Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem, mam przez dwa tygodnie 8 miesięczna dzidzię w domu :) (w niedzielę chrzest Lili, także zamieszanie w domu)

w międzyczasie Shadow skończył dwa lata (4 czerwca), zaraz wstawię parę fot (te z ogrodu były robione w urodzinki)

Posted

przez gości jakoś nie myślę o wakacjach, muszę strój sobie kupić, bo inaczej to będę z gołą d...ą paradować :P

Shadik (dwa pierwsze z urodzin, reszta dzisiaj z jeziorka)

dwa lata shadusia 012.JPGzzzzzz.jpgzzzzz.jpgz.jpgzz.jpgzzz.jpgzzzz.jpg092.JPG

• Upvote 1
Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Sama se go ratuj :P Mój pies umie pływać :P

z koszalińskiej hodowli pochodzi, więc myślałam iż będzie pływał heheh Ostatnio Aga mówiła, iż jego babka się utopiła   036.gif

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Pies się utopił? Jak?

nie wiem, dopytam kiedyś

Kana kiedyś wyciągała coś z sitowia przy brzegu i tez się zaplatała. Gdyby nie nasza reakcja, to też by się utopiła

Posted

Ja się zawsze cykam jak jestem z psami nad wodą i pilnuje żeby za daleko nie odplywaly bo ja i kamil nie umiemy pływać więc ratując psy sama bym się utopila :p 

A tak już serio to Kamila kolegi brat tak zginął ... jego pies wpadł do przerebli no i ten wskoczył go ratować... obydwoje się utopili...

Posted
Godzinę temu, majoka napisał:

przez gości jakoś nie myślę o wakacjach, muszę strój sobie kupić, bo inaczej to będę z gołą d...ą paradować :P

Nie kupuj, faceci będą zachwyceni :PPP

Ja nie mam połowy rzeczy potrzebnych. Jakoś tak to szybko zleciało.

Posted

Genialne fotki. Powtórzę się, ale Shadow pozwolił mi inaczej spojrzeć na boksery, do tej pory za nimi nie przepadałam, a ilekroć widzę foto Shadowa to uśmiech sam pojawia się na twarzy.

Mój pies się nie topi. Mój pies do wody w ogóle nie podejdzie. :p

Posted

Moje psy obydwa wodolubne, ale Maszy to muszę wydzielać bo ona długo schnie, więc nie zawsze jej pozwalam.. np jak jest późne popołudie albo jest zimno to jej ie pozwalam sie moczyć.... Hirek może w zasadzie zawsze o ile nie jest bardzo zimo..

Posted
11 godzin temu, jolkablaszczyk napisał:

Ha! To pamiętam jak w Polsce miałam Zalew Rybnicki, który nie zamarza zimą, no więc Masza uroczo pobrzdękiwała po kąpieli w nim zimą bo jej futro zamarzało na mrozie :D

Oscar jak był nad zalewem rybnickim,tylko łapki moczył i pochodził po wodzie o pływaniu nie było mowy

Posted
O 7.06.2016 o 22:01, Ania :) napisał:

Ja się zawsze cykam jak jestem z psami nad wodą i pilnuje żeby za daleko nie odplywaly bo ja i kamil nie umiemy pływać więc ratując psy sama bym się utopila :p 

A tak już serio to Kamila kolegi brat tak zginął ... jego pies wpadł do przerebli no i ten wskoczył go ratować... obydwoje się utopili...

straszne.....człowiek jak kocha, to mai bezwarunkowy odruch ratowania.....

O 7.06.2016 o 22:52, Chesti napisał:

Nie kupuj, faceci będą zachwyceni :PPP

Ja nie mam połowy rzeczy potrzebnych. Jakoś tak to szybko zleciało.

już wolę te sadło pozakrywać :P (strój kupiony), za to stwierdzam brak sandałów dla Łukasza (straszny rozmiar 39- ani dziecięce ani męskie)

O 13.06.2016 o 15:45, Tyś napisał:

Genialne fotki. Powtórzę się, ale Shadow pozwolił mi inaczej spojrzeć na boksery, do tej pory za nimi nie przepadałam, a ilekroć widzę foto Shadowa to uśmiech sam pojawia się na twarzy.

Mój pies się nie topi. Mój pies do wody w ogóle nie podejdzie. :p

może byłby dobrym pływakiem, gdyby mu odwaga pozwoliła :) Tyska miałaś kontakt na żywo z bokserami czy to takie wyobrażenie tylko??? Dla mnie ciekawy temat jak są odbierane boksery, pewnie na wakacjach się przekonam. U nas w górach bardzo miło, bo większość turytów to Niemcy, a oni dumni ze wszystkiego co stworzyli :P

O 13.06.2016 o 17:35, jolkablaszczyk napisał:

Moje psy obydwa wodolubne, ale Maszy to muszę wydzielać bo ona długo schnie, więc nie zawsze jej pozwalam.. np jak jest późne popołudie albo jest zimno to jej ie pozwalam sie moczyć.... Hirek może w zasadzie zawsze o ile nie jest bardzo zimo..

dobrze, że nie różnią się preferencjami :P

O 13.06.2016 o 20:53, *Magda* napisał:

Moja sucz, to i w styczniu wlezie do wody ;) Ona jak widzi wodę, to jej zawsze ciepło :D

gorąca baba :P

O 13.06.2016 o 22:16, GabiM napisał:

Moja, nieżyjąca już, Kora pływała rewelacyjnie, no ale ona miała w genach pudla. Za to Roma szkoda gadać.

Kana do pewnego czasu bała się wody, ale jak pokochała- to już na maxa.  U Shadowa raczej nie widzę , że coś się zmieni (woda fajna, ale tylko gdy grunt czuje)

O 14.06.2016 o 11:01, Oscar Patric napisał:

Oscar jak był nad zalewem rybnickim,tylko łapki moczył i pochodził po wodzie o pływaniu nie było mowy

cały Shadow, brodzenie i tyle :P