Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam się po raz pierwszy w tym temacie :) Za dzieciaka zawsze chciałam mieć psa, któremu dałabym imię Shadow. Nigdy do tego nie doszło, a teraz mam suki :P

W temacie kąpieli, moje pod prysznicem lądują jak się wytarzają, albo już są mega zakurzone. I też tak mają, że jeziora, rzeki idt są super, ale prysznic czy wanna nieeee.

• Upvote 1
Posted

Moje nie mogą stawiać oporu :p Onki w życiu bym nie podniosła, ale jak ma stać/ wejść do kabiny (tu po tarzaniu w śmierdzącym czymś kiedy zimno, chociaż odpukać teraz jej się nie zdarza) to ma wejść i koniec :P Pani karze to trzeba :P 

(Pomijając że wygląda wtedy jakbym ją biła codziennie kablem po głowie z całej siły :P)

Posted

Leona to muszę brać pod pache bo on jak mu się powie "idziemy kąpu kąpu" to chowa się w najmniejszą dziurę xd Brando idzie poooowoli ze spuszczonym łbem i jak usiądzie pod prysznicem tak nawet na centymetr do samego końca się nie ruszy :p 

Posted

Moje teraz już też się nie opierają, ale nie zawsze tak było :P Przy czym Viki przez cały czas pojękuje i postękuje a Cleo też

27 minut temu, marta1624 napisał:

wygląda wtedy jakbym ją biła codziennie kablem po głowie z całej siły :P)

Posted

Moje teraz już też się nie opierają, ale nie zawsze tak było :P Przy czym Viki przez cały czas pojękuje i postękuje a Cleo też

27 minut temu, marta1624 napisał:

wygląda wtedy jakbym ją biła codziennie kablem po głowie z całej siły :P)

Posted

hej, idę właśnie sprzątać hehe, wczoraj na dworze ogarniałam. Jak się powyrabiam, to wpadnę do was do galerii. Szykujcie jaja, a nie siedzicie na kompie. Do roboty lenie....

Posted

Wesołych, Damian ma gorączkę i siedzimy w domu :( Mam nadzieję, że się troszkę podkuruje i jutro choć na moment gdzieś pojedziemy (bo tak to tylko ogród zostaje). Na dworze cudnie- świeci słoneczko i jest cieplutko :)

qqqqq.jpg.96bc21b1b21e7b2345ec26595c4433qqqqqqqq.jpg.e3a98b7ccfd4e9350bfd6a95e79qq.jpg.baa9c1ea313466721f220dc3ce584231.q.jpg.8357099b2e1b34caab1e7dce38beba34.jqqqq.jpg.8fd8ac0f069d5d1de2d0f2237d441f8qqqqqqq.jpg.1690ad1651f88b85f945cb22a072qqqqqq.jpg.0ca9d461cba6cba8c9b2cfebdd078qqq.jpg.38dcac432975021a857e13e971a3b2a1

Posted

zazdraszczam cudnej wiosennej pogody. u mnie wczoraj tez było ładnie, dużo słońca i ciepło. dziś od rana wieje i leje wiec mam wrażenie, że wczorajsza pogoda to był chyba sen..... bo dzis szaruga na całego.... śliczny Shaduś