Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki ewa gonzales za zaglądanie do Rufika. Wiem,że on nie może się nacieszyć nową sytuacją bez łańcucha na szyi. Małe kroczki do psiej normalności....Rozmawiałam z kuną z hoteliku i powiedziała,że Rufi nie przestawałby biegać...cieszy się tym stanem, którego był pozbawiony od 3 lat. Narazie chyba tęskni za Ritą i się za nią rozgląda ale ona po sterylce jest pod ścisłą opieką domową do poniedziałku. 

Posted

To nie żarty - to fakt :) . Nie masz :P . A ja mam i tam częściej przesiaduję odkąd zmienili dogomanię, jakość mi podpasowałao, choć nie od poczatku ;) .

Posted

To nie żarty - to fakt :) . Nie masz :P . A ja mam i tam częściej przesiaduję odkąd zmienili dogomanię, jakość mi podpasowałao, choć nie od poczatku ;) .

Też nie mam ;)
nawigacji nie mam...;)
Posted

Wszystkim, którzy nie mają fb proponuję uruchomić, chociażby wyłącznie w celach pomocowych zwierzętom. Niestety ale dogomania "znika" w porównianiu z fb i jego zasięgiem. Ja też bardzo długo broniłam się przed zalogowaniem na fb, ale w pewnym momencie stało sie to koniecznością......i chociaż nadal wiele rzeczy/funkcji  na fb jest dla mnie nowych i nieznanych to nie żałuję, wręcz przeciwnie.

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki wielkie za fotki i spacer, co prawda w deszczu ale psom chyba to bardzo nie przeszkadza,hi,hi...Ruficzku...znam ten twój psi uśmiech...Pojawiał się raz na parę miesięcy, gdy spuszczano cię na noc z łańcucha, za posesję, abyś pobiegał... i przybiegałeś do mnie... na jedzonko, czystą wodę, mizianko, czesanko....

Posted

Na zdjęciach wyszedł troche staro.....ten siwy pycholek, ale to naprawdę pełen energii, żywiołowy psiak. Pogoda na spacer była chyba najgorsza z możliwych, cały czas siąpił deszczyk, psom nie przeszkadzało to co prawda ale zdjecia wyszły słabej jakosci. Rufik jest z natury kudłaty i puszysty a zdjęciach wyszedł jak zmokły kurczak. Rufi jest gotowy do adopcji......moze ktos chciałby zrobic mu ogłoszenia?

Posted

Dzięki buniaaga! On kocha spacery a stary chyba nie jest według kuny.Ma ładne zęby, uwielbia biegać, sierść jest ciut dłuższa a na fotkach zmoknięta to i nie najlepiej się prezentuje...

Posted

ooo, dogo w końcu wróciło... Mówiłam, FB wredne, ale potrzebne ;)

Dogo też bywa wredne.......wszystko zależy od nas ludzi, a pieniacze są wszędzie i mam wrażenie że więcej ich niz kilka lat temu. Jedno jest tylko stałe i niezmienne, mianowicie i na fb i na dogo udostępniane są  zwierzęta, które potrzebują pomocy.