ;) Quote
doris66 Posted November 12, 2015 Author Posted November 12, 2015 ooo, dogo w końcu wróciło... Mówiłam, FB wredne, ale potrzebne ;) Dogo też bywa wredne.......wszystko zależy od nas ludzi, a pieniacze są wszędzie i mam wrażenie że więcej ich niz kilka lat temu. Jedno jest tylko stałe i niezmienne, mianowicie i na fb i na dogo udostępniane są zwierzęta, które potrzebują pomocy. Quote
zachary Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Rufiś nie jest wredny a jest fajnym psiakiem i właśnie potrzebuje naszej pomocy w znalezieniu w końcu prawdziwego domku... Quote
dreag Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Udostępniamy Rufika :). Zachary, daj tekst to wrzucę i poudostępniam na fb jak chcesz... Quote
Recommended Posts